Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Изгарящи мазнини

Фет бърнъри - изберете правилния продукт с магазин Sportano 

В категорията за изгаряне на мазнини в Sportano.bg ще намерите най-ефективните продукти, които ще ви помогнат по пътя към мечтания силует. Изберете горелки от най-добрите производители, с добър състав и ефективно действие. Нашите експерти са подбрали за вас само надеждни и доказани продукти. Убедете се в това и изберете от Sportano горелка за мазнини, която да отговаря на вашите нужди. 

Как действат изгарящите мазнините продукти и струва ли си да ги използвате? 

Фет бърнърите са продукти, които ускоряват процеса на отслабване, но е важно да помним, че те сами по себе си не могат да ни гарантират мечтаната фигура. Ключът към ефективното намаляване е диета с отрицателен калориен баланс и физическа активност. Благодарение на внимателно подбрани съставки, като кофеин, фет бърнърите ускоряват метаболизма и извеждат излишната вода от тялото. Те увеличават чувството за ситост и дават енергия, така че да можем да провеждаме по-ефективни тренировки. 

Кога си заслужава да се използват мазнини за изгаряне? Препоръчително е да приложите препаратите няколко седмици след като сте започнали да намалявате. Когато видите как тялото ви реагира на калорийния дефицит и как се чувствате по време на тренировка, ще получите по-добра представа за нуждите си. Добре е да започнете приема на бърнъри с такива с лек ефект и да прилагате силни фет бърнъри едва с течение на времето. Можете да ги използвате и когато въпреки диетата и тренировките си забележите, че процесът на отслабване е твърде бавен. Това е отличен вариант за тези, които искат да намалят теглото си ефективно и осъзнават, че само хапчетата не са решение. Съчетаването на изгарящите мазнините продукти с разумна диета и физическа активност е идеалната рецепта за постигане на целите на фигурата ви. Съществува и такава формулировка като естествен горелка за мазнини. Сред тях се открояват джинджифилът, кофеинът, куркумата и канелата. Добре е да ги включите в диетата си, когато намалявате, и да избирате препарати с такива съставки. 

Най-добрите и най-мощни фет бърнъри - как да изберете подходящия за вас фет бърнър? 

Чудите се кой мазнини горелка да изберете за себе си? Благодарение на широката оферта на Sportano лесно ще подберете продукт, който напълно отговаря на вашите нужди. Тук сме събрали само висококачествени препарати от марки като Trec, 7Nutrition или Nutrend. Ако сте изправени пред избора на първата си горелка, струва си да обмислите продукти с естествени съставки. Те могат да включват тези, които споменахме по-рано - кофеин, куркума, джинджифил или канела. На пазара има и доста продукти на основата на зелен чай или черен пипер. При естествените мазнини е най-добре да видите как тялото ви реагира на тези видове продукти. Ако вече имате опит с горелки, може да се изкушите да изберете тези с по-сложни формули. Също така трябва да решите какъв ефект искате да има продуктът за изгаряне на мазнини - дали да бъде стимулант, да стимулира метаболизма или да задейства процеса на термогенеза? Комбинациите от съставки в отделните продукти дават възможност за прецизен избор на горелка, която да отговори на вашите очаквания. Sportano предлага и състави за специфични потребители, например фет бърнъри за жени. Не забравяйте, че ако сте бременна, имате диабет или други заболявания, не забравяйте да поискате съвет от лекаря си, преди да включите бърнъри в диетата си. Ако нямате здравословни противопоказания и не сте сигурни кой продукт да изберете - пишете ни! Ние от Sportano ще се радваме да отговорим на вашите въпроси. 

Подробна информация Описание