Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Електрически велосипеди

Електрически велосипеди: открийте модерно ниво на каране със Sportano

Категорията "Електрически велосипеди" в магазин Sportano.bg предлага селекция от най-добрите модели с електрическо подпомагане от производители, които се фокусират върху ефективното каране при всякакви условия. Моделите в нашия магазин са избрани от опитни ездачи и любители на любителското каране за по-голям комфорт по сложни маршрути и в града. Карането на електрически велосипед е модерна форма на активно прекарване на свободното време, а видът на помощта зависи от индивидуалните настройки. С различните диапазони можете да разчитате на ефективно каране и тренировка, съобразена с вашите предпочитания и възможности

Търсите планински велосипед или велосипед за трекинг? В Sportano.bg ще откриете модели електронни велосипеди, подходящи за различни терени и предпочитания. Вижте на кого са посветени наличните в нашата оферта модели. 

Електрически велосипед: за кого е подходящ?

Електрическият велосипед е идеалният модел за всички потребители, които избират издръжлива конструкция. При производството на електронни велосипеди производители като Ecobike или Orbea използват висококачествени компоненти, така че можете да сте сигурни, че оборудването ще ви служи дълги години. Екологичните решения се използват от спортисти по време на напреднали тренировки по колоездене, любители на планинския туризъм на две колела и хора, които карат велосипедите си в града до работа или училище. Това е и чудесна алтернатива за възрастните хора, благодарение на която те могат да подобрят физическата си форма по по-малко труден начин. Електрическият велосипед е подходящ за всички възрасти, а възможността за смяна на режима на каране и регулиране на нивото на усилието позволява да се използва потенциалът му при различни видове колоездене. 

Видове електрически велосипеди: кой модел да изберете?

Търсите ли велосипед с контурирана рамка или с амортисьори и големи колела? В Sportano.bg ще намерите широка гама от електронни велосипеди, създадени за специфичен тип каране и колоездене. Научете повече за всеки от тях и изберете модела, който отговаря на вашите нужди. 

Електрически велосипед MTB

Електрическите планински велосипеди (e-MTB) са електрически версии на традиционните модели MTB. Те се характеризират със здрава конструкция и малко по-високо общо тегло, благодарение на което са идеални за начинаещи в планинското колоездене. Те ви позволяват да постигнете по-голяма стабилност, а благодарение на амортисьорите и хидравличните дискови спирачки трудните маршрути не са предизвикателство за тях. 

Кръстосване на електрически велосипеди

Електронните велосипеди за крос са функционални модели за всякакви терени. Търсите велосипед, който може да се използва за велосипедни турове и за лесно придвижване в града? Изберете големи колела с отлично сцепление, алуминиева рамка и място за багажник. Електрическият кросов велосипед има мощна батерия, за да можете да преодолявате дълги и трудни маршрути. 

Електрически велосипед за трекинг

Трекингът с електромобил е алтернатива на модела "крос". Той е подходящ както за прави асфалтови пътища, така и за горски пътеки. Производството му се основава на лека конструкция и необходимото оборудване като амортисьори, дискови спирачки, осветление, калници и багажник

Електрически шосеен велосипед

Електрическият шосеен велосипед е оборудван с модерни компоненти за приятно каране и лесно управление на дълги разстояния. Твърдата рама със спортен профил позволява аеродинамична стойка и по-добра производителност. Гамата Sportano включва модели, при които можете напълно да изключите сервоусилвателя на волана. 

Градски електрически велосипед

Ако търсите велосипед, с който да се придвижвате из града, изберете електронен велосипед, за да намалите до минимум усилията. Електрическата помощ ще ви позволи да изминавате по-дълги разстояния, без да се уморявате, като по този начин ще ви даде повече възможности да бъдете активни по всяко време на годината

Подробна информация Описание