Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

ММА

MMA: обучение на най-високо ниво със Sportano.bg 

ММА е изключително популярен в Полша и по света. Все повече хора започват да се обучават редовно в тази изключително трудна дисциплина. Тогава си струва да се снабдите с висококачествено ММА облекло и оборудване. Sportano предлага продукти само от най-добрите марки, като adidas, Bushido, Everlast, Ground Game или Manto, благодарение на които всяко упражнение по смесени бойни изкуства ще достигне най-високо ниво.  

Основно оборудване за тренировки по MMA

Основна част от оборудването на всеки трениращ са правилно поставените ръкавици за ММА. Важни са и аксесоарите за защита от наранявания, като например челюстите за ММА и високотехнологичното оборудване за обучение, като боксовата торба за ММА. Всички тези продукти ще намерите в спортния магазин на Sportano. 

ММА ръкавици в Sportano

Професионалните ръкавици за ММА предпазват ръцете и китките от нараняване и увреждане. Те трябва да са гъвкави и изработени от материали, които се адаптират към формата на ръката. Например граплинг ръкавиците Everlast EV7561 MMA са изработени от висококачествена синтетична кожа за по-голяма издръжливост. Те са оборудвани със специална лента за китката, която гарантира отлична опора и по-персонализирано прилягане.  

Ръкавиците за ММА се делят на три основни вида - тренировъчни, спаринг и турнирни. Тренировъчните ръкавици са подходящи за практикуване на стрелба по цел, а спаринг ръкавиците - за сблъсъци преди битка. От друга страна, ръкавиците за турнири по ММА са предназначени за професионалисти, които се състезават в турнири. 

ММА боксови круши в Sportano

Професионалните чанти за ММА и специалните щитове ще ви помогнат да тренирате ефективно. Те ще ви позволят да практикувате удари и ритници на различна височина. Например Everlast MMA Thai Shield EV7517 е изработен от висококачествена и устойчива синтетична кожа. Плътната му подложка от пяна осигурява безопасност и абсорбиране на ударите.  

Каски, протектори за ММА в Sportano

По време на интензивното обучение по ММА си струва да се погрижите за безопасността. Каските за ММА, които предпазват главата от всякакви наранявания и удари, ще ви помогнат. Например анатомично оформените спаринг шлемове Bushido със свободно регулиране на размера. Те са снабдени и с допълнителна подложка за защита на брадичката и ушните миди. Всички каски MMA отговарят на европейските изисквания за безопасност CE (PN-EN 13277-4:2004 и PN-EN 13277-4:2004/A1:200). Протекторите за пищяла, стъпалото и челюстта на ММА също ще бъдат полезни по време на тренировка. Те предпазват зъбите и челюстната област от нараняване при силни удари. Всяка челюст за ММА е изработена от висококачествена пластмаса, която показва голяма гъвкавост и амортизация по време на удари.  

Облекло за ММА: допълнете тренировъчната си екипировка със Sportano

Sportano е гама от висококачествени облекла за смесени бойни изкуства. Горната част на екипировката за ММА е специална тениска, т.нар. rashguard. Например Manto Aplha с прилепнала кройка и конструкция от 6 панела. Плоските и еластични шевове осигуряват комфорт дори по време на интензивни тренировки. Или пък тренировъчна тениска без ръкави за ММА, изработена от висококачествено полиестерно трико с микрофибри за осигуряване на циркулация на въздуха.  

Долната част на екипировката за ММА са къси панталони или гамаши. Например къси панталони Manto Multi Gradient с еластичен панел на талията и подсилени велкро и шнур за най-добро прилягане. В зависимост от предпочитанията си можете да изберете и тренировъчни гамаши, като Manto Miami, с плоски шевове, които предотвратяват протриването. Независимо от избора ви, висококачествената екипировка за ММА трябва да приляга плътно, за да не ограничава дори най-динамичните движения. 

Други аксесоари за тренировки по MMA

Sportano предлага и многобройни аксесоари за тренировки по ММА, които обогатяват всеки клас с допълнителни варианти на упражнения. Например щитът за директен удар adidas Kick с технология FLX 3.0 PU и пълнеж от пяна Areo Foam, който адекватно абсорбира ударите и запазва здравината си. Добър избор биха били и лопатките за тренировки Everlast Lea Punch Paddle, изработени от висококачествена кожа, идеални за трениране на различни варианти на удари и удари. За пренасяне на екипировката ви ще ви бъде полезна раницата Manto Roll Top New York MMA с обем 25 литра, изработена от водоустойчив брезентов материал, с подплатен гръб и допълнителна гръдна лента.  

С гамата продукти на Sportano ще се снабдите с всичко необходимо за професионално обучение по ММА.  

Подробна информация Описание