Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Велосипеди

Велосипеди в магазин Sportano: обучение и отдих на две колела 

Категорията "Велосипеди" на Sportano.bg предлага богат избор от модели за каране по различни терени от уважавани производители, които залагат на прецизната изработка и високата производителност. Магазинът предлага продукти, предназначени за професионални велосипедисти и любители на отдиха на две колела. Професионални планински велосипеди, шосейни велосипеди, градски велосипеди и електрически велосипеди, които отговарят на вашия стил на каране и ниво на опит на пътя. 

Магазинът Sportano предлага велосипеди с най-високо качество, за да се чувствате уверени по време на състезания и да разчитате на подкрепата на екипировката си и при най-трудните терени. Изберете конструкции, изработени от трайни и леки материали, части, устойчиви на интензивна употреба, и допълнително оборудване. Голямото разнообразие от модели ще ви позволи да съобразите размера на рамката, вида на гумите и типа на велосипеда с индивидуалните си предпочитания и любимата си дейност. 

На какво да обърнете внимание, когато купувате велосипед? 

Започвате да се занимавате с любителско колоездене? Помислете къде и как искате да развиете новата си страст. Широката гама от велосипеди на Sportano.bg ви позволява да изберете модел, предназначен за конкретна дейност, като вземете предвид обстоятелствата на пътуването, терена и сезона. Най-добрите велосипеди за всекидневно каране в населени места са електронните и градските велосипеди с опростен дизайн и висок клас компоненти. Размерът на колелата, геометрията на рамката и видът на седлото са от решаващо значение - тези елементи влияят на комфорта по време на каране. За ежедневна употреба избирайте модели с дълга рама и широко междуосие, които ви позволяват да заемете удобна, изправена позиция. 

Ако искате нещо повече от оборудването си, изберете шосейни, кросови, трекинг или планински велосипеди. Обърнете внимание на вида и размера на гумите, използваните предавателни числа, окачването, вида на кормилото, вида на спирачките и общото тегло. В гамата Sportano ще откриете велосипеди за професионалисти, които разчитат на висококачествени аксесоари, предназначени за специфичен тип колоездене. 

Кой велосипед да изберете за себе си? Видове и модели в гамата Sportano 

В Sportano.bg всеки може да намери надежден велосипед, който да му помогне да постигне целите си, независимо дали става дума за победа в състезание или за активна дейност на открито. Открийте всички модели велосипеди, които се предлагат в нашия магазин. 

MTBs

Планинският велосипед (MTB) е най-добрият избор за трудни терени. Тези модели са предназначени за планински, стръмни и неравни пътеки. Те се отличават с по-висок профил и здрава конструкция на рамката, което води до висока производителност при спускане и гаранции за безопасност. В гамата Sportano ще откриете планински велосипеди MTB Hardtail с твърда задна част без амортисьор отпред, което ще ви осигури отличен контрол върху каменисти пътеки. 

Шосейни велосипеди и триатлон 

Друг тип велосипед от гамата Sportano е идеален за асфалтови повърхности и ще ви позволи да развиете главозамайваща скорост. Става дума за шосейни и триатлонни велосипеди, които позволяват да заемете аеродинамична позиция и се отличават с ниско общо тегло. Агресивната геометрия на рамката, широките 28-инчови колела и тесните гуми ще ви позволят да надхвърлите границите на издръжливостта си със задоволителни резултати. Здравата карбонова рамка и наличието на ръкохватки за кормилото са допълнителни предимства на оборудването. Колоездачите за любители могат да избират от велосипеди с геометрия за издръжливост, докато състезателите ще намерят професионални състезателни модели, съобразени с нивото им на опит на трасето в Sportano.bg. 

Електронни велосипеди 

Електрическите велосипеди са едноколесни велосипеди, оборудвани с двигател, батерия и контролер за управление. Те подпомагат работата с краката, така че да постигнете по-голяма скорост с по-малко усилия за тялото. Те са отлична алтернатива на градските и туристическите велосипеди, тъй като се справят също толкова добре с по-дълги и не толкова сложни маршрути. Ефективните дискови спирачки, амортизацията, дръжките и светлоотразителите правят този тип велосипеди приятели на любителите на колоезденето. 

Велосипеди за деца 

Магазинът Sportano.bg предлага и велосипеди за крос-кънтри за най-малките потребители, които са идеални за усвояване на контрола върху равновесието, както и велосипеди за по-големи деца с компоненти, които гарантират безопасно и ефективно каране. Богатият асортимент ви позволява да персонализирате покупката си, за да отговаря на предпочитанията на момчетата и момичетата, както и да съобразите модела с ръста си. Ще намерите детски велосипеди с размери на колелата от 6'' до 20''

Велосипеди - на кои марки си струва да се залага? 

Специализираните производители на велосипеди отговарят за високото качество на велосипедите в Sportano.bg, така че когато решите да закупите модели от широката оферта, можете да сте сигурни в прецизността и безопасността. Марки като Orbea, Cipollini и Ecobike се грижат за вашето усещане за комфорт по време на каране, а Milly Mally, Qplay, Kellys Kite - за комфорта на най-малките велосипедисти. 

Подробна информация Описание