Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

GPS навигация

GPS спортна навигация в магазин Sportano 

Правилната спортна навигация е оборудване, което трябва да бъде в раницата на всеки любител на планинското катерене, трекинга или дългите велосипедни турове. В офертата на Sportano ще намерите висококачествени спортни GPS навигатори, които се отличават с устойчивост на всякакви метеорологични условия. Разберете какво оборудване можете да намерите в Sportano.bg и на какво трябва да обърнете внимание по време на покупката. 

Закупуване на спортна навигационна система GPS: какво да търсите? 

В нашия асортимент ще намерите най-висококачествените спортни GPS навигатори. Независимо дали планирате разходка по планинските склонове, поход или велосипедна пътека, Sportano ще ви предложи перфектния GPS, който отговаря на вашите изисквания. Чудите се какво да вземете предвид, когато купувате спортно навигационно устройство? Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е изборът на карти. Спортните навигатори имат вградени топографски карти за Европа. Специализираните навигационни устройства работят с много по-голяма точност от обикновените. Благодарение на силния сигнал на сателитите GPS позицията се определя с точност до 3 метра, което ви позволява да определите по-добре местоположението си. Друга важна характеристика, която трябва да вземете предвид, са вградените функции на съответната навигационна система. Специализираните GPS системи предлагат възможности не само за лесно намиране на пътя, но и за планиране на пътуването или за разделянето му на етапи. Освен това в повечето от тях ще намерите вградени устройства като компас и барометричен алтиметър. Някои спортни навигатори разполагат и с броячи и пулсомери. 

Важна функция, която трябва да вземете предвид при избора на спортно навигационно устройство, е Bluetooth и Wi-Fi свързаността. Големият капацитет на устройството или възможността за добавяне на външна памет е много полезна опция. Това ще ви позволи да съхранявате данни като резултати, карти и изминати маршрути. Всяка спортна навигация трябва да е сертифицирана за водоустойчивост и устойчивост на удар. Богатият избор на модели спортни навигации в Sportano.bg ще ви позволи лесно да изберете GPS, който да отговаря на вашите нужди. 

Видове спортни навигации: кой модел да изберете? 

Преди пътуване на терен задължително трябва да имате навигационно устройство. Специализираните устройства работят много по-точно от обикновените или от тези в смартфоните, благодарение на по-доброто си местоположение. Спортните GPS-и имат и възможност да работят без интернет, което определено е една от най-важните функции по време на път. Разгледайте различните видове навигация, които ще намерите в гамата Sportano. 

Навигация за велосипеди: броячи, компютри, GPS 

Прекарвате ли часове на велосипедната пътека в свободното си време? По време на тези пътувания няма да сгрешите с навигационно устройство за велосипед. В гамата Sportano ще намерите две марки GPS за велосипеди - Garmin и Wahoo. Устройствата на Garmin имат интересни и усъвършенствани функции, като например възможност за проследяване на динамиката на планинското колоездене, откриване на инциденти, показване на важна информация, като например кислородния таван, а при някои модели - информация за възстановяването, натоварването, аклиматизацията към надморска височина, температурата и хидратацията. Освен това устройствата с марката Garmin ще ви показват предупреждения за времето. GPS устройствата на марката Wahoo имат редица практични функции - първата от тях е "проследяване на маршрута", която ви навигира обратно до началната точка по същия или по-кратък маршрут. Тази опция е чудесна, ако се изгубите или искате да се върнете възможно най-бързо до мястото, откъдето сте започнали пътуването си. Друга интересна функция е функцията "отведи ме до", която ви насочва към предварително зададена точка на картата. 

Туристическа навигация 

В раздела с туристически навигации ще намерите много интересни устройства, предназначени за любителите на активния отдих. Туристическият GPS може да определи маршрут въз основа на точки, зададени от потребителя. Повечето устройства от този тип имат вградени карти с улици и всички туристически и велосипедни маршрути. В офертата на Sportano.bg ще намерите висококачествени туристически навигации от Garmin. Устройствата поддържат спътникови системи GPS и ГЛОНАСС, което ви осигурява постоянен сигнал, независимо къде се намирате. Оборудването на Garmin има и висококачествен вграден компас и барометричен висотомер. Навигаторите от серията Sportano са идеални за използване на четириколки, велосипеди, лодки и за туристически походи. Благодарение на здравите материали, от които са изработени навигаторите на Garmin, производителят гарантира устойчивост на вода и атмосферни влияния

GPS навигация в планината 

Навигацията в планината е една от най-важните части от оборудването, с което трябва да се снабдите. По време на поход е изключително важно да имате добра ориентация, особено при трудни метеорологични условия и по непознати маршрути. По планинските пътеки могат да възникнат различни ситуации, така че ако се изгубите или заседнете, навигационната система може лесно да съобщи местоположението ви на планинските спасители. Когато купувате GPS, обърнете внимание на капацитета на батерията и функцията за захранване. С тази опция, когато телефонът ви се изтощи и трябва спешно да се обадите някъде, можете лесно да го заредите. Допълнителните опции, които трябва да притежава устройството за навигация в планината, са фенерче, издръжлив водоустойчив калъф, компас, голяма памет и ярък, ясен дисплей. Полезни функции, които могат да бъдат вградени в планинския GPS, са Bluetooth и Wi-F свързаност, прогноза за времето, барометър и календар. 

Най-добрата спортна навигация: най-добрите марки в Sportano.bg 

Sportano.bg предлага широка гама от спортни навигатори, така че със сигурност ще намерите този, който е напълно подходящ за вашите нужди. Сред нашия асортимент ще откриете марки, произвеждащи спортни GPS, като Garmin и Wahoo. Продуктите на Wahoo се характеризират с висока издръжливост и лесно управление. Навигаторите Garmin имат много интересни функции, които ще направят пътуването ви по-интересно и най-вече много по-безопасно. Който и продукт да изберете, Sportano ви гарантира най-високо качество. Изберете мечтания GPS за колоездене, пешеходен туризъм или планинско колоездене и се насладете на необикновено изживяване по маршрута. 

Подробна информация Описание