• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Батути за малки и големи

Най-добрите модели батути за игра на открито от Humbaka, Spokey, Urbogym и много други спортни марки

Градински батути
Детски плувни басейни
Детски плувни басейни
Скейтинг
Скейтинг
Велосипеди
Велосипеди
Детски костюми за плуване
Детски костюми за плуване
Плуване
Плуване

Препоръчани продукти

Lego nowości

Lego

С Лего сглобяването на спортния екип на детето е истинско забавление! Вижте най-интересните кройки, модели и цветове за този сезон.

Kambukka nowości

Kambukka

Чашите и термосите за пътуване ще бъдат полезни за всеки малък турист. Изберете удобни и практични модели от Kambukka в изразителните цветове на този сезон.

Препоръчани марки

Изгодни цени

Препоръчани спортни марки

Sportano.bg - Детският свят на спорта на най-високо ниво

Онлайн магазинът Sportano.bg предлага широка гама от специализирано оборудване, както и спортно облекло, обувки и аксесоари, съобразени с нуждите на децата. шейните, велосипедите, скутерите или ракетите за бадминтон на известни и уважавани марки са съобразени с всички изисквания за безопасност и качество. По този начин децата могат да научат правилата на избрания от тях спорт и правилата на честната игра.  

Децата развиват страстта си към спорта още в ранна възраст и постигат първите си успехи като тийнейджъри. Sportano.bg улеснява навлизането им в света на спорта и ги насърчава да продължат да се занимават с него. Независимо дали става дума за танци, плуване, футбол или бягане - мултибрандираният онлайн магазин ще осигури необходимото оборудване, за да подпомогне децата в любимия им спорт.  

Sportano.bg - Детският свят на спорта на най-високо ниво

Качествените продукти за безопасност и експертните съвети ще помогнат да се поддържа ентусиазмът на децата към спорта и да ги мотивират да постигат успехи. Sportano.bg отговаря на очакванията на клиентите и подкрепя най-младите в сбъдването на мечтите им. Дайте на детето си възможност да навлезе в света на спорта на най-високо ниво!