• Безплатна доставка
 • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
 • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Електрически скутери

Продукти: 27

View as
 1. Bird One 9 електрически скутер черен BI-60247
  2145,00 лв.
  1716,00 лв.
  OS

  1

 2. Xiaomi Електрически скутер 3+блок сив 37838
  1030,00 лв.
  965,00 лв.
  OS

  1

 3. Bird One 9 електрически скутер бял BI-60254
  2145,00 лв.
  1716,00 лв.
  OS

  1

Електрически скутери за деца и възрастни на Sportano.bg

Електрическите скутери са отлична форма на забавление, а за много хора и средство за транспорт. Затова и децата, и възрастните ги използват всеки ден. В офертата на Sportano ще намерите най-добрите електрически скутери за по-млади и по-възрастни хора. Всички те са произведени изключително от най-добрите производители, които гарантират качество и издръжливост.  

Кой електрически скутер да изберете? 

При избора на електрически скутер за деца на първо място трябва да се вземат под внимание въпросите на ергономията и безопасността. Този тип превозни средства трябва да бъдат подходящо адаптирани към ръста и теглото на младия потребител, както и да имат определени ограничения. Съгласно закона електрическите скутери могат да се използват от деца на възраст над 10 години. За тази възрастова група много производители предлагат широка гама от модели с ниско тегло и нисък профил, както и с кормило, достатъчно тясно за достигане на ръцете им. Това позволява на детето да се качва правилно и да управлява електрическия скутер.   

Ограничението на скоростта също е важно. Електрическите скутери, предназначени за деца, не трябва да се движат с повече от 20 км/ч. Разбира се, това се прави от съображения за безопасност. При по-висока скорост младите хора могат да имат проблеми с управлението на автомобила. Най-добрите марки, предлагани в Sportano, също така се грижат електрическите скутери да имат разнообразни стилове и цветове, така че всяко момиче и момче да може да избере модел за себе си.  

От друга страна, когато избирате електрически скутер за възрастни, трябва да вземете предвид неговия максимален обхват и максимална скорост. Скутерите от най-висок клас развиват скорост от 20 км/ч до над 70 км/ч. В зависимост от капацитета на батерията пробегът е от 20 до 70 км. Струва си да се обърне внимание на теглото на скутера, ако той ще се транспортира често или ще се съхранява в апартамент на по-висок етаж. Електрическите скутери за възрастни често се използват за пътуване по променлив терен или в града, така че адекватното амортизиране и силната спирачка са важни.   

Най-добрите електрически скутери от известни марки

Електрическите скутери за деца на Razor заслужават внимание. Те имат тих верижен двигател и проста система за ускорение, регулирана чрез кормилото. Те са леки, но в същото време имат високо ниво на максимално натоварване (около 54,5 кг). Затова те са подходящи и за по-големи деца. Запечатаната оловно-киселинна батерия с 24 V захранване е достатъчна за 40 минути непрекъснато каране. Сгъваемата подложка за крака и стъпалото осигуряват удобство, когато сте неподвижни.  

Чудесен скутер за възрастни ще бъде един от моделите Motus. Оборудван с четири амортисьора, той осигурява комфортно пътуване дори по неравни повърхности. Два двигателя с мощност 1300 W осигуряват пробег до 63 км и максимална скорост от 74 км/ч! Модерният LCD екран ще показва всички най-важни параметри.  

Sportano е богат избор от скутери за деца и възрастни от най-добрите производители. 

Подробна информация Описание