Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Отборни спортове

Отборни спортове: тренирайте на най-високо ниво със Sportano.bg 

В Sportano.bg сме се погрижили да предоставим най-висококачественото спортно облекло и оборудване както за начинаещи, така и за професионалисти. Категорията "Отборни спортове" включва не само дрехи и аксесоари, но и оборудване от известни марки като Joma, Nike, Kempa, Spalding, Wilson, SELECT, Mizuno или SKLZ. При нас любителите на баскетбола, футбола, волейбола и дори ръгбито или флорбола ще намерят нещо за себе си. Екипните спортове в Sportano означават широка гама от продукти, създадени за максимален комфорт и безопасност по време на спорт. Всеки отборен спорт се нуждае от подходящо оборудване и аксесоари, като се вземат предвид нивото и нуждите на всеки.  

Основно оборудване и аксесоари за популярни отборни спортове 

В Sportano ще намерите качествена екипировка за много отборни спортове, за да можете да осигурите безопасността си по време на игра и свободата на движение. Фокусираме се върху продуктите с най-високо качество, така че с нас можете да започнете или да продължите приключението си с избрания от вас спорт.  

При всяка екипна дейност една от най-важните функции е тази на обувките, които са проектирани така, че да омекотяват правилно крака и да осигуряват комфорт при движение и бягане. Ето защо, когато избирате екипировката си за занимания, обърнете внимание на този елемент. Когато играете и тренирате, не трябва да изпитвате дискомфорт на терена или в залата. 

Баскетбол

Един от отборните спортове е баскетболът, който може да се играе успешно през цялата година. Комплектоването на екипировката и оборудването за играта е предизвикателство за всички, особено ако се грижим за безопасността и удовлетворението от дейността едновременно. В Sportano се грижим не само за спортното облекло, но и за професионалното оборудване. Ще намерите баскетболни топки от марките Wilson и Spalding, както и мини баскетболни комплекти SKLZ за любителски игри. Ако търсите облекло за този тип дейности, в нашия магазин имаме дрехи на марката Joma в редовна кройка, която е по-свободна и по-дълга, без талия. Така ще сте подготвени да играете при всякакви условия. 

Футбол

Сред отборните спортове не можем да пропуснем футбола, който е един от най-популярните спортове. Тя изисква от нас не само да играем технически и да сме в добра форма, но и да носим облекло, което да ни предпазва, докато се движим и тичаме по терена. В Sportano сме се погрижили за футболно облекло, включително фланелки, шорти за тренировки, чорапи или футболни обувки. Ако търсите обувки за игра, ще намерите модели с технологията ONE PIECE, която е безшевна и улеснява поставянето на крака в обувката. Освен това те разполагат и с M COUNTER, който подсилва материала на петата, и WATER RESISTANT, който предотвратява попиването на вода. При нас ще откриете отделни части от спортни облекла за терена и за закрити помещения, но също така и цели вратарски комплекти от Joma

Важен елемент от футболното облекло са и спортните чорапи, благодарение на които кракът не се хлъзга в обувките, така че при нас можете да намерите продукти Nike или Tapedesign, които се характеризират с нехлъзгащи се свойства. В Sportano разполагаме и с необходимото оборудване за игра и обучение, като например топки SELECT или EXIT тренажори (волейболни рамки).  

Волейбол

Магазинът Sportano ви позволява да спортувате в много дисциплини. Ако имате нужда от екипировка или облекло за волейбол, предлагаме фланелки, тренировъчни шорти, дамски шорти или обувки. В нашия асортимент ще намерите и волейболни топки. При нас можете да започнете обучение по всяко време. 

Разполагаме с професионални модели волейболни обувки като тези на марката Joma със съвременните технологии DURABILITY, които осигуряват по-голяма издръжливост на подметката, или с вентилационната система VTS, която поддържа постоянна температура на стъпалото. Предлагаме и обувки Mizuno, които се отличават с отлична стабилност и много високо ниво на омекотяване на стъпалото. В Sportano се грижим не само за вашия комфорт, но и за вашата безопасност по време на спорт.  

Хандбал

Хандбалът се основава на прецизността, скоростта и силата на хвърлянето по време на игра. Това изисква не само правилна подготовка, но и оборудване и облекло от висококачествен материал. В Sportano предлагаме професионално хандбално облекло от Joma или екипировка от SELECT и Kempa, за да гарантираме, че всеки мач ще ви донесе най-високо ниво на адреналин и удовлетворение.  

Бейзбол, американски футбол и ръгби в Sportano.bg 

В Полша се тренират спортове с произход от САЩ, включително бейзбол, американски футбол и ръгби. Ентусиастите, които се занимават с тези дейности, показват голяма динамика и отдаденост на играта. Най-популярното занимание обаче си остава ръгбито, в което имаме отбори от 15 и 7 души. За гореспоменатите дейности ще ви е необходимо професионално облекло, което ще ви помогне да избегнете прекомерното изпотяване или което е проектирано така, че да се адаптира добре към движенията и динамиката. В Spotano ще намерите екипировка, облекло и обувки от марки като Joma, за да можете да тренирате безопасно и свободно в играта ръгби.  

Unihockey и хокей: основни комплекти за обучение 

В Sportano сме готови да отговорим на нуждите на всеки, затова предлагаме професионално оборудване за тренировки по флорбол и хокей. Класическият хокей на лед е много динамичен и вълнуващ спорт както за играчите, така и за феновете. При флорбола всички игри се провеждат на закрито, а играчите използват оформени пръчки и пластмасова топка. Хокеят, от друга страна, също е вдъхновен от спорта на лед и е чудесен начин за активен живот. Ако искате да прекарате време със семейството си в игра на хокей, в магазина Sportano.bg ще намерите мини хокейни комплекти от SKLZ.  

Подробна информация Описание