Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Тениски и блузи за колоездене

Велосипедни блузи за любители и професионални колоездачи

Велосипедни блузи в Sportano е категория, в която ще намерите най-добрите дрехи за вашия велосипед, подбрани от нашите експерти. Модели за себе си тук ще намерят както привърженици на любителското каране, така и професионални велосипедисти. Материали с уникални плетки, сертификати, удостоверяващи най-високо качество, и най-вече удобство при употреба - всичко това ще намерите в тениските за велосипеди от Sportano.bg! 

Закупуване на колоездачно трико: какво да търсите? 

При избора на колоездачна фланелка си струва да обърнете внимание на няколко фактора. Първият от тях е материалът, който задължително трябва да бъде синтетичен. Много се говори за избора на естествени материи, но те са подходящи за ежедневно носене. Когато спортувате, е много важно колоездачната фланелка да не абсорбира влагата, а да я отвежда бързо. Това се осигурява от дрехи, изработени от синтетични материали, най-популярният от които е полиестерът. Единственият препоръчителен естествен материал е мериносова вълна. Неговите термоактивни свойства са сходни с тези на синтетичните тъкани. 

Заслужава си да се обърне внимание и на технологиите, използвани в колоездачните блузи. Те са особено важни за професионалните колоездачи. В съвременните модели тениски ще откриете, наред с други неща, UPF филтър, който предпазва кожата от вредното въздействие на слънчевата радиация, както и DWR слой, осигуряващ водоустойчивост. Освен това фланелката трябва да бъде правилно скроена и оразмерена, за да пасне на потребителя. В Sportano можете да намерите дамски, мъжки и детски велосипедни блузи. Изберете размер, който позволява на материала да се допира до тялото ви, но не ограничава движенията. Прекалено свободните тениски не са добър избор. 

Велосипедното трико може да има и допълнителни екстри като джобове, ципове, светлоотразители или мрежа. Това ви позволява да адаптирате дрехата към вашите нужди и предпочитания. Благодарение на циповете и мрежата можете лесно да адаптирате дрехата към текущите метеорологични условия. Светлоотразителите ще ви направят по-видими, а джобовете ще ви позволят да съхранявате най-необходимите аксесоари (или здравословни закуски) по време на маршрута. 

Колоездачна фланелка срещу сезон: какво да изберем?

Всички любители на колоезденето са наясно, че времето на пътя може да бъде непредсказуемо. Сред тениските за колоездене, събрани в Sportano, ще откриете модели, подходящи за различните сезони. През лятото и пролетта добре ще ви подхождат велосипедни тениски без ръкави и такива с къси ръкави. През есенния и зимния сезон най-добре е да използвате велосипедно трико с дълъг ръкав. Някои хора носят дълги ръкави дори през топлите месеци, така че най-важното е да изберете модел според предпочитанията си. В Sportano ще намерите блузи от най-добрите марки на пазара, включително POC, Alé, ION и Santini. Изберете своя модел още днес и тръгнете на път със Sportano! 

Подробна информация Описание