Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Автомати за сноуборд

Връзки за сноуборд: от съществено значение за безопасното каране

Връзки за сноуборд Sportano.bg предлага широка гама продукти както за професионалисти, така и за начинаещи. Избирайки най-висококачествените материали, водещите марки са създали сноуборд връзки, които поддържат безопасността на склона

Видове свръзки за сноуборд: кои да изберем?

При широката гама от сноуборд връзки, от които можете да избирате, невинаги можете да сте сигурни дали те ще отговарят на вашия стил на каране и ниво на опит. Използвайте няколко съвета, за да изберете идеалната сноуборд връзка за вашите нужди и не се притеснявайте за регулирането на катарамата. 

Неблагоприятното време и неподходящата екипировка могат да доведат до опасни ситуации по пистите. Неблагоприятното време е често срещано явление в планините, затова бъдете подготвени за всичко: подходящата защита ще намали риска от нараняване. Не се притеснявайте - с широката гама от сноуборд връзки можете да намерите подходящата връзка за вашия стил на каране. 

Връзките за сноуборд се делят на меки и твърди: изборът на конкретен модел зависи от гъвкавостта на обувките и сноуборда. Начинаещите ще изберат меки връзки от класическия тип с каишка около горната част на обувката и около глезена. Това е безпроблемна опция за тези, които тепърва се учат да карат, тъй като премахва стреса от пристягането. Ако карате по-агресивно, изберете твърди връзки с повишена твърдост. 

Връзките Step-in се различават от тези Step-out по липсата на ремъци и системата за закрепване, която изисква подходящи обувки. Хибридните сноуборд връзки съчетават характеристики и на двете. Важно е да запомните, че връзките трябва да са съобразени с вашата екипировка, а не обратното - гъвкавостта на връзките трябва да съответства на гъвкавостта на обувките и сноуборда

Връзки за сноуборд от най-добрите марки на Sportano.bg

Трудно е да си представим развитието на уменията по сноуборд без специализирано оборудване. Внимателно подбраните продукти на марки като HEAD, Ride, Salomon, UNION, K2 или Bent Metal са в основата на часове забавление по пистите. 

Връзките за сноуборд са изготвени с внимание към всеки най-малък детайл, като по този начин подобряват представянето на ездача. Изпитаните катарами гарантират безопасност и предотвратяват неволно откопчаване от сноуборда. Дългогодишният опит на производителите в областта на зимните спортове ги кара да вземат предвид факторите, свързани с тази област, когато създават нови продукти. 

Когато избирате екипировка за зимни спортове в Sportano.bg, можете да сте сигурни не само в най-високото качество на предлаганите продукти, но и в достъпа до професионални съвети от нашия екип. Ще се радваме да ви посъветваме кои сноуборд връзки си струва да купите! Sportano.bg предлага също така ясни и лесни за използване категории и профили на избрани марки, които ще ви помогнат да изберете оборудване, напълно съответстващо на вашите очаквания. 

Подробна информация Описание