Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Тренировъчни пейки

Тренировъчни пейки в магазин Sportano: разнообразни тренировки у дома!

Категорията пейки за тренировка в магазин Sportano е с голям избор от модели - от прави през наклонени до регулируеми, за да можете да оборудвате оптимално домашната си фитнес зала. Предлагаме тренировъчни пейки от водещи производители на силово оборудване като: Bowflex. HMS, Life Fitness, NOHrD, ProForm и Technogym. 

Обучение на пейка - видове и приложения

За да тренирате косите си коремни мускули или в комбинация с щанга да натискате гърдите си? Тренировъчната пейка подпомага упражненията за специфични части на тялото, както и (в комбинация например с подемник или молитвен лост) ви позволява да осъществите цялостен тренировъчен план в периода на подготовка за лежанка или състезание по културизъм. Освен че ще изградите сила, ще укрепите, развиете и моделирате мускулите си, ще придобиете по-добра стойка (ще заемете правилна позиция по време на упражненията), ще подобрите сърдечния си ритъм и ще подобрите координацията си. За да обогатите тренировките си, си струва да добавите аксесоари към тренировъчната пейка, като например лост за молитва (подходящ за трениране на бицепс), въжета за упражнения (които дават широк спектър от упражнения за ръцете) или лост (за трениране на краката). 

Права пейка за обучение

Опростеният модел на тренировъчната пейка е идеален за начинаещи в силовите тренировки и основните упражнения (напр. разтягане с ролки).  

Наклонена тренировъчна пейка 

Скамейката за трениране на косите е предназначена за хора, които искат да укрепят коремните мускули - прави и коси. Освен това ви позволява да работите върху горната част на гърдите с допълнително натоварване (преси с дъмбели и др.). 

Регулируема пейка за обучение

Благодарение на възможността за промяна на височината или ъгъла на наклона, регулируемата тренировъчна пейка позволява оптимално приспособяване към потребителя и изолирани упражнения за определена мускулна част. 

Пейка за тренировка с щанги

В този модел тренировъчната пейка е комбинирана със стойки за щанги, което осигурява много възможности за тренировки с този товар и намалява риска, наред с другото, от падане при поставяне на щангите. Когато избирате пейка с щанга, обърнете внимание на голямото разстояние между дръжките - това ще улесни натоварването. 

Коя пейка за упражнения да купите за дома си? Ръководство

Освен предназначението, когато купувате тренировъчна пейка, обърнете внимание на нейната стабилност (няма право да се клати) и максималното натоварване, което оборудването може да издържи. С увеличаването на степента на напредък в силовата тренировка, на интензивността на упражненията и на теглото на допълнителния товар се нуждаете от тренировъчна пейка с по-голяма товароносимост (вашето тегло + използваният товар). Обърнете внимание на широчината (твърде тясната пейка ще бъде нестабилна, което увеличава риска от нараняване) и дължината на пейката - съобразете я с ръста си. Искате разнообразна тренировка? Изберете пейка с регулируема седалка и ъгъл. 

Когато купувате пейка за упражнения, уверете се, че тя има твърда, устойчива на износване тапицерия, както и антикорозионно покритие на компонентите и неплъзгащи се подложки за крака. 

Малкият апартамент не е пречка за закупуването на тренировъчна пейка - просто изберете сгъваемата версия, която след няколко движения става достатъчно компактна, за да я скриете в гардероба, под леглото или дори да я вземете за тренировка в парка или на спортното игрище. 

В Sportano предлагаме пейки за упражнения с различен дизайн, размери и предназначение от доказани производители, така че ви гарантираме по-дълъг живот на вашето оборудване. 

Подробна информация Описание