Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Фитнес оборудване

Оборудване за силови тренировки в Sportano.bg 

Силовото оборудване в Sportano.bg е колекция от висококачествени продукти на водещи световни производители. Сред широката гама от оборудване ще откриете такова, предназначено както за професионалисти, така и за любители. Хиляди продукти очакват хора с различно ниво на физическа подготовка. Нашите пейки, стълби или асансьори ще ви бъдат полезни не само във фитнес залите, но и у дома. Вярваме, че внимателно подбраното и доказано оборудване от марки като Bowflex, HMS или Body Sculpture ще ви помогне да постигнете целите си и да развиете фигурата си. 

Какво оборудване да изберете за силови тренировки? 

С широката гама от продукти на Sportano можете да закупите силовите уреди, от които се нуждаете, за да тренирате всяка част на тялото. Изборът на отделните продукти зависи от целта, която искате да постигнете, и от свободното пространство, с което разполагате в тренировъчната си зона. Когато избирате оборудване за силови тренировки, обърнете внимание на натоварването му и изберете оборудване, съобразено с вашите очаквания и възможности. Гарантираме ви, че в Sportano ще намерите подходящите за вас продукти, независимо дали спортувате за удоволствие или се занимавате професионално със спорт. Малките дъмбели ще ви позволят да тренирате дори в ограничено пространство, а щангите и повдигачите ще са идеални за домашна фитнес зала, адаптирана към вашите нужди. 

Професионално оборудване за домашна фитнес зала, предлагано от Sportano 

С широката гама продукти на Sportano можете да съберете висококачествено професионално оборудване за домашната си фитнес зала. С нас ще можете да планирате всеки елемент от пространството на вашата фитнес зала - от защитни постелки и дъмбели до пейки и грифони и многофункционални атласи. Категорията "Оборудване за фитнес зали" предлага всичко, от което се нуждаете. 

Дъмбели, тежести и гирички 

Предлаганите в Sportano дъмбели включват широка гама от тежести с различно тегло и с възможности за регулиране. Ще намерите както половинкилограмови, така и няколко десеткилограмови инструменти. Те ще бъдат полезни не само за тренировки за сила или издръжливост, но и за рехабилитация. Оборудването от марки като Adidas, Reebok или Body Sculpture е гаранция за високо качество и солидна изработка. Можете да закупите гирички в комплекти, които включват тежести с различно тегло. Освен това в Sportano.bg ще намерите и редица гирички, които ще ви бъдат полезни за кръгова тренировка и др. Този уред ще ви позволи да правите суингове и мъртва тяга, наред с други неща. В Sportano ще намерите гирички с различна тежест от марки като HMS или Bowflex. Струва си също така да използвате тежести за глезена или китката, за да повишите ефективността на тренировката. Това е малка част от оборудването за тренировки с тежести, която значително усилва изпълняваните упражнения. В Sportano.bg разполагаме както с леки тежести от марката Reebok за начинаещи, така и с няколко килограма оборудване Bushido за напреднали. 

Гимнастически щанги и стълби 

В категорията "Силово оборудване" на Sportano ще откриете оборудване за домашна фитнес зала, което ще запълни идеално пространството на вашата собствена фитнес зала. С мултифункционалните щанги за стена ще укрепите коремните си мускули или мускулите на ръцете и дори ще поставите боксов чувал. Ако не разполагате с много място, можете да си купите една от стабилните стойки, които лесно можете да монтирате във вратите. Щангите от серията Sportano са висококачествени продукти, които се отличават с издръжливост и солидна изработка. Те са от високо ценената марка HMS и други. Освен това разполагаме и с изключително многофункционални гимнастически стълби, които можете да използвате за всякакви видове тренировки за всяка част на тялото. 

Атласи, врати и асансьори 

Професионално оборудване за сила, включително клетки, врати или атласи, ви очаква в Sportano. Атласите на марката Bowflex със съпротивителни щанги ви позволяват да тренирате цялото си тяло безопасно и ефективно в дома си. На всеки от тях можете да изпълнявате до десетки напълно различни упражнения. Дълготрайността на оборудването означава, че въпреки интензивната употреба, то ще ви служи дълги години. За тренировки с щанги добре ще се ползват врати, които имат не само държачи за щанги, но и щанги за набиране. Някои от тях дори са оборудвани с държачи за мобилни устройства. Друг вид силово оборудване в Sportano са подемниците. С тях можете да тренирате цялото си тяло, но с особен акцент върху ръцете. 

Тренировъчни пейки и ръкохватки 

Оборудването за домашна фитнес зала в Sportano.bg включва и различни пейки - от базовите модели HMS с няколко аксесоара до най-професионалните пейки Technogym с дъмбели, кокили или ленти за съпротивление. Упражненията на пейка могат да се изпълняват и с щанги, затова не забравяйте да разгледате събраните в нашето предложение ръкохватки, които ще допълнят тренировката ви и ще повлияят на нейната интензивност. 

Защитни подложки и стойки за фитнес оборудване 

Вече знаете кое оборудване за силови тренировки да изберете за домашната си тренировка. Освен това си струва да се сдобиете и с аксесоари, които ще ви помогнат да поддържате оборудването си в добра форма и ще го направят по-безопасно за използване. Подложките за пъзели, които можете да приспособите към размера на домашната си фитнес зала, са чудесни за защита на пода. Стойките за дъмбели или щанги ще ви помогнат да поддържате ред. Открийте широката оферта на категорията "Силово оборудване" в Sportano и създайте свое собствено спортно пространство още днес. 

Подробна информация Описание