Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Баскетболни кошове

Баскетболни кошове - изберете надежден и стабилен модел в магазин Sportano 

Баскетболът е много популярен сред отборните спортове и е подходящ както за деца, така и за възрастни. Той подобрява двигателната координация, физическата форма и позволява чудесно забавление на открито или на закрито. В Sportano предлагаме широка гама от баскетболни кошове, включително свободностоящи модели, регулируеми модели или миникомплекти за използване в градината, на терена или у дома. Ние ще ви оборудваме с професионални кошове от известни марки като Spalding, Wilson, Hudora, Quick Play, Meteor или SKLZ.  

За деца, професионални, стоящи или регулируеми - видове баскетболни кошове 

Сред видовете продукти ще откриете регулируем баскетболен кош, който е чудесен за развлекателни игри. С подходящите решения размерите му могат да се коригират, така че да приспособите продукта към нуждите си. Баскетболният кош с регулиране на височината се препоръчва и за деца, тъй като можете свободно да регулирате размерите му според ръста на най-малките играчи. Алтернатива на свободно стоящите кошове е преносимият баскетболен кош, чието най-голямо предимство е неговата мобилност. Можете да преместите кошницата на всяко място. Обикновено за използване на открито се предлага свободно стоящ баскетболен кош, към който се закрепва баскетболното табло. 

В стаята ще намерите и кош за минибаскетбол, който е чудесен за децата, за да играят вкъщи. Обикновено се монтира на врата или стена и се състои от табло с кош. Това ви позволява да играете с любимите си хора от всяко кътче на къщата. Детските кошници обикновено са продукти с малък размер, които могат да се използват удобно от малчуганите. 

Размери на баскетболните кошове 

Размерите на баскетболния обръч са изключително важни, особено ако възнамерявате да си купите подходяща баскетболна топка за тренировки и подобряване на техниката на игра. В професионалните игри се използва диаметърът на джантата, който трябва да е около 450-460 cm, а баскетболната табла обикновено е с размери 180x105 cm. Освен това височината на баскетболния кош е около 3,05 метра над земята. Тези настройки обаче работят добре за професионални игри.  

Ако планирате да закупите баскетболен кош за развлечение - височината, на която ще бъде поставен, е от малко значение. Тогава си струва да инвестирате в регулируем кош, за да можете да променяте височината му. Такъв модел е особено подходящ за деца, при които можете да регулирате размерите, за да отговарят на техния ръст и способности.  

Баскетболни кошове, подходящи за всеки играч 

Преди да купите подходящия модел, вземете предвид пространството, с което разполагате. Това ще ви помогне да решите дали да изберете свободностоящ баскетболен кош, регулируем баскетболен кош или табло за минибаскетбол, както и къде да го монтирате - на стената или на вратата (в случай на модел, различен от свободностоящ). Когато избирате, обърнете внимание и на самата табла и на това от какво е направена. Баскетболната дъска и кошът трябва да са изработени от трайни материали, устойчиви на атмосферни влияния. Най-често таблата се изработват от пластмаса или шперплат, а понякога и от акрилно стъкло. Моделите, изработени от поцинкована стомана, са устойчиви на корозия, но вече се използват много по-рядко.  

Ако търсите професионален баскетболен кош, изберете свободностоящи или регулируеми на височина модели. За развлекателна употреба продуктите, монтирани на врата или на стена, ще работят добре както на закрито, така и на открито. За децата можете да изберете малък баскетболен кош, мини комплекти или мини баскетболен кош за стаята. 

Баскетболни обръчи - марки, на които да залагате 

В офертата на магазин Sportano.bg ще намерите свободностоящи баскетболни кошове, които са предназначени за използване в залата, в градината, както и за игра и отдих. Ще ви предоставим и модели за обучение и подобряване на баскетболните ви умения. От друга страна, баскетболните табла и обръчи са вариант за домашна употреба или за места, където не можете да поставите стоящ модел. В асортимента на нашия магазин можете да изберете баскетболни обръчи от известни марки като Wilson, Spalding, SKLZ, Hudora или QuickPlay. Всички налични продукти са изработени от трайни материали и се характеризират с лесен и удобен монтаж, независимо от разположението на изделието. 

Подробна информация Описание