Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Падел

Падел - развийте уменията си с магазин Sportano 

В категорията "Падел" на Sportano.co.uk сме събрали най-доброто оборудване и аксесоари за този спорт специално за вас. Чудите се защо да тренирате падел? Този спорт е отличен начин за ефективно трениране на цялото тяло. Може да се играе от хора на всякаква възраст и с всякакви умения, така че е чудесен начин да прекарате времето си с приятели или с цялото семейство. Внимателно подбраното оборудване за гребане, което ще намерите в Sportano, ще ви позволи да развиете уменията си и да подобрите физическата си форма. 

Играта падел - новост, която завладява света 

Паделът е спорт с ракети, който произхожда от Мексико и набира популярност по целия свят. Бързото му развитие настъпва през 70-те години на миналия век, когато започва да се разпространява в Северна и Южна Америка и Европа. Паделът съчетава елементи от скуоша и тениса, но се отличава с няколко елемента. Игрите се играят на малко игрище, оградено с висока ограда. Те изискват специални топки и ракети. За разлика от ракетите за тенис те нямат напрежение. Те са изработени от материали като стъклени или въглеродни влакна и пяна. Ракетите са с дупки и примки за китката. Топките за падел са съобразени с ракетите - малки и леки. 

Всеки мач се състои от сетове и геймове, а правилата му са подобни на тези, познати от тениса. Участниците си разменят топка, която може да отскочи веднъж върху повърхността на корта и трябва да се отбие от ракетата, за да прелети до другата страна. Ако топката се удари в мрежата, разделяща игрището наполовина, на противника се присъжда точка. Ако не успеете да отразите летяща в собствената половина топка, също губите точка. Благодарение на факта, че паделът не е толкова технически, колкото тенисът, и не изисква толкова много физически усилия, колкото скуошът, той привлича все повече и повече хора. Популярността му в Полша е нараснала до такава степен, че преди няколко години е създадена дори Полската федерация по падел

Ракети и топки за гребане - как да изберете аксесоарите, без които не можете? 

Комфортът на играта се влияе в голяма степен от добре подбраното, висококачествено оборудване. Ракетите за падел се предлагат в три форми - "сълза", "ромб" и "кръг". Всяка форма е предназначена за играчи на различно ниво. Кръглата форма е особено подходяща за аматьори, ромбовидната - за напреднали и професионални играчи, а сълзовидната - за играчи на различни нива. Кръглите ракети осигуряват най-голям контрол върху топката, а ромбовидните ракети позволяват да се нанесе най-голям удар. Когато избирате оборудване за себе си, обръщайте внимание не само на формата, но и на материала на конструкцията. Най-професионалните ракети се състоят предимно от въглеродни влакна. 

В гамата Sportano ще намерите ракети и топки за гребане от опитни производители. Гамата включва и чанти, които предпазват оборудването от повреда и го пренасят удобно по време на тренировка. Ако имате някакви съмнения относно избора си на ракета или топка, непременно се свържете с нас. Нашите експерти с удоволствие ще ви помогнат да подберете оборудването според вашите нужди и предпочитания. 

Подробна информация Описание