Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Части за велосипеди

Части и компоненти за велосипеди - изберете правилните в магазин Sportano

Добре подбраните велосипедни компоненти са гаранция за ефективно каране, комфорт и безопасност на пътя. Със Sportano ще се погрижите за подходящото адаптиране на вашия велосипед към дисциплината, която практикувате, като изберете продукти от офертата на изпитани марки. Богатият избор от седалки, педали, ръкохватки, накладки, спирачни накладки и висококачествени колела ще ви позволи да заемете удобна позиция за каране, да увеличите ефективността на спирането и маневрирането на велосипеда по време на любителски пътувания или професионални състезания.

В офертата на Sportano ще намерите надеждни велосипедни части и компоненти, които ще отговорят на очакванията на опитните колоездачи. Педали за MTB велосипеди, изработени от издръжливи материали с неплъзгащ се дизайн, удобни седалки за градско колоездене и твърди анатомично оформени модели, предназначени за офроуд или шосейно колоездене - убедете се сами колко богат е асортиментът на Sportano.bg!

Части за велосипеди - с кои си струва да се оборудвате?

В магазина Sportano.bg получавате поддръжка на оборудване от висок клас, съобразено с вашия стил на каране и тип велосипед. Ако смятате да оборудвате велосипеда си с елементи, които да повишат ефективността ви по време на пътуване, заложете на функционално седло за велосипед. Най-добрите модели за любителите на динамичните планински дисциплини се характеризират с опростен и леко издължен дизайн, който позволява по-ниска стойка. От друга страна, за шосеен велосипед е по-подходящо седло, което е леко и тънко и позволява да заемете позиция, силно наклонена напред. Сред продуктите на марки като Selle Italia, Wittkop, Ergon и др. ще откриете дамски и мъжки седла с различни профили, дължини и предназначение.

Педалите за смяна могат също така да допринесат за по-удобно колоездене, като ви осигурят по-добро предаване на енергията, стабилна стойка и опорна площ, съобразена с вашия тип велосипед. В асортимента на Sportano.bg ще откриете платформени педали за велосипеди, идеални за градско, шосейно и любителско MTB колоездене, както и педали с щипка, предназначени за спортно колоездене с по-динамичен характер.

Когато избирате оборудването си, не можете да пренебрегнете здравите колела и веригата, за да увеличите ефективността на въртене на педалите и да осигурите плавно каране. Поставете обаче безопасността на първо място, като изберете качествени спирачни накладки и накладки.

Как да избираме части и компоненти за велосипеди, какво да търсим при пазаруване?

Когато избирате компоненти и части за велосипеда си, си струва да обърнете внимание на предназначението на компонентите за определен стил на каране, размера на колелата, материала на производство или посветения пол. Ключово влияние върху избора на аксесоари за велосипеди оказва прецизността на отделните части. В Sportano.bg се предлагат продукти, подбрани от опитни велосипедисти, които отговарят на най-високите стандарти за качество. Асортиментът от марки като Kellys, Exustar, Zipp, Kool-Stop, CeramicSpeed и много други известни производители на велосипеди ще ви позволи да получите още по-голямо удоволствие от карането и да постигнете по-добри резултати във всяка дисциплина на колоезденето.

Подробна информация Описание