Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Тенис на маса

Тенис на маса - тенис оборудване и аксесоари в магазин Sportano 

Категорията "Тенис на маса" в Sportano съдържа всичко, от което се нуждаете, за да играете тенис на маса. Независимо дали сте професионалист, начинаещ или търсите оборудване за създаване на спортна зона в дома си, ние предлагаме всичко, от което се нуждаете, за да играете тенис на маса. Закупуването на ракети, маси или топки в Sportano е гаранция за качество, издръжливост и най-добрата технология на пазара. Спечелете игри със Sportano.bg! 

Маса, ракета, мрежа за тенис на маса - основно оборудване за всеки играч 

За да играете тенис на маса, се нуждаете от маса с мрежа, ракета и специални топчета. Ще ви трябват също така удобни дрехи с дишащи тъкани и обувки, които да омекотяват краката ви. Що се отнася до оборудването, в Sportano можете да закупите както професионални маси с мрежи, така и само мрежи. Последното ще ви бъде от полза, ако вече имате маса, а мрежата е износена или не отговаря на очакванията ви. За любителски мачове можете да прикрепите мрежа и към маси, които не са предназначени за пинг-понг. Нашата гама включва маси, на които можете да играете мачове както на закрито, така и на открито. Изработени от издръжливи материали, моделите от марките Schildkröt, Cornilleau или Kettler гарантират издръжливост и комфорт. 

Греблата за тенис на маса в Sportano включват продукти както за начинаещи, така и за професионалисти. Моделите на Donic или Butterfly са оборудвани с най-съвременни системи и технологии, за да осигурят максимален комфорт по време на игра. Системата ABP регулира центъра на тежестта на ракетата според индивидуалния стил на игра, системата за бърза смяна на гумата позволява удобна смяна на облицовките на ракетата, а системата Anti Vibe се грижи за потискане на вибрациите. Ергономичните дръжки, включително дизайнът Smart Grip, осигуряват сигурен захват и удобно държане по време на игра. 

В Sportano.bg ще намерите топки за тенис на маса, подходящи както за тренировки, така и за професионални турнири. Топките са маркирани със звездички, като любителските топки са маркирани с една звездичка, тренировъчните - с две звездички, а професионалните - с три звездички. Най-добрите от тях се характеризират с отлична прецизност на полета и предвидената посока. Топките са с диаметър 4 cm. 

Пинг-понг - как да изберете оборудване и аксесоари, които да отговарят на вашите нужди? 

Когато избирате оборудване и аксесоари за тенис на маса, преди всичко си струва да определите нивото и очакванията си. Ракетите, предназначени за професионалисти, са малко по-скъпи от тези, с които можете да се научите да играете. В началото на приключението си с този спорт не е необходимо да инвестирате в оборудване за професионалисти, за да се наслаждавате на мачовете си.  

Всяка ракета, предлагана в Sportano, е произведена от висококачествени материали и с внимание към детайлите. Нашите специалисти са подбрали продукти от най-добрите марки в бранша, за да осигурят възможно най-голям комфорт при игра за потребители от всички нива. Обърнете внимание на формата на дръжката на ракетата - избирайте между прав и интелигентен захват, като адаптирате оборудването към предпочитанията си. Можете също така да го съобразите със стила си на игра. Тези, които играят дефанзивно, трябва да изберат по-мека ракета, а тези, които искат да играят офанзивно, трябва да изберат по-твърда ракета. Трябва да вземете предвид и дебелината на ракетата и колко прецизен контрол на топката позволява тя.  

Когато избирате маса, обърнете внимание преди всичко на предназначението ѝ - масите за вътрешно и външно ползване са изработени от различни материали, така че не всички модели ще се справят добре с използването на открито. Що се отнася до топките, струва си да заложите на тези с три звезди, но ако предпочитате по-евтини модели и сте в началото на пътешествието си с пинг-понга, можете да играете и с тези с една или две звезди. Ако имате някакви съмнения, обърнете се към членовете на екипа на Sportano! 

Подробна информация Описание