Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Отслабване и намаляване на тегло

Редукция и отслабване - изберете ефективни продукти в магазин Sportano 

Водите активен начин на живот и искате да отслабнете, като същевременно укрепвате тялото си в по-слабите дни? На първо място, заложете на подходяща диета и физическа активност, а в подкрепа на процеса на намаляване на теглото могат да бъдат продукти като фет бърнъри, добавки или таблетки, подпомагащи загубата на тегло. В категорията "Редукция и отслабване" в спортен магазин Sportano ще откриете хранителни добавки, подпомагащи загубата на излишни килограми, от марки като Trec, Essence, 7Nutrition, Real Pharm или Nutrend. Разгледайте нашата продуктова гама, за да изберете подходящите добавки, които отговарят на вашите нужди.  

Продукти за подпомагане на намаляването и загубата на тегло 

Отслабването е много продължителен процес, по време на който се губят ненужните телесни мазнини. В допълнение към подходящата физическа активност, диетата и отрицателният калориен баланс с правилното количество макронутриенти са особено важни. Освен това можете да посегнете към добавки, подпомагащи процеса на намаляване на теглото, които включват: фетбърнъри, билки за отслабване, таблетки за отслабване или хранителни добавки. Продуктите, които подпомагат загубата на тегло, включват препарати с високо съдържание на фибри, които оставят усещане за ситост за дълго време. От друга страна, билките за отслабване обикновено се използват в кухнята и са предназначени да ускорят храносмилателните процеси.  

Изгарящи мазнини или хапчета за отслабване - различни начини за постигане на желаната цел 

Сред различните продукти, които са отговорни за намаляване на телесните мазнини, са фет бърнърите. Това не са нищо повече от хранителни добавки, които ускоряват процеса на сваляне на излишните килограми. Освен това те повишават енергийните нива, стимулират метаболизма и дават усещане за ситост за по-дълго време. Препоръчва се инсинераторите да се използват преди интензивни тренировки, тъй като продуктът е най-добре да се използва като допълнителна добавка за осигуряване на високи енергийни нива по време на тренировка. Тяхната функция е да увеличават разхода на енергия, така че тялото да изгаря повече калории.  

Освен това на пазара се предлагат различни добавки за отслабване, като потискащи апетита, хапчета за отслабване и таблетки за отслабване, които повишават енергийните нива. Препоръчително е да използвате само тествани и доказани добавки, които не заместват напълно здравословния начин на живот. 

Отслабване и редуциране на теглото - основи и безопасност 

На първо място, диетата и подходящото количество упражнения са най-големите фактори в битката с отслабването, а целият процес има за цел да ни даде удовлетворение и мотивация да постигнем целта си. Не трябва да бързаме с отслабването, а да се погрижим да осигурим правилното ниво на макронутриенти и ценни съставки в диетата си. Добавките за отслабване, както подсказва името, трябва да са поддържащи и да осигуряват само по-висока доза енергия или да имат благоприятен ефект върху храносмилателните процеси и да ускоряват метаболизма.  

В асортимента на магазин Sportano.bg ще намерите хранителни добавки, които ще действат добре при намаляване на теглото и отслабване, като същевременно са напълно безопасни. Ако не знаете кой продукт да изберете, можете да се възползвате от нашето професионално обслужване на клиенти. 

Подробна информация Описание