Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Оферта за училища и спортни клубове

Училищата и спортните клубове са идеалното място не само за изграждане на навици за редовна физическа активност у децата и младежите, но и за насърчаването им да открият и развиват своите спортни таланти. Как да направим часовете по физическо възпитание или тренировките по-привлекателни и да дадем възможност на децата да практикуват любимата си форма на физическо натоварване и да постигат успехи? Изберете спортно оборудване и екипировка от доказани марки и производители, които освен високо качество и функционалност, гарантират безопасност и дълготрайно ползване.  

В онлайн магазина на Sportano ще откриете богат асортимент избор от продукти, който ще Ви позволи да изберете оптималното решение за спортно оборудване за Вашето училище или спортна организация. Тук можете да подберете подходящото професионално оборудване и аксесоари за Вашата фитнес зала, спортна зала или училищен физкултурен салон, които ще ви позволят да провеждате разнообразни и безопасни занимания. Висококачественото оборудване с оптимални решения е от изключително значение и решаващ фактор за увеличаване удоволствието от активността, подпомагане хармоничното физическо развитие, осигуряването на безопасни тренировки и допълнителна мотивация за подобряване на собствените постижения сред децата и младежите. 

Широк асортимент от продукти

Широкият асортимент от подбрани продукти, оценени както от професионалните спортисти, така и от любителите на физическата активност, е едно от преимуществата на сътрудничеството със Sportano. Разнообразните екипировка, облекло и аксесоари за отборни спортове, плуване, ракетни спортове, бойни изкуства и много други, ще Ви позволят да провеждате тренировки и занимания за ученици и състезатели от всички възрасти и нива на напредналост.  

Опит и професионално обслужване

Една от основните цели на нашата онлайн платформа е професионалното обслужване на училища и спортни клубове, както и споделянето на знания и опит. За нас адекватният отговор на индивидуалните потребности и осигуряването на съвременни решения, съобразени с нуждите на клиента е на първо място. Нашите специалисти са в постоянно търсене на висококачествени продукти и новости от света на спорта - стремим се помагаме както на малките и по-големи деца да тренират и развиват пълноценно своите спортни заложби, така и на учителите и треньорите да използват пълноценно своите умения и креативност.  


Специализирана оферта за училища и спортни клубове

Какви са нашите предимства?


Огромен избор от безопасни и висококачествени спортно оборудване и екипировка - най-доброто от водещите производители  

Обслужване на най-високо ниво - ние Ви съдействаме и съветваме на всеки етап от Вашата поръчка 

Индивидуален подход - широка и разнообразна гама от оборудване, екипировка и аксесоари, подходящи за всеки вид спорт

Изгодни условия - специализирана оферта и атрактивни отстъпки 

Бърза доставка до всяко населено място в България в рамките на 3-5 работни дни след потвърждаване на поръчката

Различни начини на плащане - банков превод, онлайн плащане, наложен платеж

Свържете се с нас

Имате допълнителни въпроси? Можете да се свържете се с нас по телефона, чрез формуляра за контакт или по e-mail.