Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Кардио оборудване

Кардио оборудване, предлагано от Sportano 

Кардио уредите в Sportano.bg са високофункционални уреди, проектирани от фитнес професионалисти с оглед на спортисти и любители на упражненията за издръжливост. Широката гама от кардиотренажори ви позволява да изберете любимата си дейност и да постигате целите си последователно. Със Sportano.bg ще оборудвате домашната си фитнес зала, както и целия си фитнес клуб, с професионално кардио оборудване от най-добрите марки, съобразено с различните нива на физическа подготовка. Машините ангажират всички мускули, а съвременните технологии позволяват да проследявате напредъка си, така че упражненията ви да са винаги 100% ефективни. 

Обучение с кардио оборудване: основна информация 

Търсите ли ефективен начин за намаляване на телесните мазнини или може би искате да подобрите цялостната си физическа форма и ефективност? Sportano предлага оборудване за кардио упражнения, което е чудесно за тренировки за издръжливост и отслабване на тялото. Велосипеди, бягащи пътеки, орбитрекове, степери, гребни тренажори и батути са кардио оборудване, препоръчвано за хора, които се занимават с ежедневна физическа активност, искат да поддържат добро здраве или да се подготвят ефективно за състезания. Кардиомашините от нашата гама се основават на извършване на повтарящи се движения, така че да можете да поддържате постоянно темпо на упражненията, което е в основата на тренировката за издръжливост. Редовната физическа активност ще подобри сърдечносъдовата ви система, ще увеличи аеробния ви капацитет и ще ви помогне да се чувствате и да изглеждате по-добре. 

Кардио машини и оборудване: какво оборудване да изберете? 

Sportano.bg предлага широка гама от кардио уреди, които в зависимост от вида си могат допълнително да укрепят избрани мускули и да засилят изгарянето на мазнини. Определянето на вашите цели и индивидуални тренировъчни предразположения има ключово значение за избора на кардио оборудване. Вие сте професионален спортист и искате да се подготвите професионално за състезания? Избирайте кардиомашини с функционален дисплей, който предлага измерване на напредъка (напр. среден пулс, време, изработено в определен диапазон на пулса, изгорени калории, процент изгорени мазнини), със съхранение на данните в паметта и отчитане в графичен вид с помощта на специални мобилни приложения. Положителен факт е, че ще има и голям брой програми и допълнителни опции, които да помогнат на всеки потребител да постигне по-добри резултати при тренировките и да преодолее собствените си ограничения. 

Стационарни и елиптични велосипеди 

Стационарните велосипеди са едни от най-добрите кардио уреди за трениране в правилните граници на сърдечния ритъм за високо ниво на изгаряне на мазнини. Те гарантират повишаване на физическата форма и издръжливост, както и укрепване на долната част на тялото. В офертата на Sportano ще намерите традиционни велосипеди за упражнения с електронен или ръчен контрол на съпротивлението и спининг велосипеди, предназначени не само за велосипедисти, но и за любители. Докато тренирате, ще получавате основна информация за времето на каране, разстоянието, скоростта и броя на изгорените калории, както и разширени данни за оборотите в минута (RPM), сърдечния ритъм, общия пробег или периодичен преглед на измерените параметри (Scan). Производители като Spokey, HMS и Schwin предлагат връзка с мобилно приложение, предназначено за наблюдение на тренировките. Sportano разполага и с елиптични велосипеди, които се препоръчват за тези, които започват приключението си с физическата активност. Те са също така надежден начин за подобряване на физическата форма на по-възрастните хора, както и на спортистите, възстановяващи се от травми. 

Бягащи пътеки 

В Sportano.bg ви очаква голям избор от електрически бягащи пътеки с традиционен и сгъваем дизайн, включително система Soft Drop™, която ви позволява безопасно да настроите и сгънете машината. Оборудването за кардиотренировка, например бягаща пътека, е подходящо за подобряване на общата физическа форма и намаляване на теглото. Оборудването на производители като Spokey, Bowflex и Kettler се характеризира с наличието на иновативни системи, които влияят на комфорта на потребителя по време на тренировка. Kettler Energy Deck и SKYRUN осигуряват подходящо омекотяване, а възможността за свързване на смартфон или таблет и Bluetooth ви позволява да обогатите тренировката си със слушане на музика или гледане на филми. 

Орбити

Упражненията на орбитален тренажор ангажират много части на тялото, включително мускулите на краката, ръцете и корема. При редовни тренировки това кардио оборудване е отличен начин за намаляване на телесните мазнини. В Sportano.bg има ръчни и електрически орбитални машини със системи за магнитно или въздушно съпротивление. Независима настройка на интензивността на тренировката, контрол на дължината на стъпката и функционални LED и LCD дисплеи, показващи всички параметри на тренировката - това са характеристиките на най-доброто кардио оборудване от нашата оферта. Струва си да се споменат съвременните технологии като OPTIMIZED POWER, които са отговорни за увеличаването на устойчивостта. Машините, произведени от HMS, Spokey и Technogym, както и много други, са съвместими с мобилни приложения за контрол на напредъка на упражненията и подобряване на комфорта на потребителя. 

Упражнения гребци 

Гребните тренажори в магазин Sportano.bg се характеризират с висока ефективност на тренировката - тези уреди за кардио тренировка могат да ангажират до 90% от всички мускули на тялото. Те са идеални за професионално и развлекателно обучение. Можете да регулирате степента на съпротивление чрез електронната скала, действаща върху двигателя, или чрез обема на водата в резервоара. Сред допълнителните възможности за показване на нашите гребни тренажори ще откриете измерване на време, разстояние, изгорени калории, сърдечен ритъм, набирания в минута или интензивност на тренировката, което ви позволява оптимално да увеличите ефективността на тренировката си. 

Степери и фитнес батути 

Степерите са идеални машини за кардио упражнения. Те укрепват долната част на тялото и не заемат много място. Гамата на Sportano включва оборудване, предназначено за вертикални и коси упражнения, както и машини, оборудвани с кабели за допълнителна тренировка на ръцете и раменете. Упражненията на степер също помагат за намаляване на телесните мазнини. Ако искате да ангажирате повече мускули, заложете на фитнес батути. Това е кардиоуредба, която при правилна техника ще ви помогне да отслабнете и да подобрите координацията и физическата си форма. 

Масажори

Категорията "Кардио оборудване" предлага оборудване, което помага за отпускане на мускулите и намаляване на болката, свързана с тригерните точки. Масажорите, оборудвани с въртящ се ролков механизъм или вибрационна система, ви позволяват да достигнете до дълбоките мускулни зони. Те могат да се използват като част от тренировка или като отделна тренировъчна единица. Това лечение ускорява възстановяването и има релаксиращ ефект. Богатият избор от аксесоари на уважавани производители като Body Sculpture и SKLX ще ви помогне да повишите ефективността на упражненията си или да ускорите възстановяването след тежка тренировка. 

Подробна информация Описание