Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Багажници за велосипеди

Багажници за велосипеди - просторни и надеждни модели в онлайн магазина на Sportano

Пътуване с велосипед извън града или може би по-дълго пътуване по време на почивка? Без значение къде отивате - ако сте любител на велосипедите, багажникът за велосипеди е задължителен. Тя ви позволява да транспортирате удобно и безопасно велосипедите си навсякъде, както и багажа си. Някои модели багажници, които се монтират на покрива или задната врата на автомобила, позволяват да вземете със себе си дори няколко велосипеда, така че са добър вариант за семейства, които искат да пренасят велосипедите си. От друга страна, класическите продукти - монтирани на задната част или на колоните на едноколесно превозно средство - ви позволяват да вземете багажа си със себе си по време на пътуване в града. В магазина Sportano.bg ще намерите висококачествени багажници за велосипеди от доказани производители като Kellys или Topeak.

Кога си струва да инвестирате в багажник за велосипеди?

Добрият багажник за велосипед е изключително полезен продукт за всеки велосипедист. Моделите, които са предназначени за монтиране на автомобил, дават възможност да се превозват дори няколко велосипеда и да се преместват навсякъде. От друга страна, класическите багажници за велосипеди, които се монтират директно на велосипеда в стойката на седалката или в задната част, са идеални за градски пътувания и пътувания извън града. Багажникът, който се поставя в задната част на велосипеда, позволява да се пренасят багаж или малко оборудване по време на по-дълги пътувания с велосипед. Това е много полезен продукт за всеки велосипедист, който позволява да се транспортират предмети на велосипеда. По този начин не е необходимо да се използва раница, която може да натовари гръбначния стълб по време на пътуването. В зависимост от модела на велосипеда можете да изберете багажници за велосипеди, които се монтират отпред или отзад.

Избор на подходящ багажник за велосипед

Най-популярните модели багажници за велосипеди са с проста конструкция - багажник, монтиран на задната част на велосипеда. При избора на багажник обърнете внимание преди всичко на материала на изработка, който влияе върху теглото на компонента и натоварва допълнително велосипеда. Освен това е важна и товароносимостта на превозвача. Друго важно съображение е начинът на монтиране, затова проверете дали велосипедът има специални отвори за това. Можете да използвате отворите, към които са закрепени калниците. Друг вариант е да монтирате багажника на седалката. Понякога моделите на багажниците позволяват предно монтиране, т.е. те се прикрепят към вилката. Те могат да се регулират според типа на велосипеда с помощта на регулируема горна плоча.

При избора на багажник за транспортиране на велосипеди вземете предвид честотата на използване, броя на велосипедите, които ще се превозват, или дори броя на хората и багажа в допълнение към велосипедите. Правилният модел трябва да се монтира лесно и бързо и същевременно да осигурява надеждно пренасяне на велосипедите. Добре е превозвачът да разполага с ключалка срещу кражба и устройство за сигурност. Най-популярните варианти са багажници, монтирани на кука на автомобила, и багажници, монтирани на покрива. Първият тип, монтиран на кука, е много практичен и позволява монтирането на няколко велосипеда. Избрани модели имат и накланящ се багажник, за да може да се отваря люкът на автомобила. От друга страна, монтираните на покрива багажници дават възможност да превозвате целия велосипед или с демонтирани колела.

Марки, предлагащи качествени багажници за велосипеди

В асортимента на магазин Sportano ще откриете висококачествени багажници за велосипеди, монтирани към стойката на седалката или към задната част. Нашата гама включва и модели, предназначени за транспортиране на велосипеди в превозно средство. Багажниците за велосипеди, монтирани директно на едноколесните, са идеални както за градски екскурзии, така и за маршрути с продължителност няколко часа. Те ви позволяват да вземете със себе си необходимото оборудване, което ще ви бъде от полза по време на пътуването. В нашия спортен магазин можете да се снабдите с багажници за велосипеди на реномирани производители като Kellys или Topeak. Ако не знаете кой модел да изберете, моля, свържете се с нашето професионално обслужване на клиенти, което ще ви помогне да изберете правилния продукт.

Подробна информация Описание