Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Спортна електроника

Спортна електроника - открийте най-доброто със Sportano.bg

Електрониката за спортисти, предлагана в офертата на Sportano.bg, се отличава с висока издръжливост и качество на използваните материали. Марки като Garmin, JBL, Insta360 или DJI са синоним на отлична устойчивост на удари или екстремни метеорологични условия. Техните продукти ще се наложат в много различни дисциплини и дейности. 

Електронни джаджи за спортисти  

Независимо какъв спорт практикувате: индивидуален или отборен, можете да избирате от много категории спортни притурки. Най-популярни и универсални са спортните часовници. Те са подходящи за джогинг или за фитнес залата. Те ще бъдат подходящ аксесоар по време на дълги преходи или колоездене.  

Спортните часовници и гривни могат също така да следят за умората или нивото на усилие и да показват (и по този начин да мотивират) необходимостта от повече физическа активност. Това е добър вариант не само за спортисти, които тренират редовно и усилено, но и за хора, които работят дълго време в седнало положение. Преносимите високоговорители или удобните камери ще ви позволят да извлечете още повече полза от дейността си.  

Спортни часовници: мъжки, дамски и детски 

В нашия асортимент ще откриете спортни часовници за мъже, жени и деца. Но много от тези, предназначени за възрастни, са в категорията "унисекс", което означава, че са подходящи за всеки, независимо от пола. На какво трябва да обърнете внимание, когато избирате часовник за бягане или други дейности? На първо място, размерът на дисплея. Не забравяйте, че часовникът трябва да е удобен и за да ви помага по време на тренировка, преди всичко не трябва да ѝ пречи. Разбира се, всички модели са подходящо олекотени, но винаги съобразявайте размера на плика с обиколката на ръката си.  

Обърнете внимание и на материала на каишката. По-голямата част от спортните часовници са със силиконови каишки, които са антиалергични и гарантират комфорт и издръжливост. Но ако искате да изглеждате малко по-официално, можете да изберете и такива с каишка от неръждаема стомана.  

Степента на водоустойчивост също е важна. За защита от дъжд обикновено е достатъчна стойност от 5 ATM, но любителите на водните спортове трябва да насочат вниманието си към часовници с по-висока оценка.  

Важен е и материалът на стъклото, например Corning® Gorilla® Glass, който осигурява висока устойчивост и защита срещу надраскване.  

Спортни слушалки за упражнения 

Ако не искате да се разделяте с любимата си музика или подкаст по време на тренировка, тогава спортните слушалки за упражнения са най-добрият избор. За разлика от обикновените слушалки, те се отличават с по-добро прилягане към ухото и допълнителни елементи в дизайна, така че винаги да остават на мястото си. Това е особено важно, ако се занимавате със спортове, при които се налага да скачате или да се навеждате.  

Когато избирате слушалки за упражнения, си струва да проверите очакваното време за възпроизвеждане на музика, както и общото време за зареждане. За бързи тренировки това невинаги е от решаващо значение, но за по-дълги преходи в планината или колоездачни обиколки е от голямо значение.  

Винаги си струва да обърнете внимание на версията на Bluetooth, с която е оборудван даден модел, и да проверите дали тя е съвместима с целевото устройство, което е вашият източник на звук. Не на последно място, има и допълнителни аксесоари, като например кутията за ключодържател, която може да бъде както защита за слушалките, така и зарядно устройство. Богатата цветова палитра ще ви улесни да ги съчетаете с облеклото си и индивидуалните си предпочитания. 

Най-добра туристическа и велосипедна навигация: основно оборудване

По време на експедиции GPS навигационното устройство трябва да бъде включено в оборудването на всеки пътешественик. Не забравяйте, че това са устройства, които работят много по-точно и по-добре от стандартната навигация в смартфон. И най-вече, дори когато се окажете извън обхвата на мрежата.

пътуване или да го разделите на етапи. Освен това ще намерите компас или барометричен висотомер, за да знаете на каква надморска височина се намирате и накъде се движите. Колкото по-далеч се изкачвате, толкова по-важен е всеки детайл. Велосипедните навигатори, от друга страна, имат функции като брояч или пулсомер. Те ще ви покажат с каква скорост се движите и колко усилия трябва да положите. 

Дронове и спортни камери в офертата на Sportano

Спортните камери и дронове отдавна са спътник на много спортисти по време на техните дейности или експедиции.  

Най-добрите спортни камери са изработени от устойчиви материали и записват видео и звук. Многобройните аксесоари, предлагани от Sportano.bg, ще ви помогнат да ги поставите безопасно на велосипед, скутер, статив, както и на каска или бедро. Специалните дистанционни управления ще улеснят дистанционното управление, без да се налага да сваляте устройството.  

От друга страна, дроновете ви позволяват да уловите света и моментите от съвсем различна перспектива. Но освен естетическо изживяване, те имат и други качества. В случай на отборни игри те помагат да се контролира и обучава правилната настройка и други важни елементи на играта. 

Какво още можете да намерите в категорията "Спортна електроника" на Sportano? 

В категорията "Спортна електроника" ще откриете още много продукти, които ще допълнят идеално тренировките ви. Ще намерите артикули като преносими безжични високоговорители с голямо разнообразие от качества и размери, пръчки за селфита, както и аксесоари за други устройства или всички кабели и адаптери, които улесняват свързването и зареждането на спортните ви джаджи.  

Подробна информация Описание