Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Очила за плуване

Очила за плуване в спортен магазин Sportano

Категорията "Очила за плуване" в магазин Sportano е мястото, където ще намерите най-добрите очила за плуване, предлагани на пазара. Аксесоарите, осигуряващи комфорт и безопасност при употреба, са от доказани и опитни марки. Всеки продукт, който ще намерите тук, е подбран от нашите експерти, които се доверяват само на очила за плуване от висок клас. Изберете професионалните си очила за плуване със Sportano! 

Какви очила за плуване да изберете? Съвети

Как да изберем добри очила за плуване? В началото е добре да определите нуждите си и предназначението на оборудването. Очилата за плуване се делят на меки, твърди и полутвърди. Меките очила за плуване са модели, предназначени за отдих. Те са много удобни и са идеални за начинаещи плувци. Твърдите очила за плуване гарантират най-широко зрително поле и са предназначени за професионалисти; понякога ще ги намерите под по-старото име "swedes". Полутвърдите очила за плуване са компромис между гореспоменатите модели; те се характеризират с добра видимост и са подходящи за средно напреднали плувци. 

Очила за плуване за деца

Най-важният фактор при избора на очила за плуване за деца трябва да бъде размерът. На пазара можете да намерите както нерегулируеми модели, така и такива, чийто размер може да се регулира според променящите се размери на главата на детето. Ако търсите очила, с които детето ви ще се научи да плува, можете да изберете такива без регулиране. Ако вече знаете, че плуването е спорт, с който детето ви ще се занимава дълго време, купете очила за плуване с регулируема подложка за нос и каишка, които ще издържат години наред. 

Коригиращи очила за плуване

Можете да си купите и очила за плуване с коригиращи лещи. Това осигурява на хората с нарушено зрение пълен визуален комфорт дори под вода. Това е и много по-удобно от носенето на коригиращи лещи под обикновени очила за плуване. 

Очила за плуване с шнорхел

Очилата за шнорхел са идеални за любителите на гмуркането с шнорхел и на подводния свят. Те осигуряват широко зрително поле и удобство при употреба. Благодарение на тях можете да останете под вода за по-дълго време, тъй като тръбата ви позволява да дишате свободно, дори когато сте потопени. Очилата за плуване с покрита част на носа и шнорхел са предназначени за подводни изследователи! 

Най-добрите очила за плуване от известни марки

В Sportano сме събрали висококачествени очила за плуване от най-добрите производители в бранша. Благодарение на нашата богата оферта ще намерите очила за плуване, които да отговарят на вашите нужди - независимо от нивото ви на опит. За нас в Sportano е важно оптималното качество на предлаганото оборудване, както и комфортът и безопасността на нашите клиенти. Ако искате да защитите очите си по най-добрия възможен начин, докато плувате, заложете на продуктите на Sportano. Ще намерите не само стандартни модели, но и, наред с други, незамъгляващи се очила за плуване или коригиращи очила. Изберете своя модел при нас! 

Подробна информация Описание