Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Кухня и къмпинг

Кухня и къмпинг - изберете най-висококачественото оборудване в магазин Sportano 

Когато сте на пътеката или къмпингувате, е добре да вземете със себе си подходящо туристическо оборудване, за да можете да приготвите топла храна и да я вземете със себе си при следващото си пътуване. Ако се отправяте на няколкодневен поход или къмпинг, е добре да имате готварска печка, туристически хладилник, термочаша, термос или кухненски прибори. В Sportano предлагаме широка гама продукти за туристическа кухня от професионални марки като Tatonka, Gerber, Salewa, Carp Spirit, Aqua Marina, CamelBak, Kambukka или Outwell.  

Термоси, термочаши, туристически котлони и скари - оборудване, което да вземете със себе си на къмпинг 

Когато къмпингувате, е добре да вземете със себе си туристическо кухненско оборудване, което ще ви позволи да приготвяте храна независимо от условията. За готвене ще ви е необходима електрическа или газова туристическа печка. Освен самия туристически котлон, трябва да вземете със себе си и газов картуш, т.е. контейнер с напълнен газ. Това дава възможност за приготвяне на храна при всякакви условия. Когато къмпингувате, е добре да се снабдите с по-малки газови или електрически грилове.  

Освен това ще са необходими кухненски принадлежности като менискуси, тигани, тенджери, прибори за хранене, бутилки или контейнери за вода или храна. С термочантата можете да запазите продуктите си при ниска температура. Ако искате да запазите продуктите си свежи, пътническият хладилник със сигурност ще ви бъде полезен. В Sportano разполагаме с висококачествени хладилници от марките Aqua Marina, Coleman и Campingaz с вместимост 22, 24, 49 или 58 литра. За да запазите правилната температура на напитката или храната, ще ви бъдат полезни термос за кафе или чай и термос за обяд. Ако търсите по-малък съд, термалната чаша е добър избор. 

Когато къмпингувате, е добре да имате и туристически мебели, като стол, маса, шезлонг, легло, органайзер или шкаф, които да използвате по време на къмпингуването. 

Туристическа кухня - какво да вземете със себе си на пътеката? 

При походи или експедиции на дълги разстояния трябва да вземете термос за чай или кафе и термос за обяд. Първият вариант е с по-голям капацитет от класическите термочаши - можете да намерите продукти, които побират до 3 литра напитка. От друга страна, термосът за обяд е отличен вариант за дълги преходи, при които можете да вземете храна със себе си. Този тип съдове могат да поддържат храната топла до 9 часа. Освен това е добре да вземете в раницата си кухненски прибори, като например прибори за хранене или съдове за вода и жизненоважни вещества. В зависимост от пространството, с което разполагате в екипировката си, можете да се снабдите и с електрическа газова печка и тенджера или мензис за приготвяне на прясна храна по време на път. Термочанта за обяд или други предмети също може да се окаже полезна за съхранение на продукти. 

Как да изберете правилното кухненско оборудване за къмпинг? 

При избора на подходящо кухненско оборудване за къмпинг е важно да се вземе предвид наличното пространство. Когато къмпингувате или бивакувате, обикновено е възможно да вземете повече оборудване. От друга страна, на пътеката и по време на многодневен поход трябва да вземете само най-необходимите неща, за да не бъде оборудването прекалено тежко. Всъщност изборът на този тип оборудване трябва да бъде съобразен с вашите собствени нужди. Има различни вместимости за термоси, тенджери, чаши, контейнери за вода или храна и туристически охладители.  

Ако отивате на продължително къмпингуване, вземете със себе си и туристически стол или легло, за да се възстановите и да спите удобно. 

Кухненско оборудване за къмпинг - марки, които гарантират най-високо качество 

За приготвяне на храна си струва да се снабдите с електрическа или газова туристическа печка. В Sportano разполагаме с продукти на RidgeMonkey, Coleman, Outwell или Campigaz. Имайте предвид кухненски принадлежности като термоси или термочаши. Някои от продуктите могат да поберат голяма напитка или храна, която ще вземете със себе си по време на път. За комфортна храна приборите за хранене или контейнерите за храна също са от съществено значение. Ако търсите подходящата термочанта, марки като Campingaz, Spokey, Rip Curl или Easy Campk предлагат продукти с различен капацитет. Удобен може да бъде и туристически хладилник, чийто размер и вместимост ще трябва да съобразите с нуждите си. Вземете със себе си и пълнители за пътнически хладилник, за да можете да поддържате продуктите си при достатъчно ниска температура. 

От друга страна, ако отивате на къмпинг или на палатка за няколко дни, можете да вземете удобни туристически мебели от Outwell, Kadva, Spokey, Tatonka, Coleman, Easy Camp или Helinox. Те ще ви осигурят спокойствие при всякакви условия.  

В Sportano предлагаме широка гама от продукти за пътеката, къмпинга, палатките или лагеруването. Възползвайте се от нашето професионално обслужване на клиенти, за да ви помогнем да изберете правилното оборудване! 

Подробна информация Описание