Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Ролкови кънки

Ролкови кънки - ретро занимание с магазин Sportano 

Ролкови кънки в Sportano.bg е категория, в която ще намерите не само издръжливи и стилни ролкови кънки, но и всички аксесоари, от които се нуждаете за каране или ремонт. В Sportano се фокусираме върху качеството на нашите продукти, поради което събраното тук оборудване е само от водещите производители в бранша. Ще закупите продукти от марки, специализирани в модерни модели за дейности в ретро стил. Защо да изберете ролкови кънки? Този спорт заслужава внимание поради своята простота и факта, че може да се практикува от хора на всякаква възраст. Пътуването с ролкови кънки може да бъде възможност да прекарате време със семейството или приятелите си. Ето защо в Sportano предлагаме мъжки и дамски ролкови кънки, както и ролкови кънки за деца. Карането на ролкови кънки подпомага изгарянето на мазнини, позволява приятна тренировка за цялото тяло и подобрява двигателната координация. Ако искате да практикувате този спорт с най-доброто налично оборудване, непременно разгледайте продуктите на Sportano. 

Видове ролкови кънки - как да изберете подходящите за вас кънки? 

На пазара се предлагат различни видове ролкови кънки, като най-популярните от тях са кънките за отдих, спортните кънки и фигурните кънки. Какви са характеристиките на различните модели? Ролкови кънки за свободното време са тези с обувка, която се простира над глезена. Освен това имат пета и меки колела. Те са предназначени за различни повърхности и затова са подходящи и за употреба на открито. Спортните ролкови кънки нямат пета и са по-ниски от ролковите кънки за свободното време. Те ви позволяват да развивате наистина високи скорости и да правите прецизни завои. Фигурните кънки са модели с малки колелца и висока обувка, която стабилизира глезена при изпълнение на завои или фигури. 

Първият етап от избора на ролкови кънки е да се определи тяхното предназначение. В зависимост от това дали се нуждаете от кънки за фигурно пързаляне, спортно пързаляне или кънки за развлечение - можете да определите група модели, от които да направите окончателния си избор. Обърнете внимание на твърдостта на колелата и обувките. Меките колела са подходящи за пързаляне на открито, тъй като абсорбират добре вибрациите и работят добре върху неравни повърхности. Твърдите колела трябва да се използват върху гладки повърхности, например в скейтпарк. Те са подходящи за бързо каране. Твърдите обувки стабилизират глезените по-добре, но при спортните ролери сковаността може да е неудобна. 

В Sportano ще закупите ролкови кънки с различен дизайн и предназначение. Тук ще намерите широка гама от ролкови кънки за жени, мъже и деца, така че със сигурност ще намерите подходящото оборудване за вас или вашите близки. Заслужават внимание и модерните електрически ролкови кънки със системата "quick click" на Razor. Тези модели се адаптират към размера на обувките на потребителя и са оборудвани с мотор, захранван от батерия. Те позволяват бързо каране без прекомерни усилия. 

Аксесоари за скейт - кои са основни? 

Категорията ролкови кънки в Sportano.bg е не само за ролкови кънки, но и за аксесоари, необходими за използването или ремонта им. Тук ще намерите сменяеми колела с различна степен на твърдост, издръжливи спирачки, гумени ленти, поддържащи стабилността на ролковите кънки, или ключове за ремонт. Не забравяйте да защитите оборудването си и безопасността си. Добре е да се снабдите със защитно покривало за ролковите си кънки, както и с подходящи протектори и каска. Членовете на нашия екип ще ви помогнат да завършите комплекта и с удоволствие ще отговорят на всички ваши въпроси. 

Подробна информация Описание