Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Пътеки за бягане

Бягащи пътеки в офертата на магазин Sportano: започнете да тренирате с нас!

Дълъг пробег, лек джогинг или бърз марш - независимо каква форма на кардиотренировка предпочитате, можете да я правите по всяко време и при всякакви метеорологични условия у дома. Просто разгледайте категорията бягащи пътеки в Sportano, където можете да избирате от широка гама висококачествено оборудване, произведено от марки като Spookey, HMS, Bowflex, Kettler, Matrix, Urbogym, Life Fitness, Nautilus или ProForm.

Електрически бягащи пътеки: за бягане, ходене, тренировки и др.

Основното предимство на тренировките на електрическа бягаща пътека е, че можете да променяте нивото на активност в зависимост от това колко сте тренирани и какво искате да постигнете. Можете да правите интервали, кратки или по-дълги бягания, да имитирате планинско бягане, да ходите, да тичате или да се съсредоточите върху оформянето на мускулите на краката и седалището. Това е възможно благодарение на вградените тренировъчни програми с различна интензивност, дисплея, показващ най-важните параметри на тренировката (напр. време, разстояние, процент на изгорени калории, пулс, ъгъл на наклона), и сензорите за сърдечен ритъм на дръжките.  

Бягащата пътека е чудесна алтернатива на бягането на открито, особено за начинаещи или заети хора. Не е необходимо да зависите от времето или заетостта на залата - можете свободно да избирате времето и продължителността на тренировката си. Използвайки бягащата пътека, предпазвате стъпалата, ставите (глезенни, коленни и тазобедрени стави) и гръбначния стълб от въздействието на бягането по твърди и неравни повърхности - коланът на бягащата пътека осигурява добра амортизация.  

Редовните тренировки на бягаща пътека ще подобрят физическата ви форма, издръжливостта, имунитета, концентрацията и паметта, ще подобрят функционирането на дихателната и сърдечносъдовата система, като по този начин ще намалят риска от сърдечни заболявания, и ще укрепят скелетната и мускулната система.  

Тренировките за издръжливост на тази машина са идеален начин за намаляване на телесните мазнини и целулита (в комбинация с правилно хранене) или за извайване на хубава фигура (в комбинация със силови тренировки). 

Коя бягаща пътека да изберете? Преглед на най-популярните модели електрически бягащи пътеки

Когато избирате бягаща пътека, обърнете внимание на някои от най-важните параметри, включително мощност (добър вариант е оборудване с постоянна мощност от 2 конски сили, съкратено к.с. или НР), диапазони на скоростта (поне 16 км/ч), брой програми за обучение, възможност за регулиране на ъгъла на колана, товароносимост (максимално натоварване), възможност за сгъване в изправено положение и наличие на сензори за измерване на сърдечния ритъм. Комфортът и ефективността на тренировките на бягаща пътека ще се повишат от допълнителни удобства, като място за бутилка/бутилка с вода, поставка за телефон/таблет, вграден вентилатор, Bluetooth връзка или USB/AUX порт.   

Предлагаме ви кои модели електрически бягащи пътеки трябва да привлекат вниманието ви в зависимост от това какво очаквате от оборудването и дали го искате за домашна употреба или като част от оборудването на студиото ви за лична подготовка или фитнес залата. 

Електрическа бягаща пътека Nautilus T626 

Цели 26 тренировъчни програми, максимална скорост от 19,3 км/ч, голяма повърхност на колана с допълнителна амортизация Strike ZoneTM Cushioning, възможност за регулиране на ъгъла на наклона (до 15%), двоен LCD дисплей и сгъваем дизайн са основните предимства на електрическата бягаща пътека Nautilus T626. Освен това в този модел ще намерите вентилатор (3 нива на регулиране на въздуха), сензори за измерване на пулса, USB и MP3 порт, Bluetooth функция и поставка за телефон и бутилка. Той е идеалното решение за хора, които търсят надеждно и функционално оборудване за удобна и ефективна тренировка. 

бягаща пътека UrboGym V680

Със скорост до 16 км/ч, капацитет на натоварване до 140 кг, 3 нива на регулиране на ъгъла на лентата, 12 тренировъчни програми и функция за физически тест (FAT) за задаване на персонализирани параметри (по отношение на пол, възраст, тегло и височина), бягащата пътека UrboGym V680 ще бъде идеалният партньор за упражнения, независимо от физическата форма и нивото на обучение. Този модел с тиха работа и телескопична система за сгъване/разгъване разполага с датчици за пулс на дръжките, вградени високоговорители, USB и AUX вход, конзола с ясен LCD дисплей и транспортни колела за лесно преместване на оборудването.  

Spokey Дори електрическа бягаща пътека

Електрическата бягаща пътека Spokey Even е идеално решение за начинаещи и възрастни хора, както и за тези, които се връщат към активна дейност след дълга почивка или сериозна травма. Тя може да се използва от хора с тегло до 90 кг. Компактният дизайн XPLACE позволява този модел да се сгъва вертикално и хоризонтално, което е чудесен избор за малки пространства - изнасяте бягащата пътека за тренировка и я прибирате веднага след това. Скоростта (максимум 6 км/ч) се регулира с дистанционното управление. Бягащата пътека е безшумна (мощност на двигателя 0,6-1,5 к.с.) и разполага с дисплей на предния панел. Bluetooth и съвместимото приложение GFIT ви дават много възможности за тренировка и осигуряват точно проследяване на напредъка.   

Електрическа бягаща пътека Kettler Alpha Run 800 

Търсите ли солидно оборудване за кардио зоната на вашата фитнес зала или студио за персонално обучение? Тогава електрическата бягаща пътека Kettler Appha Run 800 е правилният избор за вас. Със скорост до 22 км/ч, товароносимост до 175 кг, регулиране на ъгъла (до 12 %), 32 тренировъчни програми, омекотяване Kettler Energy Deck, поставка за бутилка и смартфон и LCD дисплей с менюта на 3 езика, тези характеристики ще задоволят и най-взискателните потребители. 

Подробна информация Описание