Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Sportano -

модерният спортен магазин

Sportano -
nowoczesny multibrand sportowy

>3 години

на пазара

1 стационарен 

магазин в Полша

12

обслужвани пазара в Европа

>800

предлагани марки

>900.000

продукта

>1 милион

доволни клиенти

>3 lata

działalności

2500 m²

powierzchni sklepu stacjonarnego

12

rynków

>800

marek w ofercie

>900.000

produktów

>1 mln

zadowolonych klientów

Историята на Sportano

2021

Откриване на Sportano.pl.

07.2022

Откриване на Sportano.bg

02.2024

Sportano вече обслужва 12 пазара в Европа

05.2024

Стартиране на програмата за лоялност Sportano Club

06.2024

Повече от 1 милион доволни клиенти

Програма за лоялни клиенти Sportano Club

Sportano Club е програма за лоялни клиенти, която осигурява на членовете на клуба достъп до допълнителни отстъпки и промоции, предварителна информация за продажби, ваучери за отстъпка за сервизни услуги и участие в ексклузивни събития. Като част от Sportano Club, за всеки похарчен лев, получаваш точка, с която можеш да намалиш стойността на следващите си поръчки. Освен това имаш право на фиксирана отстъпка от -10% от редовната цена за избрани продукти.


Сервизни услуги за избрани продукти

При поръчка на определени групи продукти в Sportano.bg, можеш да се възползваш от допълнителни сервизни услуги. Това ти позволява да използваш закупения артикул веднага след неговото получаване. Предлагаме сервизни услуги за велосипеди, тенис ракети, ски и ролери. Можеш да избереш и конфигурираш желаните услуги, след добавяне на продукта в Кошницата.


Иновации и ефективност в логистиката

Благодарение на автоматизираните логистични процеси можем да гарантираме бърза и сигурна доставка на продуктите до крайния клиент. Стремим се всяка стъпка от процеса на доставка да бъде под постоянен контрол, така че да отговаря на най-високите стандарти за качество.

Какви са нашите предимства?

Атрактивни условия за доставка

Автоматизираните логистични процеси гарантират бързи срокове за доставка. Предлагаме различни методи за доставка, които да отговорят на твоите нужди.

Гарантирано качество на продуктите

Пазарувайки в Sportano, можеш да си сигурен, че ще получиш оригинален продукт с гарантирано качество.

Професионално обслужване на клиентите

Екипът на Sportano е винаги готов да ти помогне да избереш най-подходящия продукт, както и да ти съдейства в процеса на поръчка. Наш основен приоритет е удовлетворението на клиента.

Грижа за околната среда и устойчиво развитие

Използваме екологично чисти опаковки при изпащането на всички поръчки, а нашата страница постоянно се оптимизира, за да сведем до минимум отделяните въглеродни емисии.

Co nas wyróżnia?

Atrakcyjne warunki dostawy

Zautomatyzowane procesy logistyczne gwarancją szybkiego czasu dostawy. Oferujemy różne metody dostawy, aby dostosować się do Twoich potrzeb.

Gwarancja jakości produktów

Robiąc zakupy w Sportano, masz pewność, że otrzymasz sprawdzone i oryginalne produkty od topowych marek.

Profesjonalne wsparcie klientów

Zespół Sportano jest zawsze gotowy, by pomóc w doborze odpowiednich produktów i przeprowadzeniu Cię przez proces zamówienia. Twoje zadowolenie jest dla nas priorytetem.

Dbałość o środowisko i zrównoważony rozwój

Zamówienia wysyłane są w ekologicznych opakowaniach, a strona internetowa jest nieustannie optymalizowana, aby minimalizować ślad węglowy.

Popularne marki dostępne na Sportano

Кои сме ние? 

Sportano е модерен мултибранд, който обединява на едно място най-добрите марки и най-добрите продукти от почти всички спортни дисциплини.  

Предлагаме най-широката гама марково оборудване за любителите на спорта, така че всеки - начинаещ, напреднал или професионалист - може бързо да намери това, от което се нуждае. 

Нашата мисия е да популяризираме спортния и здравословен начин на живот, като зареждаме със спортна енергия хората, които тепърва започват своето приключение със спорта, както и да мотивираме и подпомагаме повишаването на нивото сред спортните ентусиасти и професионалисти.  

Вярваме, че физическата активност е не само здрава и стегната фигура, но и начин на живот, страст и начин за прекарване на свободното време. Насърчаваме Ви да приемате различни спортни предизвикателства и по този начин да преодолявате слабостите си. Стъпка по стъпка. Всеки ден!   
 
В Sportano, също както и в спорта, ние преминаваме отвъд границите на традиционната платформа за електронна търговия. Фокусираме се върху иновациите и модерните решения. Инвестираме в най-добрите технологии и системи. Ние търсим и доставяме продукти с най-високо качество и клас. Благодарение на това, любителите на спорта, начинаещите и наредналите, жадните за адреналин професионалисти и любителите могат да тренират и да се упражняват на най-високо ниво.

Екипът ни се състои от най-добрите специалисти и експерти на пазара за електронна търговия, които също са запалени спортисти и любители на активния отдих. Всеки ден те търсят марково оборудване, грижат се за ефективното и качествено обслужване на клиентите, следят тенденциите и новините в света на спорта, подкрепят и съветват на всеки етап от покупката, споделяйки своите знания и опит. Имаме един от най-добрите екипи на пазара на спортни стоки, чиято цел е да предостави най-широката продуктова оферта, богата на модерно оборудване и аксесоари.


Преследваме нашата мисия и цели ежедневно, така че, всеки наш клиент да успее да почувства нашата спортна енергия и ентусиазъм. Заедно винаги можем повече!