• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Кои сме ние? 

Sportano е модерен мултибранд, който обединява на едно място най-добрите марки и най-добрите продукти от почти всички спортни дисциплини.  

Предлагаме най-широката гама марково оборудване за любителите на спорта, така че всеки - начинаещ, напреднал или професионалист - може бързо да намери това, от което се нуждае. 

Нашата мисия е да популяризираме спортния и здравословен начин на живот, като зареждаме със спортна енергия хората, които тепърва започват своето приключение със спорта, както и да мотивираме и подпомагаме повишаването на нивото сред спортните ентусиасти и професионалисти.  

Вярваме, че физическата активност е не само здрава и стегната фигура, но и начин на живот, страст и начин за прекарване на свободното време. Насърчаваме Ви да приемате различни спортни предизвикателства и по този начин да преодолявате слабостите си. Стъпка по стъпка. Всеки ден!   
 
В Sportano, също както и в спорта, ние преминаваме отвъд границите на традиционната платформа за електронна търговия. Фокусираме се върху иновациите и модерните решения. Инвестираме в най-добрите технологии и системи. Ние търсим и доставяме продукти с най-високо качество и клас. Благодарение на това, любителите на спорта, начинаещите и наредналите, жадните за адреналин професионалисти и любителите могат да тренират и да се упражняват на най-високо ниво.

Екипът ни се състои от най-добрите специалисти и експерти на пазара за електронна търговия, които също са запалени спортисти и любители на активния отдих. Всеки ден те търсят марково оборудване, грижат се за ефективното и качествено обслужване на клиентите, следят тенденциите и новините в света на спорта, подкрепят и съветват на всеки етап от покупката, споделяйки своите знания и опит. Имаме един от най-добрите екипи на пазара на спортни стоки, чиято цел е да предостави най-широката продуктова оферта, богата на модерно оборудване и аксесоари.


Преследваме нашата мисия и цели ежедневно, така че, всеки наш клиент да успее да почувства нашата спортна енергия и ентусиазъм. Заедно винаги можем повече!