Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Облекло за бойни спортове

Облекло за бойни спортове - удобни и издръжливи модели в магазин Sportano 

Ако тепърва започвате да се занимавате с бойни спортове, си струва да се снабдите с подходящото за тази дейност оборудване и най-вече с облекло за бойни спортове. Това ще осигури не само максимално ниво на комфорт, но и безопасност при извършване на динамични движения. В Sportano сме се погрижили за продукти за много спортни дисциплини, затова ще намерите облекло за бойни спортове от професионални марки като adidas, EVERLAST, Nike, KSW, Pitbull West Coast, Leone 1947, Octagon, Overlord, Hayabusa или Bushido.  

Панталони, къси панталони или тениски за бойни спортове - с какви дрехи си струва да се снабдите? 

Когато избирате подходящо облекло за бойни спортове, първо трябва да решите какъв спорт възнамерявате да практикувате. Някои дейности се различават най-много по използването на оборудването, но в по-голямата си част екипировката ви ще се състои от подобни елементи. За първата си тренировка по бокс, ММА или кикбокс ще ви трябват тениска за бойни спортове и шорти за бойни спортове, които са проектирани така, че да осигуряват комфорт и свобода на движенията по време на тренировката. Сред дрехите можете да намерите и панталони за бойни спортове и предпазни средства. Легените за бойни спортове също са популярен елемент от облеклото, който гарантира комфорт и не ограничава движенията.  

За разлика от тях кимоната и коланите за бойни изкуства са полезни за практикуване на джудо, карате или бразилско джиу-джицу. Кимоното обикновено е с дълги ръкави и в комплект, т.е. горна дреха и панталон.  

Как правилно да изберете екипировка за бойни спортове? 

За часовете по бокс, ММА или кикбокс е най-добре да носите тениска за бойни спортове, която е плътно прилепнала и няма елементи като копчета или ципове. За тази цел чудесно ще ви свърши работа термална, бързосъхнеща тениска, която добре отвежда влагата от тялото и е компресируема. Ако практикувате бразилско джу-джицу, джудо или карате, кимоното, т.е. потник и панталон, с колан, е задължително. Коланът за бойни спортове трябва да е изработен от здрави материали, за да държи добре материала на екипировката. 

Когато избирате облекло за бойни спортове, обърнете внимание на качеството на изработката и материала. В зависимост от спорта, който практикувате, изберете дреха, която да диша. Той не причинява дискомфорт или дразнене, което може да се получи от твърде здрави шевове или допълнителни елементи. Облеклото за бойни изкуства трябва да приляга на носещия го, така че да не ограничава движенията. Когато практикувате бойни спортове, най-важните съображения при избора на облекло, екипировка и аксесоари са осигуряването на комфорт и безопасност.  

Марки, предлагащи облекло за бойни спортове - към кои марки да се насочите? 

В Sportano предлагаме висококачествено облекло за бойни спортове от известни марки. Ще ви снабдим с къси панталони, гамаши или тениски за бойни спортове, за да бъде всяка ваша тренировка възможно най-удобна. Ако търсите облекло за бойни изкуства, в Sportano предлагаме кимона и колани от професионални марки като MANTO, Ground Game, Bushido, Hayabusa, Leone 1947, Overlord или Pitbull West Coast.  

От друга страна, ще откриете рашгардове за бойни спортове от марките KSW, MANTO, EVERLAST или Octagon, при които някои части са изработени от термоактивен и бързосъхнещ материал. В продуктите на марката Pitbull West Coast се използва технологията 4-WAY STRETCH, която увеличава разтегливостта на тъканта в четири посоки за по-голямо удобство и по-добро прилягане.  

Подробна информация Описание