Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Маси за тенис на маса

Маса за пинг-понг - изберете правилната с магазин Sportano

Тенисът на маса е чудесна форма на отдих и един от най-популярните спортове - също и в Полша. Популярният пинг-понг се играе не само на открито през топлите месеци на годината: той се използва добре и като забавление у дома. 

При избора на подходяща маса е важно да знаете точно какви размери на масата за пинг-понг ще позволят най-удобна игра. Друг елемент, който трябва да имате предвид, е стабилността: без нея играта ще бъде изключително досадна. Стабилната опора се осигурява от рамки, благодарение на които масата запазва баланса си. А ако са изработени от висококачествени материали, масата ви за тенис на маса ще издържи повече от един сезон. Подходящите рамки ще направят масата лесна за сгъване и транспортиране, което може да е важно, ако обичате да играете на открито. 

Независимо дали обичате да играете на закрито или на открито, за развлечение или професионално - със Sportano.bg ще изберете маса, която да отговаря на вашите нужди. В офертата на магазина ще намерите продукти, които гарантират издръжливост и стабилност на масата за тенис на маса. 

Маси за тенис на маса - как да изберем правилния модел?

Първият фактор, който ще ви помогне да отговорите на въпроса коя маса за пинг-понг да изберете, е мястото, където ще се използва и съхранява. Това е важно заради качеството на материалите, използвани за самия плот на масата, както и заради включените в стелажите екстри, които ще ви позволят да я транспортирате лесно. Масите за пинг-понг се разделят на такива, които се използват на открито (външен тип), и на закрити (вътрешни), които се използват под покрив

Масите за пинг-понг на открито са предназначени за игри на открито. Това са продукти, които използват специални материали, за да се предпазят от природните стихии, като вятър и дъжд. Рамките им са изработени от издръжлив метал, а краката им са по-дебели от вариантите, които се използват на закрито. Често масите за игра на открито са оборудвани и с покритие, което отразява слънчевите лъчи по такъв начин, че участниците да могат да играят безпроблемно. 

Масата за пинг-понг, която се използва вкъщи, е по-лек вариант и е по-подходяща за домашна употреба. Той няма подсилени крака или специална конструкция, така че може да бъде преместен по-лесно на друго място. 

В допълнение към мястото на използване е важно да запомните, че повечето маси могат да се сгъват. На пазара можете да намерите както сгъваеми, така и несгъваеми продукти. Сгъваемите маси за пинг-понг обикновено са по-тежки, но транспортирането или съхранението им е по-лесно от продуктите от една част. Масите от една част изискват много повече място за съхранение, отколкото вариантите от няколко части. Предимството на сгъваемите маси е и възможността да играете сами. 

Пример за такава маса са продуктите на марката Kettler, които, благодарение на многоелементната си конструкция, са чудесни за самостоятелно домашно обучение. Масите за тенис на маса на Cornilleau, предназначени и за домашна употреба, са друг забележителен модел - съхраняването на топките или ракетите няма да е проблем с тях. За игри на открито ще ви бъде полезна маса от германския производител Schildkröt. Качеството и естетиката на изработката ще осигурят комфорт дори по време на най-тежките игри. 

Маси за пинг-понг - какви са техните размери?

Всяка маса за тенис на маса трябва да отговаря на определени стандарти по отношение на размерите си. Най-важен е плотът на масата, така че минималните размери на масата за тенис на маса са поне 160 см широчина и между 250 и 290 см височина. Изключение прави масата за тенис на маса за деца, чиито размери са съобразени с нуждите на най-малките. 

Подробна информация Описание