Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Обувки за сноуборд

Ботуши за сноуборд в магазин Sportano.bg 

Ботушите за сноуборд в Sportano.bg са широка гама от продукти на реномирани марки, които са лидери в производството на професионално сноуборд оборудване. Независимо дали сте напреднал сноубордист, или тепърва започвате приключението си със зимните спортове, обувките от нашия асортимент ще гарантират вашия комфорт и безопасност. Фрийрайд, сноукрос, фрийстайл или може би алпийски стил? Специализираните обувки за сноуборд от Sportano предлагат иновативен дизайн, най-новите технологии, подходящото ниво на омекотяване и широк спектър от възможности на склона. Изберете обувки за сноуборд от гамата Sportano и се насладете на динамично каране. 

Какви обувки за сноуборд да изберете? Съвети за купувачи

Подходящите обувки за сноуборд означават свобода на маневриране и свеждат до минимум риска от нараняване, затова е толкова важно да ги съобразите с нивото на каране, стила и индивидуалните си предпочитания. 

Твърдост (гъвкавост)

Един от най-важните параметри на обувките за сноуборд е гъвкавостта или степента на твърдост. Начинаещите трябва да изберат меки обувки, които намаляват възможността за падане при грешка (ниво на твърдост 1-5). За джибинг се препоръчват обувки със средна гъвкавост, които осигуряват свобода на маневриране с дъската по време на обороти и трикове.

Напредналите сноубордисти, които могат да развиват високи скорости по пистите, могат да предпочетат по-твърди обувки с висока реактивност (нива на твърдост 6-10). Високата гъвкавост е подходяща и за фрийрайд, където контролът и стабилността са от съществено значение, както и за изкачване на хълмове, където е важен отскокът. 

Система за пристягане

Един от начините за завързване на обувките за сноуборд е с помощта на традиционните връзки. В офертата на Sportano можете да намерите и обувки за сноуборд със система за бързо свързване Boa, която осигурява максимална стабилност и прилягане към крака. Вместо традиционните връзки, тази система използва кабели, които се притискат към обувките с помощта на копче. Процесът на свързване е изключително бърз и безпроблемен. Някои модели са оборудвани със система Boa с няколко циферблата за регулиране на компресията в различни части на обувката. 

Вътрешен багажник (облицовка)

Ако се чудите какви сноуборд обувки да изберете, обърнете внимание на стелката. Вътрешният ботуш трябва да има ергономична форма, която осигурява стабилност на цялото стъпало. Моделите, които се предлагат в нашия магазин, са оборудвани с термоформиращи се стелки, които се адаптират към формата на крака ви, когато е топло, и осигуряват още по-голяма стабилност, като намаляват риска от натиск и протриване. Дишащи материали, омекотяваща пяна и бързосъхнещи материи са само някои от иновативните характеристики, които ще ви помогнат да карате комфортно. 

Как да изберем правилния размер на обувките за сноуборд? Съвети

Правилният размер на обувките за сноуборд е от решаващо значение за комфорта и безопасността при каране и затова е много важно да ги напаснете правилно. Размерът на сноуборд обувките съответства на стандартните размери на обувките, но при моделите на определени марки дължината на стелката може да се различава леко. Предната стена на правилно обутите ботуши трябва да е долепена до пръстите на краката, като същевременно им позволява да се изправят и движат свободно. Важно е глезенът и петата да останат неподвижни в обувката, което можете да проверите, като прехвърлите тежестта на тялото си върху пръстите на краката (петата трябва да опира в подметката на обувката). 

Най-добрите обувки за сноуборд от известни спортни марки

Професионалното оборудване от широка гама специализирани марки в Sportano е гаранция за безопасност за любителите на всички видове езда. Системата за свързване Boa, ергономичните стелки и иновативните системи за вентилация са само някои от предимствата на обувките за сноуборд на марки като Head, DC, Deeluxe, Ride, K2 или ThirtyTwo

Подробна информация Описание