• Безплатна доставка
 • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
 • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Бадминтон

Продукти: 160

View as
 1. Babolat Shadow Tour мъжки обувки за бадминтон черни 30F2101
  262,00 лв.
  215,00 лв.
  42 (8 UK) 42.5 (8.5 UK) 43 (9 UK) 44 (9.5 UK) 44.5 (10 UK) 45 (10.5 UK) +1

  7

 2. Совалки за бадминтон YONEX жълти Mavis 2000 Y
  26,00 лв.
  24,00 лв.
  Medium

  1

 3. Совалки за бадминтон Talbot-Torro Tech 450, Premium Nylon 6 бр., жълти 469183
  30,00 лв.
  21,00 лв.
  Medium

  1

 4. Совалки за бадминтон Talbot-Torro Tech 450, Premium Nylon 6 бр., бели 469282
  30,00 лв.
  21,00 лв.
  Slow

  1

 5. Щит за ракета за бадминтон YONEX бял AC 102 EX
  14,00 лв.
  13,00 лв.
  OS

  1

 6. Совалки за бадминтон YONEX бели Mavis 350 W
  24,00 лв.
  21,00 лв.
  Medium

  1

Бадминтон - започнете приключение или развийте уменията си с магазина на Sportano 

В категорията Бадминтон на Sportano.bg е събрано висококачествено оборудване за бадминтон от водещите производители на пазара. Всички продукти в нашата оферта са попаднали тук след предварителна селекция от взискателни експерти. В резултат на това можете да сте сигурни, че когато комплектовате спортния си комплект в Sportano, залагате на продукти с най-високо качество - изработени от най-добрите материали и с помощта на най-новите технологии

Както любителите, които тепърва развиват уменията си, така и професионалистите в областта на бадминтона ще намерят тук подходящото за тях оборудване. Струва си да заложите на висококачествени ракети и совалки, защото те помагат за постигане на успех на корта. Спечелете всяка игра със Sportano! 

Ракета за бадминтон, совалки и мрежа - оборудване и аксесоари, необходими за играта 

Sportano ви предлага всичко, от което се нуждаете, за да играете бадминтон. Тук ще намерите най-добрите ракети, совалки, струни и мрежи. Тук можете да закупите оборудване и аксесоари за бадминтон както поотделно, така и в комплекти. Ракетите за бадминтон се различават по размер и форма, наред с други неща. Совалките могат да бъдат изработени от пера, както и от напълно синтетични материали. Струните с различна сила позволяват нивото на управление на елероните да бъде съобразено с потребителя. Размерите на мрежата също са различни за възрастни и деца. В Sportano можете да закупите оборудване за бадминтон с различни параметри, което да отговаря на вашето ниво и стил на игра. 

Оборудване за бадминтон - какво да търсите в магазина, за да изберете правилно? 

Как да изберете ракета за бадминтон? Преди всичко е важно да определите нивото си на игра още в началото. Различните ракети са предназначени за начинаещи и професионалисти. Любителите трябва да избират ракети с ниско тегло и висока гъвкавост, защото с тях се играе най-лесно. Обикновено алуминиевите ракети се купуват в началото на бадминтона, тъй като са по-евтини и позволяват успешна игра за развлечение. 

Средно напредналите потребители предпочитат ракети, изработени от композит или дори от графит. Те абсорбират вибрациите по-добре от алуминиевите и позволяват по-взискателна игра. При избора на ракета си струва да обърнете внимание на нейния баланс. Оборудването може да се балансира върху дръжката или главата, а също и по средата. Балансът на главата позволява силни отскоци на елерона, а балансът на дръжката осигурява по-голям контрол върху ракетата.  

Ракетите, предназначени за най-напредналите потребители, се характеризират с прилагането на съвременни технологии. В Sportano предлагаме ракети на марки като Talbot-Torro, Wilson и YONEX, наред с други. Технологията Namd в ракетите YONEX гарантира, че рамката се връща във формата си веднага след отскачането на совалката. Системата на ядрото Solid Feel намалява усещането за вибрации, а новата структура на втулките повишава ефективността на струните. Правилният избор на ракета за потребителя, както и иновативните решения в дизайна на оборудването, допринасят не само за качеството, но и за безопасността на играта

Елероните за бадминтон се избират въз основа на материала, от който са изработени. Елероните, изработени от естествени пера, са по-меки от синтетичните - на тях разчитат напредналите играчи. Те се управляват по-лесно и имат по-дълъг полет от синтетичните елерони. От друга страна, пластмасовите елерони са предназначени предимно за начинаещи. 

В допълнение към избора на ракета и стрелички, подходящите дрехи са от съществено значение за удобна и безопасна игра на бадминтон - обувки, които омекотяват краката ви, и дрехи, изработени от дишащи и проветриви материали. Можете да намерите всичко необходимо в магазина Sportano

Подробна информация Описание