Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Бадминтон

Бадминтон - започнете приключение или развийте уменията си с магазина на Sportano 

В категорията Бадминтон на Sportano.bg е събрано висококачествено оборудване за бадминтон от водещите производители на пазара. Всички продукти в нашата оферта са попаднали тук след предварителна селекция от взискателни експерти. В резултат на това можете да сте сигурни, че когато комплектовате спортния си комплект в Sportano, залагате на продукти с най-високо качество - изработени от най-добрите материали и с помощта на най-новите технологии

Както любителите, които тепърва развиват уменията си, така и професионалистите в областта на бадминтона ще намерят тук подходящото за тях оборудване. Струва си да заложите на висококачествени ракети и совалки, защото те помагат за постигане на успех на корта. Спечелете всяка игра със Sportano! 

Ракета за бадминтон, совалки и мрежа - оборудване и аксесоари, необходими за играта 

Sportano ви предлага всичко, от което се нуждаете, за да играете бадминтон. Тук ще намерите най-добрите ракети, совалки, струни и мрежи. Тук можете да закупите оборудване и аксесоари за бадминтон както поотделно, така и в комплекти. Ракетите за бадминтон се различават по размер и форма, наред с други неща. Совалките могат да бъдат изработени от пера, както и от напълно синтетични материали. Струните с различна сила позволяват нивото на управление на елероните да бъде съобразено с потребителя. Размерите на мрежата също са различни за възрастни и деца. В Sportano можете да закупите оборудване за бадминтон с различни параметри, което да отговаря на вашето ниво и стил на игра. 

Оборудване за бадминтон - какво да търсите в магазина, за да изберете правилно? 

Как да изберете ракета за бадминтон? Преди всичко е важно да определите нивото си на игра още в началото. Различните ракети са предназначени за начинаещи и професионалисти. Любителите трябва да избират ракети с ниско тегло и висока гъвкавост, защото с тях се играе най-лесно. Обикновено алуминиевите ракети се купуват в началото на бадминтона, тъй като са по-евтини и позволяват успешна игра за развлечение. 

Средно напредналите потребители предпочитат ракети, изработени от композит или дори от графит. Те абсорбират вибрациите по-добре от алуминиевите и позволяват по-взискателна игра. При избора на ракета си струва да обърнете внимание на нейния баланс. Оборудването може да се балансира върху дръжката или главата, а също и по средата. Балансът на главата позволява силни отскоци на елерона, а балансът на дръжката осигурява по-голям контрол върху ракетата.  

Ракетите, предназначени за най-напредналите потребители, се характеризират с прилагането на съвременни технологии. В Sportano предлагаме ракети на марки като Talbot-Torro, Wilson и YONEX, наред с други. Технологията Namd в ракетите YONEX гарантира, че рамката се връща във формата си веднага след отскачането на совалката. Системата на ядрото Solid Feel намалява усещането за вибрации, а новата структура на втулките повишава ефективността на струните. Правилният избор на ракета за потребителя, както и иновативните решения в дизайна на оборудването, допринасят не само за качеството, но и за безопасността на играта

Елероните за бадминтон се избират въз основа на материала, от който са изработени. Елероните, изработени от естествени пера, са по-меки от синтетичните - на тях разчитат напредналите играчи. Те се управляват по-лесно и имат по-дълъг полет от синтетичните елерони. От друга страна, пластмасовите елерони са предназначени предимно за начинаещи. 

В допълнение към избора на ракета и стрелички, подходящите дрехи са от съществено значение за удобна и безопасна игра на бадминтон - обувки, които омекотяват краката ви, и дрехи, изработени от дишащи и проветриви материали. Можете да намерите всичко необходимо в магазина Sportano

Подробна информация Описание