Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Чанти и раници за тенис

Чанти и раници за тенис - изберете удобен модел от офертата на магазин Sportano 

Облеклото, аксесоарите или ракетата изискват използването на подходяща чанта или раница за тенис, в която удобно да съхранявате необходимото оборудване за вашата игра. Когато отивате на тенис корта, обикновено взимате със себе си и оборудване, което често заема много място. Ето защо е най-добре да изберете подходящата чанта за тенис или раница за тенис, за да можете да поставите удобно оборудването си, където и да играете. В магазина Sportano.bg ще намерите висококачествени чанти и раници за тенис на известни марки като Wilson, HEAD, Dunlop, BABOLAT, Tecnifibre или HYDROGEN

Избор на тенис чанта за всеки играч 

При избора на чанта за тенис си струва да се вземе предвид нейната форма, тъй като се прави разлика между класически чанти за тенис ракети и чанти с колчета. Първият модел наподобява формата на тенис ракета и има различен капацитет (от една до няколко ракети). Когато избирате този тип чанта, обърнете внимание на дръжката и качеството на конструкцията, както и на вътрешността ѝ, където се поставят ракетата или други части от оборудването. От друга страна, чантите за тенис обикновено са модели с голям капацитет и са подходящи за съхранение на няколко или повече ракети и аксесоари за тенис по време на пътуване. 

Когато купувате подходящата чанта за тенис, обърнете внимание на материала на изработка, където материалите обикновено са здрави и водоустойчиви синтетични материали и найлон, който е издръжлив и лек. Понякога се използва и синтетична кожа, която гарантира устойчивост на влага и атмосферни влияния.  

Избор на подходяща раница за тенис 

Раницата за тенис ви позволява да събирате необходимите аксесоари за играта. Преди всичко тя ви позволява да съхранявате ракетата си така, че да не бъде изложена на повреди по време на транспортиране. Обикновено за това е предвидено специално отделение, в което се поставя ракетата. Въпреки това повечето модели са проектирани да държат само главата на ракетата, а самата дръжка стърчи извън раницата. Затова изберете продукт, който има специално отделение в раницата, предназначено да побере цялата ракета. Раниците за тенис обикновено имат и други отделения в допълнение към основното отделение, за да поберат екипировката ви, аксесоарите и по-малкото оборудване. Когато избирате раница за тенис, обърнете внимание на вместимостта и размерите, за да съответства на вашата ракета и друго тенис оборудване. 

Професионални раници и чанти за тенис за деца 

В Sportano предлагаме професионални детски раници и чанти за тенис, за да може детето ви да вземе необходимата екипировка за тренировки или мачове. Избраните модели обикновено са изработени от здрави и леки материали, за да е удобно транспортирането на оборудването. Освен това те са проектирани в по-малки размери, за да отговарят на оборудването, предназначено за най-малките тенисисти. Ще намерите раници или чанти за тенис за деца в много цветови и графични варианти, които със сигурност ще се харесат на любителите на тениса.  

Марки, предлагащи качествени раници и чанти за тенис 

В спортен магазин Sportano сме се погрижили за най-висококачественото оборудване и аксесоари за ракетни спортове. Ето защо ще бъдете оборудвани с висококачествени раници и чанти за тенис от доказани производители като Dunlop, BABOLAT, Tecnifibre, HYDROGEN, HEAD или Wilson

При нас ще намерите чанта за тенис HEAD, чанта за тенис BABOLAT, чанта за тенис Wilson, както и раница за тенис HEAD или раница за тенис Wilson. Подберете подходящия модел по отношение на вместимост и размери, както и на броя отделения, за да можете да поберете необходимото оборудване за тренировки или игра на мачове. Нашето професионално обслужване на клиенти ще ви помогне да изберете правилния модел, а ако той не отговаря на очакванията ви, можете да го върнете до 30 дни.  

Подробна информация Описание