Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Очила и маски за ски

Ски очила и слънчеви очила: защита и комфорт по пистите

Комфортът и безопасността са от съществено значение при зимните спортове. Планирате пътуване със ски или сноуборд и търсите удобни очила или очила за ски? Sportano.bg разполага с широка гама от продукти, които да отговарят на вашите изисквания. Избирайки нашите продукти, можете да сте сигурни, че те са изработени от материали с най-високо качество. В нашия асортимент ще намерите оборудване на най-популярните марки, подбрани от специалистите на Sportano. Сред най-популярните производители са Dragon, UVEX, Oakley, Sweet Protection, HEAD и Salomon. Благодарение на професионалните стъкла очилата, предлагани на нашия уебсайт, са устойчиви на замъгляване и надраскване, което значително влияе на видимостта по пистите. Освен това в нашия магазин ще намерите и оборудване, подходящо за носене на коригиращи очила. Усъвършенстваната технология, използвана в стъклото на очилата, също така елиминира ефекта на отблясъците, причинени от слънчевата светлина и снега. Разберете какви видове ски очила можете да намерите в Sportano.bg. 

Какви ски очила и ски очила да избера? Важни характеристики и параметри

Правилното прилягане на очилата и скиорските очила е изключително важно за безопасното каране на ски. Благодарение на иновативните технологии оборудването от гамата Sportano е с изключително високо качество. Независимо дали тепърва започвате приключението си със зимните спортове, или вече сте запознати с тях, на нашия уебсайт със сигурност ще намерите очила, които отговарят на очакванията ви. Разберете какво предлага нашето оборудване. 

Лещи

Първият критерий, на който трябва да обърнете внимание при избора на ски очила, е лещата. В нашия асортимент има широка гама от оборудване, чиито очила са създадени с помощта на иновативни технологии. Многослойните лещи приспособяват изображението към прекомерната светлина, отразена от снега, като по този начин подобряват видимостта по склоновете. Цилиндричната леща елиминира изкривяването на изображението и предпазва очите ви от негативното въздействие на UV лъчите. Освен това някои от нашите очила имат специално покритие против замъгляване, за да осигурят комфорт при каране дори при най-трудните метеорологични условия. Използването на поликарбонат в производството на очила прави оборудването леко и устойчиво на надраскване. Използването на фотохроматична леща кара очилата да се адаптират към интензивността на светлината и съответно да потъмняват или изсветляват лещата. Иновативните технологии, използвани при производството на оборудването, позволяват да се постигне висок контраст и да се запази интензивността на цветовете, което премахва усещането за умора на очите. 

Остъкляване

Друг елемент, от който трябва да се ръководите при избора на очила, е остъкляването. Когато метеорологичните условия не са благоприятни за каране на ски, е изключително важно да разполагате с подходящата екипировка, за да гарантирате безопасността си. Ето защо в Sportano ще намерите очила със специални филтри на лещите, които премахват отблясъците от слънцето и снега. Освен това, ако срещнете гъста мъгла на пътя, покритието против замъгляване ще ви помогне да намалите негативните ефекти от неблагоприятните метеорологични условия. Ако при каране на ски често се притеснявате от прекалено силното слънце, изберете ски очила с огледални стъкла. Те подобряват видимостта на цветовете и повишават контраста. Използването на двойна цилиндрична леща осигурява широко зрително поле. Вградените вентилационни отвори и незамъгляващото се вътрешно покритие намаляват замъгляването и конденза, а хидро- и олеофобните филтри премахват отлаганията

Строителство

Правилният дизайн на очилата е ключът към комфорта по склоновете. Очилата, които използват безрамкова технология или стъкло с двоен цилиндър, осигуряват широк спектър на видимост. Използването на дишаща мембрана и вентилационни отвори позволява на кожата да диша, като намалява изпотяването и предотвратява постоянното замъгляване на стъклата. Съвременните системи за конструиране на ски очила позволяват създаването на ергономична рамка и тънка рамка. Благодарение на използването на двоен или троен слой пяна е възможно да се осигури подходящо омекотяване, да се елиминира ефектът от отражението на очилата върху кожата и да се осигури удобно приспособяване към лицето. Материалната каишка с гумени вложки или цялата от силикон ви позволява да държите очилата на каската. Оборудването в нашия асортимент е с универсална и свръхголяма форма и размер, които лесно пасват на всеки потребител

Технология и пригодност

Ще намерите широка гама от оборудване за различни ски техники, съобразено с вашето ниво на каране на ски или сноуборд. Какъвто и да е вашият стил на каране, струва си да си купите очила с неплъзгаща се каишка, за да не се изплъзват от каската. Регулируемите закопчалки позволяват да се монтират различни размери каски. От друга страна, технологията за съвместимост с очила с рецепта е особено удобна за хора със зрителни проблеми. Вече няма да се налага специално да сваляте очилата си и да поставяте лещи. 

Какви ски очила и очила можете да намерите в гамата Sportano?

Сред ски очилата, предлагани в Sportano, сме подбрали най-висококачествените марки като Salomon, UVEX, Dragon, Oakley, Sweet Protection или HEAD. Продуктите, които предлагаме, се характеризират с дълготрайност и приспособяване към индивидуалните нужди, включително на хората с увредено зрение, които носят коригиращи очила. Независимо дали предпочитате зимните спортове за развлечение или бързи и състезателни маршрути, в Sportano със сигурност ще намерите подходящите за вас очила. Изберете подходящата екипировка според индивидуалните си изисквания и се насладете на комфорт и удобство по време на зимното си приключение по пистите. 

Подробна информация Описание