Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Детски скутери/тротинетки

Детски скутери - надеждни и безопасни модели в онлайн магазина на Sportano 

Детският скутер предлага чудесни възможности за развитие и подобрява двигателната координация на най-малките любители на кънките. На пазара се предлага широка гама от модели, които позволяват на малки и по-големи деца да използват скутер. Това е чудесен начин за активна работа на открито, като същевременно подобрявате физическата форма и благосъстоянието си. В асортимента на спортен магазин Sportano.bg ще намерите висококачествени детски скутери от марки като Street Surfing, Kettler, Hudora, Spokey, Scoot&Ride, Razor, PUKY, Meteor или Micro

Триколесни, със седалка, с ръчна спирачка или електрически - видове скутери за деца 

Сред видовете скутери най-популярен е класическият модел, а набирането на скорост става чрез оттласкване с един крак от земята. Удобен за транспортиране и съхранение, сгъваемият скутер може да бъде сгъваем скутер, който позволява моделът да се сгъва чрез специален механизъм. Детският триколесен скутер е популярен модел, който е оборудван с три колела. Тя ви позволява да завивате, като накланяте щангата или натискате платформата. Той ще бъде чудесен за малки деца. Предлага се и детски скутер с ръчна спирачка, който гарантира комфорт при каране по неравен терен и при по-висока скорост. За повече комфорт можете да изберете детски скутер със седалка.  

Електрическите скутери за деца, от друга страна, обикновено са модели, захранвани от акумулаторни батерии, с възможност за ускорение до 20 км/ч. Електрическите скутери са предназначени за по-големи деца поради по-високата скорост, която се постига. 

Скутер за вашето дете - избор на надежден и безопасен модел 

Когато избирате подходящия скутер за детето си, съобразете размера на модела с височината и теглото на детето си. Не си заслужава да купувате по-голям модел, тъй като може да се стигне до падане, а популярни са регулируемите скутери с кормило, което може да се регулира според ръста на вашето дете. Когато избирате размера на модела, обърнете внимание и на максималното тегло на потребителя. Освен това рамката на скутера трябва да е пластмасова (по-лека за по-младите потребители) или алуминиева (за по-възрастните потребители). Спирачката обикновено е разположена отзад, където детето спира с натискане на крачето на колелото. Струва си да изберете модел с подсилена спирачка и защитно покритие. От друга страна, колелата на скутера обикновено са пластмасови или гумени и можете да избирате между големи и малки колела с алуминиеви джанти. Гумените колела са популярни, тъй като са много по-устойчиви на износване.  

Сгъваемото кормило ще позволи скутерът да се сгъва и съхранява удобно, а допълнителните функции като ръкохватки за кормилото, поставка за крака, калници и светлоотразители ще допринесат за безопасността и удобството. 

Скутер за дете и неговата възраст 

За най-малките деца е най-добре да изберете по-малки скутери. Модел с две или три колела е идеален. Трите колела улесняват балансирането и овладяването на управлението на това превозно средство.  

Скутерите за 3-годишни деца и скутерите за 4-годишни деца обикновено са двуколесни или триколесни модели. Тогава скутерите имат по-широки платформи и по-ниско позициониране за по-добър баланс. От друга страна, скутер за деца на 5 години или скутер за деца на 7 години са модели, предназначени за по-големи деца. Те имат много по-тесни и по-високи платформи с по-извиващи се кормила. Това дава възможност за изпълнение на всякакви трикове и еволюции. Освен това на пазара можете да намерите електрически скутер за деца на 5 години, електрически скутер за деца на 6 години или електрически скутер за деца на 8 години. Електрическите модели за деца са оборудване с основни функции с ниска мощност и максимална скорост. 

Марки, предлагащи качествени скутери за деца 

В асортимента на магазин Sportano ще откриете висококачествени детски скутери от доказани производители като Kettler, Hudora, PUKY, Street Surfing, Spokey и Meteor.  

Популярни модели детски скутери са продуктите от марката Micro, които са изработени от здрава и лека конструкция. Те са снабдени с патентован механизъм за въртене, който балансира тялото. Това решение развива чувството за равновесие на децата, а регулируемата височина на кормилото позволява моделът да се настрои правилно според ръста на детето. Широката платформа улеснява децата да поставят краката си нагоре, докато се возят.  

За високоефективно каране е идеален скутер от марката Razor, където ще намерите двуколесни и електрически модели, предназначени за деца на възраст от 8 години нагоре.  

От друга страна, детските скутери Scootandride са модели, които разполагат със специална система, която ви позволява да превърнете превозното средство със седалка в скутер с три колела. Това е чудесно превозно средство за малки и малко по-големи деца. 

Детски скутери - ключът е да се пази безопасността при каране 

Когато избирате подходящия скутер за детето си, е важно да съобразите оборудването с възрастта, теглото и височината на детето си. Това ще гарантира, че моделът ще бъде правилно избран и няма да предизвика трудности при използването му. За малките деца са достатъчни пластмасови и леки скутери, за предпочитане триколесни, които могат да издържат тегло от 20-30 килограма. Заслужава си да разгледате и алуминиеви продукти или такива, изработени от друга здрава пластмаса. Скутерът трябва да има подходящи спирачки и здрави колела. 

Освен че трябва да изберете най-добрия модел, осигурете безопасността на детето си, като изберете каска за кънки и подложки за кънки. Избраните артикули ефективно предпазват отделните части на тялото от наранявания и ожулвания в резултат на падане. Затова изберете и детска каска за скутер и подходящи протектори, особено ако вашето малко дете все още не е усвоило добре карането. 

Подробна информация Описание