Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Туристически хамаци

Туристически хамаци - идеалното решение за любителите на пътешествията

За много хора пътуването е време за почивка, приключения и откриване на нови места. Все по-често избираме активната почивка в лоното на природата, където да се откъснем от ежедневието и да се насладим на красотата на природата. Именно в такива ситуации туристическите хамаци се оказват незаменими. Те осигуряват удобно и безопасно място за почивка и ни предпазват от външни фактори. В Sportano.bg ще намерите висококачествени туристически хамаци от марки като Ticket To The Moon или ENO.

Материали и технологии: комфорт при всякакви условия

Когато избирате туристически хамак, струва си да обърнете внимание на материалите, от които е направен. Най-добрите модели са изработени от дишащи материали като найлон или полиестер. Благодарение на тях хамакът осигурява топлинен комфорт и поддържа правилна циркулация на въздуха, което е особено важно в по-топлите райони. В допълнение, съвременните технологии правят тези материали много издръжливи и устойчиви на абразия и влага.

Лек и преносим: ключът към удобното пътуване

Компактността и ниското тегло са две ключови характеристики, които трябва да притежава един идеален туристически хамак. Благодарение на това можем лесно да го опаковаме в раница и да го вземем със себе си на пътешествие, дори до далечните краища на света. Струва си да се обърне внимание на модели, които са компактни и имат малки размери в сгънато състояние. Обикновено се предлагат с практичен капак за лесно съхранение и транспортиране.

Олекотените туристически хамаци са изработени от материали с ниско тегло, но същевременно гарантиращи необходимата здравина и издръжливост. Това обаче не означава, че трябва да се откажем от комфорта. Дори много леките модели са в състояние да издържат теглото на потребителя и да осигурят стабилност и безопасност.

Допълнителни функции и аксесоари

Струва си да инвестирате в туристически хамаци, оборудвани с допълнителни функции и аксесоари, които значително повишават комфорта на използване и правят почивката в лоното на природата още по-приятна.

  • Комарници – те са незаменим аксесоар за хората, пътуващи до места, където има много насекоми. Предпазват от ухапвания от комари, мухи, мухи и други неканени гости. Комарниците, интегрирани с туристически хамаци, се сглобяват лесно, а използването им позволява спокоен сън на различни места.
  • Палатки и сенници - това са чудесни аксесоари, които повишават комфорта при използване на туристически хамаци. Предпазват от слънце, дъжд, вятър и други неблагоприятни климатични условия. Палатките и сенниците обикновено са лесни за сглобяване и са проектирани да работят с конкретни модели хамак.
  • Изолираща постелка – въпреки че туристическите хамаци са направени от дишащи материали, струва си да инвестирате в изолираща постелка. Той действа като слой топлоизолация, който отделя тялото на потребителя от хладния въздух. Изолиращата постелка ви позволява да увеличите топлинния комфорт при спане в хамак, особено на по-студени места или сезони.
  • Закопчалки и ремъци за дървета - здравите закопчалки са от решаващо значение за безопасността при използване на туристически хамаци. Струва си да инвестирате в издръжливи каишки, карабинери и струни. Ремъците за дървета не само ви позволяват лесно и бързо да сглобите своя хамак, но също така предпазват вашите дървета от повреда.
  • Възглавници и протектори за очи - за още по-голямо удобство по време на почивка си струва да се сдобиете с възглавница за пътуване и протектори за очи. Възглавницата ще осигури подходяща опора за врата, а протекторите за очи ще ви позволят да покриете очите си от дневна или лунна светлина, което ще улесни заспиването и ще подобри качеството на съня.
Подробна информация Описание