Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Аксесоари за велосипеди

Части и аксесоари за велосипеди в магазин Sportano

Когато практикувате планинско, кросово, велосипедно или шосейно колоездене, е важно да се погрижите за безопасността и комфорта при каране. Подходящото оборудване на двуколесното превозно средство е в основата на физическата активност при колоездене. Естественият ход на нещата е, че аксесоарите и частите за велосипеди се износват с изминатите километри. Затова е изключително важно да заложите на висококачествени компоненти, които ще удължат живота на велосипеда

Категорията за части и аксесоари за велосипеди в Sportano.bg включва много артикули от велосипедното оборудване. Офертата включва висококачествени продукти, необходими за колоездене, както и аксесоари, допълващи външния вид на двуколесното и разширяващи неговата функционалност. Нашият магазин предоставя достъп и до артикули, които се грижат за безопасността на велосипедиста и подобряват управлението и транспортирането на велосипеда. 

Основни аксесоари за колоездене - с какво си струва да се оборудвате? 

Една от най-важните части на двуколесното превозно средство са елементите, свързващи велосипеда с тялото на спортиста. Става дума за седлото, дръжките на кормилото и педалите, които отговарят за абсорбирането на ударите, предаването на енергията и стабилността на позата на ездача. Предложението на Sportano включва продукти на марки като Wittkop, Wahoo или Selle Italia, които осигуряват най-високо качество на велосипедните компоненти с ергономични форми, правещи карането изключително удобно. 

Офертата за колоездене се допълва от спирачни накладки, вериги, колела или калници. Изделията, произведени от Clarks, Topeak или CeramicSpeed, осигуряват висока реактивност към действията на велосипедиста и намаляват триенето, което увеличава живота на лагерите и подобрява характеристиките на каране. Правилно подбраните части осигуряват стабилност, динамика и комфорт на движението, съобразени с конкретния стил на каране. 

Сред функционалните елементи на конструкцията на велосипеда трябва да се отбележат и светлините за велосипеди, които се грижат за безопасната физическа активност в тъмната част на денонощието. В асортимента на Sportano не липсват задни и предни велосипедни светлини. Осигуряваме и достъп до елементи, които предпазват велосипедиста в случай на падане. Категорията аксесоари за велосипеди включва протектори и каски с ергономичен, лек и проветрив дизайн. Защитата на очите ще бъде осигурена от очила на най-добрите марки Quiksilver, Oakley или GOG. Сред предимствата им са функцията за блокиране на ултравиолетовите лъчи и специално пригоденият дизайн, който ограничава контакта на очите с външни фактори. 

Полезни части и аксесоари за велосипеди

Допълнителните аксесоари за велосипеди включват продукти като звънци, кошници, багажници, крепежни елементи или помпи. За физически активните родители детско столче или ремарке за транспортиране на малките деца може да се окаже полезно оборудване. Офертата на Sportano включва и багажници за покрива или задната част на автомобила, които позволяват лесно транспортиране на велосипеди. Осигуряваме и достъп до аксесоари като ключове за велосипеди, бутилки, смазочни материали, огледала, панерчета или комплекти за теглене на друго двуколесно превозно средство. За тези, които обичат да проследяват спортните си постижения, ще бъдат полезни броячите на велосипеди на известни компании като Garmin, Kellys, Wahoo или Lezyne

Подробна информация Описание