Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Обувки за колоездене

Обувки за колоездене в магазин Sportano 

Обувките за колоездене, предлагани в магазин Sportano, са внимателно подбрани от експерти по колоездене и ентусиасти в този спорт. Асортиментът включва продукти, изработени от най-висококачествени материали, които осигуряват комфорт както по време на дълъг преход, така и при динамично каране. Висококачествените обувки, предлагани в нашата оферта, ще се докажат и при трудни метеорологични условия, като дъжд или сняг. Залагайки на професионални обувки за колоездене, вие допринасяте за подобряване на представянето си в този спорт. 

Как да изберем правилните обувки за колоездене? Практически съвети и консултации 

Когато избирате подходящите обувки за колоездене за вашата дисциплина (или стил на каране), на първо място трябва да са удобството и безопасността. Широката гама от продукти в гамата Sportano ще задоволи нуждите и на най-взискателните велосипедисти - не само състезатели, но и любители. 

Като следвате практическите съвети, ще изберете обувки за колоездене, които отговарят на вашите изисквания. Въпросните обувки най-често се разделят на два вида: обувки за платформени педали и обувки за педали със закопчаване. Последните, обувките за колоездене SPD, дават възможност на колоездача да прикрепи подметката към педалите - те обикновено се избират от любителите на шосейното колоездене. 

Правилните обувки ще паснат идеално на формата на тялото ви, без да ограничават движенията, и ще предотвратят изпадането на крака навън. В зависимост от предпочитания тип колоездене и категорията на обувката горната част ще варира по дължина и материал. 

Шосейни, MTB, зимни и туристически - видове обувки за колоездене 

Професионалните обувки за колоездене са в основата на изключителното представяне. В Sportano предлагаме широк избор от марки и обувки, създадени от експерти - с внимание към най-малкия детайл. В нашия магазин ще намерите екипировка от добре познати марки в света на колоезденето, като Giro, DMT, Ion или Northwave, наред с други

Обувки за шосейно колоездене 

Обувките за шосейно колоездене с SPD закопчалки позволяват свързване с педали без клипс. Такива обувки имат изключително твърда подметка и олекотена конструкция. Структурата на обувките и твърдите закопчалки блокират движението на стъпалото в тесен диапазон, което допринася за по-голямо ангажиране на избрани мускулни групи, като по този начин подобрява резултатите. 

Обувки за колоездене MTB 

Когато избирате обувки за колоездене MTB, си струва да обмислите стила си на каране: дали те трябва да са подходящи за развлекателно каране или за състезателни спускания? Професионалните обувки за колоездене MTB, подходящи за спортно каране, също могат да имат закопчалки SPB. От друга страна, обувките за отдих приличат на удобни обувки за дейности на открито. 

Зимни обувки за колоездене 

Студените дни и заснежените пътища не допринасят за комфорта по време на колоездачни пътувания. В такива моменти ще са ви полезни зимните обувки за колоездене, които не само ще осигурят отлична изолация, но и максимален комфорт. Допълнително решение са наслагванията за велосипедни обувки, които могат да се използват с почти всеки вид обувки - не само със специализираните. Когато избирате идеалните зимни обувки за колоездене, си струва да обърнете внимание и на вида на изолацията. Дрехите, пригодени за ниски температури, често са с пълнеж от полар GORE-TEX®, който гарантира изолация от трудните метеорологични условия. 

Туристически обувки за колоездене 

Туристическите обувки за колоездене позволяват удобно каране и свободно движение - също и след слизане от велосипеда. Те се характеризират с дизайн, напомнящ обувките за трекинг, и с подобни свойства: дишане, комфорт и омекотяване на критичните точки на стъпалото

Подробна информация Описание