Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Комбинирани ролери/кънки

Ролкови кънки - правилният избор с магазин Sportano

Кънки в Sportano.bg е категория, в която ще намерите най-добрите модели инлайн кънки на пазара. Всяка двойка е подбрана от нашите специалисти, които залагат на продукти от доказани и надеждни марки в своя сектор.

Ролковите кънки са спорт за всички поколения, предназначен за хора от всички нива и стилове на каране. В Sportano ще намерите кънки за всеки потребител! При нас всеки ще намери най-доброто възможно оборудване, което точно отговаря на индивидуалните му очаквания.

Кои инлайн кънки да изберете? Най-популярните модели

Ролкови кънки срещу ролкови кънки - има ли разлика между тези термини? Ако вземем предвид произхода на двете думи, инлайн кънките са оборудване със сменяеми калници, които могат да служат както за ролкови кънки, така и за инлайн кънки. Ролковите кънки, от друга страна, са с трайно прикрепени колела. Оказва се обаче, че както потребителите, така и производителите използват тези имена като взаимозаменяеми, така че не си струва да ги предлагаме. Преди да купите, винаги проверявайте внимателно спецификациите на даден модел, за да разберете дали има сменяеми калници. Кои ролкови кънки са най-популярният избор?

Сред детските ролкови кънки с възможност за регулиране на височината им царуват ролковите кънки. Благодарение на факта, че могат да се променят размерите им, оборудването се адаптира към бързо променящото се стъпало на детето. Това е идеален вариант за родители, които искат да избегнат купуването на нови кънки за детето си всеки сезон. Ролковите кънки са популярни и сред възрастните.


В Sportano можете да си купите дамски и мъжки кънки за инлайн, изработени от различни материали и с различен дизайн. Най-популярните модели се отличават с издръжливи гумени колела и многофункционалност. На пазара не липсват модели "2 в 1", "3 в 1" и "4 в 1". Какво означава това? Такива ролкови кънки имат сменяеми плъзгачи, благодарение на които лесно могат да се превърнат от ролкови кънки в ролкови кънки, ролкови кънки или ролкови кънки. Те са идеални за хора, които не искат да се отказват от спорта си заради сезона или просто ценят възможността за бърза смяна на оборудването и разнообразието от тренировки.


Ако обмисляте да изберете инлайн кънки за себе си, е важно да определите предназначението на кънките. Гамата ни включва инлайн кънки за развлечение, свободен стил, градски кънки и кънки за хокей. Всяка от тези кънки се различава леко по конструкцията и материала, като същевременно е съобразена със стила на каране на потребителя. Ако имате някакви съмнения, с удоволствие ще ви помогнем при избора.

Дамски, мъжки и детски инлайн кънки от известни марки

В Sportano сме събрали дамски, мъжки и детски ролкови кънки от най-добрите производители в бранша. Ще намерите модели на K2, Rollerblade или FILA. Сред толкова много видове инлайн кънки със сигурност ще намерите модел, който да отговаря на очакванията ви. Проверете внимателно параметрите на всеки модел и изберете правилния размер според таблицата. Не чакайте повече и изберете мечтаните ролкови кънки от широката гама продукти на Sportano!

Подробна информация Описание