• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Туризъм

Планински туризъм на най-високо ниво с професионално туристическо облекло и оборудване

Туризъм
Плуване
Плуване
Туристически обувки
Туристически обувки
Дамски велосипеди
Дамски велосипеди
Фитнес
Фитнес
Дамско туристическо облекло
Дамско туристическо облекло

Препоръчани продукти

CMP

CMP

Професионално туристическо облекло във функционални кройки само от CMP. Разгледайте най-новите оферти за планинско облекло за този сезон.

Joy in me

Joy in me

Шалтета, клинове и бельо в най-модерните цветове и модели. Тренирайте със стил с марката Joy in me.

Препоръчани марки

Популярни

Изгодни цени

Популярни спортни марки

Sportano.bg – Светът на женския спорт на най-високо ниво

Без значение с какъв спорт се занимавате, Sprotano.bg ще ви даде възможност да постигнете най-добри резултати и удовлетворение от напредъка си. Независимо дали сте почитател на груповите фитнес занимания, запален скиор или професионален играч на хокей на лед? Със Sportano.bg всеки спортен фен ще премине на следващото ниво. 

Sportano.bg е онлайн магазин за спортна екипировка, обувки, дамски дрехи и аксесоари от водещи спортни производители. Този спортен магазин с множество марки ви позволява да си набавите необходимото оборудване за всички дисциплини. Искате да възстановите формата си или да увеличите интензивността на любимата си физическа активност? Пазарувайки в Sportano.bg, ще получите допълнителна мотивация да развивате своите страсти. 

Sportano.bg – Светът на женския спорт на най-високо ниво

В Sportano.bg страстта и ангажираността са съчетани със знания и опит, благодарение на които ще намерите внимателно подбрани продукти от най-висок клас и експертни съвети. Зимни спортове, пешеходен туризъм, фитнес, йога, колоездене, плуване и дори бойни спортове или конна езда - всеки от тези спортове изисква професионална екипировка и подходящо спортно облекло. В едно пространство се събират всички тези елементи, затова се доверете на Sportano и сбъднете спортните си мечти!