Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Кънки

Кънки в офертата на Sportano 

Кънките в Sportano предлагат огромен избор от различни модели както за любители, така и за професионалисти от всички възрасти. Събраните тук продукти са от водещите производители на пазара: Rollerblade, K2, CCM или Tempish. Каквато и екипировка да търсите - кънки за хокей, фигурно пързаляне или просто покривало или точилка - попаднали сте на правилното място. Ако тъкмо се чудите какви кънки да си купите, също останете с нас! Разгледайте гамата и изберете модела, който най-добре отговаря на вашите нужди. 

Покупка на кънки: за какво да внимаваме? 

Какво да вземете предвид, когато избирате оборудване за ледена пързалка? Първият аспект, който трябва да вземете предвид, преди да закупите кънки, е тяхното предназначение. Елегантните фигурно пързаляне са подходящи най-вече за тези, които се интересуват от артистично пързаляне. Фигурите и пируетите се изпълняват най-добре с оборудване с назъбени остриета. Кънките за развлечение са подходящи за спокойно пързаляне на градската пързалка с приятели или със семейството. От друга страна, кънките за хокей са типично спортно оборудване за динамично пързаляне, което е чудесно не само за игра на хокей. След като сте избрали вид кънки, си струва да обърнете внимание на материалите, от които са изработени, вида на горната част и технологията, използвана при производството им. 

В Sportano.bg ще намерите кънки от различни материали: кожа и пластмаса. Изборът зависи само от вашите предпочитания и ниво на пързаляне. Сред видовете закопчалки, от които можете да избирате, са връзки, велкро и катарами. Стелката на кънките трябва да приляга добре на крака, но в същото време не трябва да предизвиква усещане за натиск. Това оказва голямо влияние върху безопасността при каране на кънки. Струва си да изберете модели, при които остриетата могат да се сменят, за да издържат кънките възможно най-дълго - особено ако възнамерявате да ги използвате често. Благодарение на използването на съвременни технологии и материали кънките не губят свойствата си дори при много ниски температури. Разгледайте разнообразната гама на Sportano и изберете модела, който напълно отговаря на вашите предпочитания. 

Видове кънки в магазин Sportano 

Sportano.bg е универсален магазин, в който можете да намерите оборудване не само за себе си, но и за цялото семейство. Асортиментът включва дамски, мъжки и детски кънки с различни размери и дизайн от водещи производители от цял свят. Не пропускайте да разгледате внимателно подбраните кънки за фигурно пързаляне, кънки за лед или кънки за палачинки. За грижата и съхранението им са ви необходими аксесоари, които също ще намерите в нашия магазин. 

Кънки за развлечение 

Кънките за свободното време в Sportano са предимно продукти на Rollerblade и K2. Прилягането им към крака може да се регулира с връзки и велкро. Повечето модели са с минималистичен дизайн и тъмни цветове. Детските кънки, от друга страна, се отличават с ярки цветове и не толкова типичен дизайн. Някои от тях дори приличат на обикновени маратонки с прикрепени калници. Отделните модели са оборудвани със зъби, които обикновено се срещат във фигурните кънки. 

Фигурални кънки 

Освен че се отличават със специфично приложение, фигурните кънки привличат вниманието и с много елегантния си дизайн. Моделите Rollerblade, събрани в гамата Sportano, се отличават с нежни флорални украси и декоративна кожа, която допринася не само за естетиката, но и за топлината. Те са завързани с връзки за перфектно прилягане и гарантират стабилност дори при изпълнение на сложни фигури. Тяхната отличителна черта са зъбците на калниците, които подобряват сцеплението. 

Кънки за хокей 

Кънките за хокей със здрава конструкция са оборудване както за напреднали спортисти, така и за начинаещи кънкьори. Проектирани за бързо и динамично пързаляне, моделите от Sportano.bg са предимно от производители като Tempish, CCM и BAUER. Те се характеризират с високи ски, които позволяват резки и бързи завои, и с използването на трайни материали (предимно пластмаси), които са устойчиви на повреди при падане или сблъсък. Тези модели са идеални за свободен стил на леда и ще позволят на всеки фигурист да развие уменията си. Те са идеалното оборудване за всички любители на адреналина. 

Аксесоари за кънки 

В Sportano предлагаме не само най-добрите кънки за вас, но и всичко необходимо, за да се грижите за тях и да ги съхранявате. В раздел Аксесоари за кънки ще намерите например протектори за кънки или чанти за кънки. Ще намерите също така точила за кънки и чанти за кънки. С висококачествените аксесоари оборудването ви ще бъде безопасно и в отлично състояние дълго време. Протекторите са изработени от пластмаса и са особено подходящи за транспортиране на кънки. Размерът им може да се регулира така, че да отговаря точно на дължината на остриетата, които е предназначен да предпазва. 

Каним ви да разгледате категорията "Кънки" в Sportano.bg и да изберете целия комплект, включително аксесоари, на едно място. Специално за вас сме събрали висококачествено оборудване, което се оценява от спортистите по целия свят. Присъединете се към групата на доволните скейтъри заедно със Sportano! 

Подробна информация Описание