Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Ракетни спортове

Ракетни спортове със Sportano.bg - залагайте на най-добрите продукти 

Категорията за ракетни спортове в магазин Sportano е място, където са събрани  одбрани от професионалисти. Висококачественото оборудване, аксесоари или дрехи ще бъдат подходящи за хора от всички нива. Благодарение на богатия ни асортимент ще закупите всичко, от което се нуждаете, за да се наслаждавате на спортовете с ракети на открито и закрито. В края на краищата при тези спортове не е достатъчно да имате само ракета - нужни са ви и специални обувки, стрелички или топки, чанти или дрехи. Предлагаме продукти на марки като: Wilson, Yonex, Luxilon, Dunlop, Butterfly, Babolat или Donic, които ще ви въведат в света на състезанията на възможно най-доброто ниво. 

Оборудване и облекло за тенис - за начинаещи и професионалисти 

Ракетните спортове в Sportano са категория, идеална както за тези, които се занимават професионално с този спорт, така и за любителите, които тепърва започват своето приключение с тениса или скуоша. В нашата оферта ще намерите пълно оборудване за игра на тенис. Например ракетите за тенис на Yonex се отличават, наред с другото, с технологията Aero Trench, благодарение на която въздушното съпротивление на ракетата е много по-ниско от обичайното, което позволява по-бързо маневриране. Иновативните форми на главата пък гарантират най-добрата възможна сладка точка, така че да имате по-добър контрол над топката, без да увеличавате усилията си. Освен ракети с отлично напрежение, в Sportano ви очакват издръжливи топки за тенис, покрити с висококачествен филц, и чанти за пренасяне на оборудването. Някои от тях са малки, идеални за един човек. Други пък побират доста ракети, така че са подходящи за семейство или треньори. Някои модели имат допълнителни термоизолационни отделения, в които можете да поставите мокри дрехи. 

И като стана дума за дрехите - те играят ключова роля за това как се чувствате на корта. Със Sportano ще се обличате удобно от главата до петите. Нашата гама включва обувки за тенис, които лесно можете да съобразите с вида на повърхността на корта. Независимо дали играете на трева, твърд корт или на брашно, гамата Sportano включва обувки, които перфектно омекотяват движенията ви и ви осигуряват комфорт и безопасност по време на игра. Съчетайте обувките си с чорапи Sportano, за да осигурите добър въздушен поток към стъпалото си. В зависимост от това дали играете на открито, или предпочитате игрите на закрито, в Sportano можете да се снабдите с къси панталони и тениски, както и с панталони, потници, поли и спортни екипи. Тези дрехи са издръжливи, дишащи, термоактивни и бързосъхнещи и имат просторни джобове за топки. Те идват от водещи производители на спортни облекла. 

Комплекти и аксесоари за тенис на маса 

Категорията за ракетни спортове в Sportano включва и много оборудване за тенис на маса и пинг-понг. Ще намерите не само гребла и топки за тенис на маса и тенис на корт, но и професионални маси, за да можете да създадете спортно пространство в собствения си дом. Можете да закупите ракетите поотделно или в комплекти за пинг-понг с прикрепена мрежа. Благодарение на падащата мрежа можете да играете не само на специалните маси, но и където ви хрумне. Палитрите на марки като Donic се отличават с ергономична форма, която ви позволява да контролирате движенията и движенията си удобно. Сред тях има както дървени, така и такива, изработени от въглеродни влакна. От вас и вашето ниво на изтънченост зависи кой модел ще изберете. Благодарение на технологията за бърза смяна на каучука можете бързо и лесно да смените каучука на ракетата си, когато почувствате нужда. 

Топките за пинг-понг в Sportano предлагат богат избор за професионалисти и любители. Тризвездните са подходящи за турнири и състезания, двузвездните са идеални за обучение, а еднозвездните могат да се използват за изучаване на играта или за развлечение. За да защитите ракетата и топките, си струва да закупите специално покритие, изработено от твърд материал със здрава плетка, което ефективно ще предпази греблото и топките от повреда. В Sportano разчитаме само на най-добрите и опитни марки, така че можете да сте сигурни, че оборудването и аксесоарите за тенис на маса ще бъдат с най-високо качество. 

Какво ще кажете за тиквата? Вижте офертата на Sportano.bg 

Скуошът е спорт на закрито, който става все по-популярен. Той работи особено добре в студено време и ви позволява да се загреете със спортна енергия. В категорията "Ракетни спортове" имаме всичко, което ви е необходимо, за да играете скуош на всяко ниво. Тук ще намерите ракети с отлично качество както от алуминий за начинаещи и любители, така и от графит за професионалисти. Отделните модели се различават по формата на главите, технологиите, използвани при производството, и баланса. 

Топките за скуош включват широка гама от модели за играчи от всички нива. Тук ще намерите топки с точки, които показват характеристиките на даден продукт. Жълтата, червената и синята маркировка ще ви помогне да изберете оборудване, което да съответства на вашите умения. Скуошът е спорт, който изисква много енергични движения, така че обувките за скуош играят изключително важна роля. В Sportano ще закупите удобни, леки и нехлъзгави обувки, които няма да оставят следи по повърхността на корта дори по време на интензивни игри. Обувките абсорбират ударите и осигуряват стабилност, като същевременно намаляват натоварването на долните крайници. За този тип обувки се използват въздухопропускливи материали, за да се предотврати прекомерното изпотяване на краката. 

Освен ракети, топки и обувки, в Sportano можете да закупите всички продукти, необходими за попълване на цялостния комплект на един любител на скуоша. Не пропускайте да разгледате нашата гама от чанти, раници и калъфи, които ще ви позволят не само да защитите качественото си оборудване, но и да пренасяте удобно дрехите и ракетите си до корта. Изработени от водоустойчиви материали, калъфите ще предпазят ракетите ви дори при най-взискателните условия. Благодарение на просторните чанти, като тези на Babolat, ще можете да пренасяте не само своята ракета за скуош, но и тези на приятелите си. 

Основно оборудване и комплекти за бадминтон и други спортове с ракети 

В допълнение към вече споменатите спортове не бива да пропускате и гамата от оборудване за бадминтон на Sportano. Ще намерите ракети, наред с други, на световноизвестната марка Yonex. Те са изработени от графит и въглеродни влакна, а всяка серия е предназначена за различен тип играчи. По този начин ракетите Astrox са подходящи за игри с тежки удари, ракетите Nanoflare са създадени за бързи отскоци, а ракетите Voltric с тяхната триволтова технология позволяват най-мощните удари. Освен това тук ще намерите богат избор от совалки за бадминтон - както пера, така и синтетични, с надеждна издръжливост и впечатляваща скорост на полета. Сред аксесоарите ви очакват бързосъхнещи и добре абсорбиращи водата кърпи, които да вземете със себе си на тренировката. 

В категорията за ракетни спортове на Sportano ще откриете също така оборудване и аксесоари, необходими за игра на спийдминтон и падел. Тук ще закупите най-висококачествените ракети, пригодени за различните нива на играчите, стрелички Speeder, топки и комплекти, съдържащи цялото необходимо оборудване за играта. Sportano ви позволява да се докоснете до нови преживявания и да се запознаете със спорт, за който в Полша все още се говори малко. 

Подробна информация Описание