Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Смарт часовници и спортни часовници

Спортни часовници от гамата Sportano 

Спортните часовници в магазин Sportano са професионални устройства от признати и специализирани марки, които се ценят както от опитни спортисти, така и от хора, които тепърва започват своето приключение с физическата активност. Часовниците от нашия асортимент ще ви бъдат полезни не само по време на фитнес тренировка или сутрешен джогинг, но и при по-взискателни условия - плуване, планинско катерене или триатлон. Специализираният тренировъчен часовник ще се грижи за следенето на физическото ви представяне и ще бъде инструмент по пътя ви към шампионската титла в дадена дисциплина. Гамата от спортни часовници в Sportano се състои от прецизно изработени, висококачествени продукти, включително съвместими с часовника каишки и сензори за сърдечен ритъм от известни марки. 

Кой спортен часовник да изберете? Основни характеристики и параметри 

В гамата Sportano ще откриете спортна електроника, която ще повиши ефективността на тренировките ви, независимо с какъв спорт се занимавате. Ако сте любител плувец, си струва да посегнете към водоустойчиви спортни часовници, които ще ви бъдат полезни дори по време на дълги часове активност в басейна. За колоездачите на дълги разстояния нашата гама включва спортни часовници с GPS и дълготрайна батерия. Професионален планински часовник, оборудван с барометричен висотомер и монитор за сърдечен ритъм, ще ви позволи безопасно да покорявате върховете на издръжливостта. Ентусиастите на бягането, преходите, планинското катерене или тренировките във фитнеса ще подобрят постиженията си с помощта на здрави спортни часовници с подсилен корпус и устойчиво на надраскване стъкло. Спортната електроника в нашия магазин е символ на професионализъм, качество и уважавани марки, чиито продукти ще подобрят ефективността на вашето обучение. 

Видове спортни часовници: кой модел да изберете за упражнения? 

Нашата гама от професионална спортна електроника ще ви помогне да постигнете по-добри резултати и ще ви осигури безопасност по време на тренировка. Разгледайте нашата широка гама от спортни часовници и намерете идеалния модел, подходящ за вашия спорт. Специализирано устройство ще се погрижи да следи представянето ви по време на тренировка на закрито и на открито, дори при екстремни метеорологични условия

Универсални часовници за обучение 

Функциите на многофункционалния тренировъчен часовник ви позволяват да поддържате и наблюдавате напредъка си, докато тренирате във фитнеса, на закрито и на открито. Гамата на Sportano включва професионални спортни часовници Garmin, оборудвани с пулсоксиметър и система Body Battery™, които ви помагат да изберете подходящото време за ефективна тренировка. Мониторинг на хидратацията и съня, предварително заредени съвети за тренировка, изчисляване на фитнес възрастта и нивото на стрес са само част от възможностите, които ви предлагат тренировъчните часовници на Sportano. 

Спортни смарт часовници 

Един спортен смарт часовник може да служи като връзка с функциите на телефона ви и да ви придружава по време на ежедневните ви тренировъчни предизвикателства. Гамата спортни смарт часовници включва възможност за получаване на известия от смартфона, неограничен достъп до музика и безконтактни плащания. Ще измервате активността си благодарение на обширните функции, включително Health Snapshot™, която записва статистически данни за здравни параметри като сърдечен ритъм, нива на кислород в кръвта или дишане, както и функция за измерване на крачките и изгорените калории. В Sportano ще намерите спортен смарт часовник, който може да ви държи в крак във всяка ситуация - във фитнеса, на работа, при пазаруване и по време на тренировка. 

Часовници за бягане 

Изминавайте километрите с устройство, което ще върви в крак с вас, независимо от условията и интензивността на тренировката ви. Можете да намерите часовници за бягане от реномирани марки с функции като GPS навигация, оценка на динамиката на бягане и индикатор за тренировка, които ви помагат да оценявате ефективността на упражненията си. И дъждът няма да ви попречи да стигнете до финала, защото спортните часовници за бягане от серията Sportano се отличават с висок клас на водоустойчивост от 5 или дори 10 АТМ

Спортни часовници за планината 

Ако сте турист, планинар или любител на ски или сноуборд, не само вие, но и вашето оборудване трябва да издържа на тежки теренни и климатични условия. Навигацията, системата за намиране на маршрут Trendline™ и ски и топографските карти са само някои от примерите за функциите на спортните часовници от нашата гама, които ви помагат да намерите пътя си в непознати местности с лекота. Висотомерът, барометърът, възможността за измерване на сърдечния ритъм и сигналите за бури ще ви помогнат да осигурите безопасността си по време на алпийските изкачвания. 

Освен това специализираните часовници от гамата Sportano са изработени от здрави материали, като например титан с диамантоподобно карбоново покритие, Corning® Gorilla® Glass DX, сапфирено стъкло или титан клас 5. С часовници като Garmin Fenix 6X PRO Solar, който е оборудван с дълготрайна батерия със слънчево зареждане, можете да се наслаждавате на редица функции на устройството дори по време на целодневни планински експедиции. 

Най-добрите спортни часовници от известни марки 

Правилният спортен часовник ще гарантира безопасността ви по време на тренировка и ще ви помогне да постигнете шампионски резултати. В магазина Sportano ще намерите широка гама от професионални часовници за работа на открито, спортни смарт часовници, часовници за бягане и планина. Продуктите на уважавани марки са оборудвани с редица специализирани функции. Изключителна производителност на батерията и водоустойчивост, както и модерен дизайн и голям, лесен за разчитане дисплей са само някои от предимствата на продукти като спортния GPS часовник Coros Vertix 2 или Garmin Instinct Solar Surf Edition. Съчетайте спортния си часовник със сензор за сърдечен ритъм, като например Suunto Smart Sensor, който ще определи пулса ви още по-точно и ще изпрати всички параметри към съвместим часовник. 

Подробна информация Описание