Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Проследяване на праткa 

Искате да проверите кога ще бъде доставена Вашата пратка? След като получите потвърждение, че поръчката Ви е изпратена, можете да проследите пратката в реално време. Можете да намерите линк за проследяване по следния начин:  

Важна информация!
Времето за доставка от Полша до избрания от клиента адрес в България е до 3 работни дни, считано от получаването на потвърждение по e-mail, че поръчката е изпратена. Посоченият в е-mail-а номер на товарителница и опцията за проследяване на пратката са активни от момента на приемане на пратката в разпределителния център на Speedy в България. Преди този момент, в системата на Speedy е налична единствено информация за генериран номер на товарителница и проследяването на пратката не е възможно. 

Във Вашия профил
Влезте в профила си, като кликнете върху Моят профил. В потребителския си панел отидете на Поръчки и след това на Пратки. Ако поръчката Ви е изпратена от нашия склад и е предадена на куриерската фирма, ще видите връзка за проследяване тук.

В e-mail потвърждението, че поръчката Ви е изпратена
Информация за изпращането на поръчката ще намерите и във Вашия е-mail, от който сте направили покупката. В съобщението, освен потвърждението за изпращане, ще намерите и линк за проследяване.  

На страницата на куриерската фирма Speedy
Можете също така да получите информация за статуса на пратката си на страницата за проследяване на Speedy. Тук ще Ви е необходим номерът за проследяване - ще го намерите в е-mail с потвърждение за изпращане на поръчката или в Моят Профил в Sportano.