• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Проследяване на праткa 

Искате да проверите кога ще бъде доставена Вашата пратка? След като получите потвърждение, че поръчката Ви е изпратена, можете да проследите пратката в реално време. Можете да намерите линк за проследяване по следния начин:  

Важна информация!
Времето за доставка от Полша до избрания от клиента адрес в България е до 3 работни дни, считано от получаването на потвърждение по e-mail, че поръчката е изпратена. Посоченият в е-mail-а номер на товарителница и опцията за проследяване на пратката са активни от момента на приемане на пратката в разпределителния център на Speedy в България. Преди този момент, в системата на Speedy е налична единствено информация за генериран номер на товарителница и проследяването на пратката не е възможно. 

Във Вашия профил
Влезте в профила си, като кликнете върху Моят профил. В потребителския си панел отидете на Поръчки и след това на Пратки. Ако поръчката Ви е изпратена от нашия склад и е предадена на куриерската фирма, ще видите връзка за проследяване тук.

В e-mail потвърждението, че поръчката Ви е изпратена
Информация за изпращането на поръчката ще намерите и във Вашия е-mail, от който сте направили покупката. В съобщението, освен потвърждението за изпращане, ще намерите и линк за проследяване.  

На страницата на куриерската фирма Speedy
Можете също така да получите информация за статуса на пратката си на страницата за проследяване на Speedy. Тук ще Ви е необходим номерът за проследяване - ще го намерите в е-mail с потвърждение за изпращане на поръчката или в Моят Профил в Sportano.