Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Добавки и хранене

Добавки и хранене - изберете най-висококачествените продукти в магазина на Sportano 

Спортът и здравословният начин на живот понякога изискват използването на подходящи добавки, които да подпомогнат процесите в организма. Доброто хранене има положителен ефект върху здравето и благосъстоянието, а физическата активност оформя фигурата и повишава работоспособността на организма. Заслужава си да посегнете към хранителни добавки, хранителни добавки или диетични храни, за да се чувствате много по-добре всеки ден и да подкрепите организма. В асортимента на спортен магазин Sportano ще откриете хранителни добавки и храни от доказани марки като SiS, Real Pharm, 6PAK, Trec, Essence, Nutrend, MONDOLAB или Raw Nutrition.  

Хранителни добавки и здравословна диета - грижа за храненето при физическа активност 

По време на спортуване, особено при спортовете за издръжливост, съществува риск от загуба на много ценни хранителни вещества. Това най-често се дължи на интензивността на тренировките и потта, отделяна по време на упражненията, а едновременно с това и на гореспоменатите компоненти. Затова си струва да се погрижите за балансирана диета, основана на правилното количество макронутриенти. Понякога може да е от решаващо значение да приемате хранителни добавки за поддържане на организма, особено ако тренирате много. Все пак не бива да забравяте, че правилното хранене е от съществено значение, тъй като балансираната храна ви дава енергия, укрепва тялото ви и ви кара да се чувствате по-добре. Допълването и използването на продукти като аминокиселини, креативни или протеинови добавки трябва да бъде допълнителен елемент.  

Креатин, протеинови добавки, аминокиселини или витамини - струва си да заложите на тях 

Сред наличните препарати и добавки ще откриете витамини и минерали за допълване на хранителните дефицити. Освен това аминокиселините, които са отговорни за управлението на хормоните и регенерацията на клетките, могат да се окажат полезни. Освен това те участват в метаболизма на мазнините и въглехидратите, а аминокиселините включват аланин, лизин, глицин, глутаминова киселина или цистеин. Протеините и протеиновите добавки се препоръчват на хората, които спортуват, тъй като те стимулират регенерацията на тъканите и позволяват по-бързото изграждане на мускулна маса. Креатинът подпомага регенерацията на мускулите и дава възможност за по-интензивни тренировки. В същото време протеиновите добавки и креатинът са идеални за спортове за издръжливост.  

Освен това в асортимента на магазин Sportano можете да намерите продукти за намаляване на теглото и отслабване, които подпомагат метаболитните процеси и ускоряват процесите в тялото. А ако търсите продукти за разнообразяване на храненето си, в категорията "Диетични храни" ще намерите различни видове енергийни барове, гелове и концентрати, сладкиши и напитки.  

Храни и добавки - как да ги изберем добре? 

Не бива да забравяте, че хранителните добавки са предназначени предимно за допълване на диетата и за подпомагане на процесите в организма. Те не заместват добре балансираното хранене или физическата активност, а само подпомагат и ускоряват определени процеси и допълват дефицити. Изберете продукти според нуждите си, основно хранителни добавки, витамини и минерали и аминокиселини. Продуктите, използвани при високи нива на физическа активност, като хранителни добавки, препарати за претрениране или след тренировка, трябва да се избират според интензивността на упражненията и съдържанието на макронутриенти. Купувайте хранителни добавки и диетични продукти само от надеждни места, като магазин за хранителни добавки и аптека, където ще получите безопасни препарати, съобразени с вашите нужди. 

Подробна информация Описание