Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Сноубордове

Сноубордове - започнете зимната лудост със Sportano!

Сноубордовете, предлагани от Sportano.bg, са оборудване на специализирани марки, които от години създават професионално оборудване на най-високо ниво. Не е необходимо да сте опитен ездач, за да знаете колко важни са качествените сноубордове. Предлаганите дъски от признати първокласни марки осигуряват незабравимо изживяване. Независимо дали правите първите си стъпки по склона или сноубордът е най-добрият ви приятел, ние имаме идеалното оборудване за вас. 

Видове сноуборд: какъв да изберем?

Когато избирате сноуборд, си струва да помислите какъв стил на каране ви интересува. Всеки тип оборудване отговаря на различни нужди и изисквания на сноубордистите. Независимо дали предпочитате спокойно каране или вълнуваща, изпълнена с трикове игра в снега, Sportano.bg разполага с безброй продукти, които отговарят на вашите нужди

Какви видове сноубордове се предлагат? Ако сте начинаещ, е добре да изберете дъска All Mountain. Такова оборудване е много щадящо, дори за начинаещи. Средно напредналите ездачи също са ентусиазирани от този тип дъски. 

Напредналите атлети разчитат на дъски за фрийрайд. Сноубордовете Hard Freeride са предназначени за опитни ездачи, като им позволяват да променят техниката си веднага и да приспособят стила си на каране към своите нужди. Това оборудване гарантира най-високо ниво на реакция, като осигурява контрол върху всяко движение. 

Дъските за фрийстайл, които позволяват пълна свобода на движенията, са предпочитаният избор на любителите на сноупарка. Тези дъски обикновено са сравнително меки и широки, което ви позволява да маневрирате удобно върху натрупан сняг. 

Гъвкавостта на сноуборда определя качеството на каране. По-меката гъвкавост е подходяща за начинаещи или за тези, които предпочитат да играят в сноупарка. Средно мекият флекс е най-разпространеният тип флекс и е идеален за дъски с универсално предназначение. Твърдата гъвкавост е най-подходяща за динамични спускания по пистите

Покупка на сноуборд: за какво да внимаваме?

Как да изберете сноуборд, за да се насладите на цялото удоволствие от карането? Определено обърнете внимание на няколко детайла, които не само ще подобрят комфорта ви, но и ще ви накарат да изпъкнете на пътеката

Формата на дъската оказва най-голямо влияние върху качеството на каране. В това отношение има няколко вида. Rocker има повдигане в носа и опашката, както и Camber, който също има по-висока точка в средата на дъската. Плоският борд е напълно плосък на земята, с повдигане на върха на носа и опашката. Hybrid glide съчетава характеристиките на всяка от формите, което го прави идеален за по-опитни ездачи. 

Но формата на дъската не е всичко. Трябва да обърнете внимание и на оригиналния дизайн и рисунките по поръчка, на технологиите, които ви позволяват да разделяте оборудването си на по-малки части, на избора на подходящи материали или на удобните системи за подвързване. Широката гама от продукти на Sportano гарантира, че избраният от вас сноуборд ще отговори на всичките ви предизвикателства. 

Оразмеряване на сноуборда: правила за избор на екипировка

Каква дължина на сноуборда е подходяща за начинаещи? При избора на сноуборд е важно да изберете правилния размер според ръста, теглото и уменията си за каране. Твърде дълъг сноуборд няма да ви позволи да маневрирате по време на спускане, а неправилно подбраната форма ще ви затрудни още повече. 

Как да изберем правилния размер на сноуборда? Приема се, че перфектно монтираната дъска ще стига до брадичката на ездача. Това обаче не е напълно вярно. Начинаещите сноубордисти могат да изберат дъска, която не е много по-къса от дължината на брадичката - колкото по-къса е сноубордката, толкова по-лесно се управлява. 

Ширината на сноуборда също е важен фактор за качеството на каране. Твърде тесният борд ще накара обувките ви да стърчат отвъд ръба на оборудването и по този начин ще блокира плавните движения. Приема се, че удобната дължина на сноуборда трябва да е с 12 до 17 см по-ниска от височината на ездача. Въпреки това си струва да проверите гамата от размери на даден производител, преди да закупите - размерите може да се различават леко. 

Най-добрите сноубордове от известни марки

Покритите със сняг склонове привличат любителите на зимните спортове всяка година. В каталога на Sportano.bg ще намерите внимателно подбрани сноубордове, изработени от най-висококачествени материали, от известни марки, специализирани в зимните спортове. Иновативните технологии, съчетани с оригинален дизайн, са функционални и в същото време се открояват на склона. 

Висококачествени дъски, създадени от професионалисти от марки като CAPiTA, HEAD, Ride, Lin Tech и Salomon и др. Благодарение на подбраните материали отделните модели могат лесно да се адаптират към индивидуалните нужди. Високото ниво на устойчивост дори при интензивна употреба гарантира надеждност - дори при екстремни условия. 

Подробна информация Описание