Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Екипировка за плуване

Оборудване за плуване - подходящата гама за плуване в спортен магазин Sportano 

Плуването е чудесно занимание, особено ако се чувствате уверени във водата и искате да подобрите уменията си. Ако сте начинаещи в плуването, вземете си професионално плувно оборудване. Когато плувате, най-важното е да се чувствате комфортно и да сте в безопасност, независимо от нивото на плуване или мястото, където плувате. В нашия магазин Sportano.bg ще намерите висококачествено оборудване за плуване, включително дъски за плуване, плавници за плуване, маски за плуване, гребла за плуване или подложки за нос и тапи. Изберете от широка гама продукти на известни производители като Speedo, TYR, Orca, AQUA-SPEED, Cressi, ARENA, Funkita, Ocean Sunglasses или Nike.  

Дъски, плавници, маски или тапи за плуване - с какво оборудване си струва да се снабдите? 

Когато плувате, си струва да обърнете внимание на подходящото плувно оборудване, което ще ви помогне да продължите напред, а за начинаещите ще улесни придвижването във водата. На първо място трябва да се снабдите с дъска за плуване, към която трябва да посегнете, ако тепърва се учите да плувате. С помощта на това оборудване можете да усвоите индивидуални техники, а детската дъска за плуване улеснява поддържането на вашето малко дете на повърхността. Понастоящем най-популярните модели са осмиците и надуваемите дъски за плуване. От друга страна, плувната маска или очилата за плуване предпазват очите от проникване на вода. Моделът на маската, който сте избрали, трябва да има уплътнени части около нея, за да не може да проникне вода. Освен това тапите за уши за плуване предпазват ушите ви от вода, като не позволяват на влагата да премине през тях. Тапата за нос за плуване също може да бъде полезна, особено когато е трудно да задържите дъха си и водата бързо навлиза в носа ви. За да усъвършенствате техниката си, си струва да изберете плавници за плуване. Моделите с къси плавници ви позволяват да работите повече с мускулите на краката си, което ви кара да плувате по-бързо и по-динамично. Дългите плавници ви карат да полагате много повече усилия и да подобрявате техниката си на плуване с различни стилове. Друга част от оборудването, с което могат да се снабдят както възрастните, така и децата, са греблата за плуване, които се прикрепят към ръцете. Те са отговорни за подобряване на техниката и силата на ръцете във водата. Ако имате нужда от шнорхел, т.е. от предна тръба за плуване, изберете модел с предна дръжка и мундщук с контурирана тръба.  

В Sportano ще намерите и аксесоари за плуване като раници, покривала, чанти за плуване, калъфи за очила за плуване или бидони.  

Как избирате оборудването си за плуване? 

Изберете плувната си екипировка според нивото си, тъй като в някои случаи няма да имате нужда от дъска или плавници. Всичко зависи от уменията, които имате, и от това как се чувствате във водата. Изберете оборудване за плуване, което ще направи всяка тренировка в басейн или воден басейн удобна и безопасна. Дъска за плуване, осмица или гореспоменатите плавници ще ви бъдат полезни за подобряване на уменията и техниката. Освен това е добре да си вземете маска, тръба за глава или тапи за нос и уши. Обърнете внимание на качеството и материала на изработката, тъй като отделните продукти трябва да са здрави и непропускливи, за да не прониква вода по време на плуване. Освен това маските, очилата, плавниците или тапите за уши не трябва да дразнят или да предизвикват протриване, затова изберете продукти, които прилягат правилно, но не причиняват дискомфорт.  

Оборудване за плуване за деца - как да изберем правилното? 

Преди всичко изберете продукти и аксесоари, които ще осигурят на детето ви комфорт и безопасност. Определено си струва да осигурите защита под формата на допълнителни аксесоари, които улесняват детето ви да се научи да плува или да подобри уменията си. Изберете оборудване за плуване в зависимост от възрастта, теглото и уменията за плуване на детето си. За по-големите деца са необходими детска дъска за плуване, детски плавници за плуване, тапи за уши, очила или детска маска за плуване (със или без тръба за плуване) и гребла за плуване. Освен това е необходимо да носите подходящ костюм или плувна шапка. За най-малките деца трябва да се снабдите с крилца за плуване и жилетка, за да се научат да плуват.  

Марки, предлагащи качествено плувно оборудване 

Тук ще намерите плувни маски с прозрачни, цветни и затъмнени стъкла или регулируеми каишки. Изберете модели от марките Schildkröt, Speedo, Nike или ARENA. А за да се научите да се движите във водата, ще ви бъдат полезни дъските за плуване и детските дъски за плуване на TYR, FUNKY TRUNKS или AQUA-SPEED. Разполагаме с класически модели и осмици, които са подходящи за възрастни и деца, за да се научат да плуват. Носовете и тапите за плуване също са основно оборудване за плуване, което можете да намерите от Cressi, Nike или Speedo. Когато се учите да плувате и усъвършенствате техниката си в различни стилове, късите или дългите плавници на Nike, Cressi, AQUA-SPEED или ARENA ще ви бъдат от полза. В Sportano предлагаме и гребла за плуване, предни тръби за плуване, както и аксесоари за плуване. 

Подробна информация Описание