Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Протектори за скейтинг

Протектори за кънки - безопасни и надеждни модели можете да намерите в магазин Sportano 

Карането на ролери, скейтборд, ролери или скутер ви дава невероятно преживяване и възможност да бъдете активни. Правилната екипировка обаче не е всичко, трябва да се погрижите за комфорта и безопасността си, докато карате кънки. Ето защо е важно да се снабдите с аксесоари като каска и защитни подложки за кънки. Карането на ролкови кънки или скейтборд често води до падания и сериозни наранявания, затова защитете частите на тялото си с протектори. В нашия магазин Sportano ще намерите висококачествени протектори за кънки от професионални марки като Tempish, IMPALA, FILA, Roces, K2, Powerslide, Spokey и Rollerblade

Каране на ролери, скутери или скейтборд - защо са необходими протектори? 

Когато карате кънки, е добре да носите каска, за да предпазите главата си от сериозни наранявания. Защитните подложки също са задължителни, тъй като падането върху ролкови кънки или ролери може да бъде много болезнено и често води до натъртвания на коленете, ръцете и китките. Използването на протектори за ролери, ролкови кънки или скейтбордове предпазва от ожулвания, омекотява удара и може да предотврати сериозни счупвания. Независимо от избрания тип - за колене, лакти или китки - всеки протектор трябва да приляга плътно, но без да ограничава свободата на движение. При каране на колело е достатъчен само един миг и едно рязко движение, за да се стигне до сблъсък или близък контакт със земята. Ето защо е добре да носите протектори, когато карате ролери или скейтборд.  

За колене, глезени или китки - видове подложки за кънки 

Начинаещите, но и по-опитните ездачи трябва да носят протектори, за да избегнат сериозни наранявания на определени части на тялото. Видовете продукти включват подложки за лакти, които предпазват точките на напрежение и предотвратяват ожулвания. Обикновено имат мека вложка отвътре и пластмасови подсилвания, които се закопчават с велкро. Предлагат се и протектори за китки, тъй като китките са най-уязвими към нараняване при падане в резултат на опитите за смекчаване на падането. Най-добре е да изберете модели, изработени от дишащи и меки материали. От друга страна, наколенките са най-популярният тип наколенки за предотвратяване на наранявания, особено ако тепърва започвате да се занимавате с кънки. Преди всичко те трябва да пасват, но в същото време не трябва да ограничават движенията ви. Освен това можете да се снабдите и с протектори за глезените.  

Как да изберете правилните подложки за кънки? 

Протекторите за колене, лакти и китки са основни елементи от екипировката на всеки скейтър или катерач. Предназначението на наколенките е преди всичко да предпазват коленете от увреждане. Обикновено отвътре има подложка, а отвън - пластмасово покритие. Най-добре е да изберете регулируем продукт, който да пасва на тялото ви. Преди всичко този тип протектор не трябва да се изплъзва по време на каране. От друга страна, протекторите за китки също трябва да имат мека подложка и бърз начин за поставяне и сваляне - с велкро, за да можете да регулирате продукта по подходящ начин. Протекторът за лакът обикновено има пластмасов слой от външната страна и се закопчава с велкро.  

Ако искате да изберете правилния размер протектори, измерете точно обиколката на частите на тялото, върху които ще се носи протекторът, и след това коригирайте размера, за да пасне. Въпреки това си струва да знаете, че някои от продуктите са напълно регулируеми, така че няма да имате проблем да изберете подходящия модел.  

На кои марки, предлагащи протектори, си струва да заложите? 

В Sportano ще откриете висококачествени протектори за китки, колене или лакти на марки като IMPALA, K2, FILA, Tempish, Rollerblade или Roces. Те са идеални за скейтборд, ролкови кънки или скутери, а големият брой размери и цветови варианти ще ви позволят да изберете подходящите продукти както за възрастни, така и за деца.  

Когато избирате протектори, избирайте комплекти с модели за китки, колене или лакти. Протекторите за скейтборд, ролери или скутери са подходящи за много дисциплини на скейтборда, така че изберете продукт, който отговаря на вашите нужди. Нашето професионално обслужване на клиенти ще ви помогне да изберете правилния модел!  

Подробна информация Описание