Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Риболов на шаран

Риболов на шаран: основно оборудване и принадлежности на Sportano.bg

Категорията за риболов на шаран на Sportano.bg е мястото, където ще намерите цялото оборудване, от което се нуждаете за риболов на шаран, както и комплекти. Нашите експерти са събрали тук само доказани продукти от най-добрите марки на пазара. Ако решите да купите в Sportano, залагате на въдици, макари, стойки или сигнализатори с най-високо качество. Разгледайте нашата оферта и попълнете своя комплект за риболов на шаран още днес! 

Професионално оборудване за риболов на шаран

Риболовът на шаран е вид риболов на риби, които живеят близо до брега на водоем. Риболовците предпочитат да използват метода на дъното, когато ловят шаран. Риболовът на шаран в Полша съществува от няколко десетки години, поради което пазарът на оборудване се е развил широко. В Sportano сме събрали професионални продукти от водещите производители в бранша, благодарение на които ще издигнете риболова си на съвсем ново ниво. 

Стойки и стативи за шаран

Стойките и стативите за шаран Sportano са оборудване, което ви позволява да поставите до четири въдици едновременно. Всеки модел се характеризира с високо ниво на стабилност и издръжливост, така че можете да сте сигурни, че пръчките няма да паднат дори при силен натиск изпод водата. Ще намерите и сменяеми опорни скоби

Риболовна електроника

Сред електронното оборудване, освен лампите или фаровете, които ще улеснят риболова по тъмно, сме събрали и професионални лодки за стръв. Тези модерни устройства, управлявани от радиосистема, могат да доставят дори няколко килограма стръв на посоченото от вас място. Тук ще намерите модели, оборудвани със системи за безопасност, които ще накарат лодката да се върне обратно, когато загуби сигнал. 

Маяци за шарани

Звуковите сигнализатори за шарани, предлагани от Sportano, са оборудвани с вибрационни системи, които ги правят тихи и ефективни при всякакви условия. Те показват не само самата захапка, но и нейната посока. Моделите с контролен блок ви позволяват да регулирате чувствителността на оборудването според собствените си нужди. 

Къмпингуване с шарани

За запалените риболовци на шаран имаме всичко необходимо за къмпинг. Тук ще намерите чайници, скари, тенджери, рибарски легла, рибарски столове или чадъри. Те ще ви осигурят не само функционална, но и удобна зона за риболов и спане по време на къмпингуването ви с шаран. 

Аксесоари за риболов на шаран

В нашия раздел за аксесоари за риболов на шаран сме събрали всички продукти, от които се нуждаете, за да защитите оборудването си. Ето защо ще намерите здрави, водоустойчиви покрития за въдици и мрежи за кацане, както и куки, ножици и гуми против заплитане

Защита на рибата

Риболов на шаран - оборудването, предлагано от Sportano, е създадено не само за удобство на риболовците, но и за защита на рибата. Предлагаме най-добрите торбички за претегляне на пазара, които гарантират безопасността на уловените шарани. Благодарение на стабилните дръжки можете да ги носите удобно, а материалът им е напълно безвреден за рибите. Специални отвори предотвратяват натрупването на вода в чантата за претегляне. 

Риболовът на шаран: основни положения

В Sportano ще получите всичко, което съставлява пълен комплект за риболов на шаран. Освен вече споменатите продукти, предлагаме и въдици, макари, линии и примамки, без които не бихте могли да се посветите на риболова. Разгледайте нашата оферта! 

Въдици за шаран

При риболов на шаран обикновено се използват въдици с дължина между 3,6 и 3,9 метра. Когато избирате конкретен модел, трябва да обърнете внимание на кривата на огъване. Обикновено е параболичен или полупараболичен. Въдиците за риболов на шаран, събрани в Sportano, се характеризират с издръжливост, която ще ви позволи да уловите дори най-големите екземпляри. Можете да закупите шарански въдици от производители като Greys, JRC или Prologic

Макари за шаран

Макарата за шаран е изключително важна част от основния комплект на шаранджията. До голяма степен макарата е тази, която определя дали ще успеете да извадите рибата на повърхността. В Sportano ще намерите риболовни макари с подходящо предавателно число и дори с капацитет от няколкостотин метра. Изпробвайте макарите с безплатна екипировка и се насладете на максимален комфорт по време на риболов. 

Въжета за риболов на шаран

В Sportano можете да закупите шарански въдици от производители като Delphin, RidgeMonkey и Prologic. Моделите, събрани тук, са устойчиви на повреди, абразия или UV лъчение. Цветовете им правят въдиците за шаран невидими за рибите и се сливат идеално с околната среда. Те се характеризират с малък диаметър и голяма здравина

Примамки и стръв

При риболова на шаран и не само, си струва да обърнете внимание на правилния вид стръв и примамка. Преди да започнете риболова, е добре да използвате стръв под формата на протеинови топчета, които ще привлекат шараните там, където ги искате. След това по време на самия риболов трябва да използвате стръв. В Sportano сме събрали вкусове и аромати, които да отговарят на вкусовете на шарана

Подробна информация Описание