Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Слушалки

Спортни слушалки в магазин Sportano

Категорията "Слушалки" в Sportano.bg е мястото, където ще намерите най-добрите продукти на пазара. Всички модели идват от изпитани и опитни производители и са подбрани от най-компетентните професионалисти в бранша. Спортните слушалки на Sportano са не само слушалки за бягане, но и такива, които са подходящи за ежедневна употреба. Съвременните модели от различни видове, форми и дизайн гарантират най-високо качество на звука дори при трудни условия. Изберете слушалките си в Sportano.bg и се убедете сами.

Кои спортни слушалки да изберете?

Когато избирате спортни слушалки, си струва да вземете предвид различни параметри - вида на слушалките, вида на свързаност, водоустойчивостта, качеството на звука или необходимостта от зареждане. Sportano предлага спортни слушалки с такова разнообразие от функции, че със сигурност ще намерите модел, който да отговаря на всичките ви очаквания. Честотна характеристика, захранване, Bluetooth версия - всичко това е съобразено с вашите нужди.

Кабелна/безжична връзка

Кабелните спортни слушалки са тези, които имат кабел с конектор Jack или Lightning и могат да бъдат свързани към устройство - например телефон или таблет. Безжичните слушалки нямат кабел и се свързват с устройства чрез Bluetooth, например. Това им дава по-голям обхват на действие в сравнение с кабелните модели - можете да се намирате на разстояние до няколко метра от оборудването си. Когато спортувате, безжичните слушалки обикновено са най-удобни, тъй като не ограничават движенията. Когато обаче се упражнявате на бягаща пътека или стационарно колело, нищо не пречи слушалките да бъдат свързани с кабел към смартфон.

В ухото/над ухото

Спортните слушалки за уши са модели, които се поставят на ухото - те не се поставят в чашката за ухо. Двете слушалки могат да се свържат помежду си с лента за глава, така че да прилягат плътно и да стоят стабилно на главата. Те могат да бъдат жични или безжични и да имат допълнителни функции, като бутони за настройка или микрофон. Спортните слушалки в ухото са много по-малки и се поставят директно в ухото. Те също се предлагат във версии с кабел и без кабел.

Bluetooth/радио

Спортните слушалки Bluetooth се характеризират с това, че се свързват с устройства само чрез Bluetooth, докато радиомоделите изискват радиопредаване. Зареждат се в докинг станция, така че винаги са готови за употреба.

Спортни слушалки за специфични упражнения: съвети за купувачи

Всеки спорт се характеризира с различен вид натоварване и поради това изисква различни видове оборудване от упражняващото се лице. Не е по-различно и при слушалките. Въпреки че много модели са подходящи за различни дисциплини, струва си да анализирате кои са най-добрите слушалки за бягане и кои за фитнес зала или колоездене.

Универсални слушалки за обучение

Универсалните тренировъчни слушалки са подходящи за различни спортове, както и за ежедневна употреба. Те трябва да са най-подходящи за вашите предпочитания, тъй като комфортът идва не само от функционалността, но и от удобството. Обърнете внимание на вида на слушалките - ако ви е удобно да ползвате слушалки в ушите, този модел ще бъде идеален за вас. Ако предпочитате малки, компактни модели за слушалки, например, разгледайте широката гама от различни модели на JBL. Най-добрите спортни слушалки трябва да са устойчиви на повреди и влага.

Слушалки за бягане

В Sportano ще намерите най-добрите слушалки за бягане, които ще направят всяка ваша тренировка по-приятна. Най-важната им характеристика е, че прилягат плътно в ушите и не изпадат при удари. Бягането навън може да включва излагане на дъжд, затова е много важно слушалките да са водоустойчиви. Спортистите най-вероятно ще изберат безжични слушалки за бягане - първите се поставят в чашката на ухото, а вторите се вкарват чак в ушния канал. Популярни са и слушалките с допълнителна кука за по-добра стабилност, както и тези, които са свързани с къс кабел, за да се предотврати изгубването на едната слушалка.

Слушалки за фитнес залата

Във фитнеса често се случва да забележите слушалки в ухото при някого. Това се дължи на редица причини - удобният им дизайн позволява да бъдат транспортирани удобно и да бъдат устойчиви на повреди дори в спортната чанта. Благодарение на лентата за глава те прилягат плътно около главата, така че ще работят добре на различни машини, на които тренирате в различни позиции. Освен това те потискат околния шум, което е особено важно за много потребители, когато тренират сред други хора.

Слушалки за колоездене

Слушалките за колоездене не бива да заглушават напълно околните звуци, тъй като това може да се окаже опасно, когато се движите по улицата сред автомобили. Поради скоростите, които могат да бъдат достигнати, те трябва да бъдат специално защитени от изпадане и изгубване. Поради тази причина нерядко се избират кабелни слушалки за колоездене или поне слушалки, свързани помежду си с къс кабел.

Препоръчани спортни слушалки от известни марки

В категорията "Слушалки" на Sportano.bg ще намерите само продукти от най-реномираните производители в бранша (като JBL). По този начин не е необходимо да се притеснявате за качеството на продуктите, а можете да се съсредоточите само върху собствените си предпочитания и нужди. Не отлагайте и изберете своите слушалки в Sportano още днес.

Подробна информация Описание