Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Аксесоари за бойни изкуства

Аксесоари за бойни спортове - най-високо качество в спортен магазин Sportano 

Практикувате ли бойни спортове? Тренирате ли интензивно и търсите ли подходящото оборудване или аксесоари за тренировки? В категорията аксесоари за бойни изкуства в спортния магазин Sportano.bg ще откриете богат избор от екипировка като тренировъчни щитове, круши или държачи за чанти от професионални марки като adidas, Bushido, Hayabusa, Leone 1947, RDX, MANTO или EVERLAST. С подходящото оборудване не само ще подобрите ефективността на тренировките си, но и ще повлияете на техниката на отделните движения или рефлекси. Допълнителното оборудване и аксесоари ще ви позволят да тренирате дори у дома.  

С какви аксесоари за бойни спортове си струва да се снабдите? 

Преди всичко, когато практикувате бойни спортове, е добре да се снабдите с допълнително оборудване и аксесоари, които не само ще обогатят обучението ви, но и ще ви помогнат да тренирате техниката и рефлексите си. Когато избирате подходящото оборудване, обърнете внимание на рефлексната топка, предназначена за трениране на точността и скоростта на удара. От друга страна, тренировъчният щит е чудесно оборудване за ММА или бокс. Той ви позволява да усъвършенствате силата на ударите и ритниците си, както и да подобрите техниката си и да насърчите правилната координация на движенията. Най-добре е да изберете тренировъчен щит за стената, който е много по-лесен за използване. За трениране на динамиката и прецизността на всички удари е подходяща тренировъчна перла, която е вид малка чанта. Стойка за боксова торба или държач за боксова торба също със сигурност ще ви бъдат полезни, за да можете да поставите свободно артикула за упражнения.  

За да се движите и упражнявате удобно, е добре да имате постелка за упражнения, върху която да тренирате и да стоите свободно по време на тренировката. Постелката за упражнения е толкова универсално оборудване, че ще ви бъде полезна и при тренировки във фитнеса или на открито.  

Наред с другите аксесоари за бойни спортове можете да се снабдите с вътрешни ръкавици, торбички за тренировъчни бъбреци, приставка за чанта, стабилизатори или каишки за глезена, перлена платформа или каишки за китката. Също така е добре да имате чанта за тренировки или раница, в която да опаковате основното си облекло и оборудване за тренировки.  

Какви аксесоари за бойни спортове са полезни за конкретни тренировки? 

Много аксесоари, като например тренировъчна перла, тренировъчна постелка или щит, са толкова универсални, че могат да се използват не само за тренировки по бокс или ММА. Разбира се, тренировъчната перла, рефлексната топка и стенният тренировъчен щит са полезни за трениране на удари, ритници или техниката на изпълнение на тези маневри. Дебела подложка за тренировки е подходяща за тренировки на неравен терен или за загрявка. От друга страна, тренировъчните дискове се използват за развиване на техниката на удара и подобряване на ефективността на удара. Тези видове дискове обикновено са изработени от естествена кожа и са пълни с гел, който абсорбира ударите. Те могат да се използват успешно за тренировки по ММА или муай тай.  

Как да изберете подходящите аксесоари за бойни спортове? 

Когато избирате подходящите аксесоари за бойни спортове, съобразете оборудването със спорта, който практикувате, както и със собствените си нужди или тренировъчно пространство. Повечето продукти са много гъвкави, така че ще се ползват добре за обучение в различни дейности. При избора на аксесоари обръщайте внимание преди всичко на материала и изработката, тъй като оборудването трябва да е възможно най-издръжливо и да може да издържа на бързи и силни удари. Ако ще вземате избраните аксесоари със себе си на тренировка, теглото на продуктите също ще е важно за удобното им транспортиране.   

Марки, които предлагат качествени аксесоари за бойни спортове 

Ако търсите подходящия тренировъчен щит, изберете продуктите на Bushido, Hayabusa, RDX или EVERLAST. От друга страна, тренировъчните круши са чудесен вариант за изпълнение на удари или за трениране на рефлекси. В Sportano ще намерите круши от Leone 1947, adidas, EVERLAST и Hayabusa. В нашия спортен магазин можете да се снабдите и с професионални държачи за чанти.  

Сред аксесоарите ще откриете продукти като боксови круши, вътрешни ръкавици, стабилизатори, ръкохватки или дискове за обучение. В Sportano предлагаме и аксесоари за ММА, фитнес и бокс. Нашето професионално обслужване на клиенти ще ви помогне да изберете правилното оборудване, а ако даден продукт не отговаря на очакванията ви, можете да го върнете до 30 дни! 

Подробна информация Описание