Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Водоустойчиви чанти и калъфи

Водоустойчиви чанти и калъфи - изберете надежден модел в магазина Sportano.bg

Водоустойчивите чанти и чанти са аксесоари, които набраха популярност през последните години. Те са особено полезни за хора, които обичат да прекарват времето си на вода, да се занимават с водни спортове или да пътуват на почивка. Водоустойчивите чанти и сашета ви позволяват безопасно да съхранявате водно оборудване, документи, телефони или дрехи, както и да използвате телефона под вода и да правите снимки по време на водни спортове. Благодарение на тях можете да избегнете загубата или наводняването на ценни предмети и да увеличите комфорта си по време на водни дейности. В Sportano.bg ще намерите висококачествени водоустойчиви чанти и сашета от професионални марки като FishDryPack, AQUASTIC, Exped, Aqua Marina, JOBE или Cressi.

Видове водоустойчиви чанти и сашета

На пазара се предлагат различни видове водоустойчиви торби и сашета, които се различават основно по начина на затваряне, капацитета и предназначението.

Едни от най-популярните видове водоустойчиви чанти са тези, които се затварят с цип. Благодарение на това затваряне торбите са херметични и предпазват съдържанието от вода и влага. Те са особено полезни по време на водни дейности, като каране на кану или ветроходство, тъй като ви позволяват безопасно да съхранявате документи, телефони или други ценности.

Друг вид водоустойчиви чанти са торбите затворени на ролка. Стегнати са, защото се затварят, като внимателно се навие горния ръб на чантата и се затвори с резе. Тези чанти са особено полезни по време на пътувания на открито, тъй като ви позволяват да съхранявате повече неща и да ги предпазвате от влага и дъжд.

Водоустойчивите сашета са друг вид аксесоари, които набират популярност през последните години. Те са малки, удобни и обикновено се затварят с копчета или цип. Тези сашета са херметични и предпазват съхраняваните вътре предмети от вода и влага. Те са особено полезни по време на водни спортове, тъй като ви позволяват безопасно да съхранявате телефона или портфейла си.

Освен традиционните водоустойчиви чанти и сашета, на пазара има и чанти и сашета с допълнителни функции. Например водоустойчивите чанти и сашета с презрамка ви позволяват да се движите удобно с чантата на гърба си, докато водоустойчивите чанти с презрамка за носене ви позволяват лесно да носите тежко водно оборудване.

Също така си струва да обърнете внимание на специалните водоустойчиви чанти и сашета за телефона, които позволяват устройството да се използва под вода. Те са запечатани и ви позволяват да правите снимки и да записвате видеоклипове по време на водни спортове.

Водоустойчиви чанти и сашета - приложени технологии

Водоустойчивите чанти и сашета са продукти, които се характеризират с иновативни технологии и материали, които осигуряват водо- и влагоустойчивост.

  • Водоустойчиви материали - производителите на водоустойчиви чанти и сашета използват различни материали, които осигуряват водоустойчивост. Един популярен материал е PVC или поливинилхлорид. Този материал е силно водоустойчив, лесен за почистване и поддържане чист. Друг популярен материал е полиестерът, който също е водо и влагоустойчив.
  • Ципове - водоустойчивите ципове са иновативно решение, използвано при производството на водоустойчиви чанти и сашета. Благодарение на тях торбите са херметични и предпазват съхраняваните в тях вещи от влага и вода.
  • Методи на затваряне - има различни начини за затваряне на водоустойчиви чанти и торбички. Един от популярните начини за затваряне е затварянето на руло , т.е. внимателно навиване на горния ръб на чантата и затварянето й с резе. Друг начин за затваряне е чрез затваряне с цип или копчета.
  • Термична технология - термичната технология е иновативно решение, използвано при производството на водоустойчиви чанти и сашета. Състои се в заваряване на материала, което осигурява плътността на торбата. Произведените по тази технология торбички и сашета се характеризират с изключително висока устойчивост на вода и влага.
  • Ламиниране - ламинирането е друга технология, използвана при производството на водоустойчиви торби и сашета. Състои се в покриване на материала със слой фолио, което осигурява защита срещу вода. Произведените по тази технология торбички и сашета са изключително издръжливи и устойчиви на абразия.
Подробна информация Описание